Sevila cigim paylaşımın supEr,seni bir kez daha taktir ettim dogrusu .sorum su ki benim kızların odasi kucuk ve kucuk kızımın beşiği tam nalkon kapisiyla oda kapısının arasında kalıyor balkon kapısına bitişik ve önünde de dolap var sence bir sorun olur mü bugün cocuklar uyuyunca evi sirkeli suyla temizlemeye başlayacağım ve ada cayı ile tutsuleyecegim
Teşekkür ederim canım ayrıca senin kadar pozitif insanlara bu başlıkta ihtiyacımız var hoşgeldin :)
Çocukların yattığı yer direkt kapı karşısında olmadığı sürece sorun yok..ama çocuğun odasına ayna koyma bence..
Bugün adaçayı yapan bir arkadaş bana özelden teşekkür etti ve hayatında hiç beklemediği birşeyin birdenbire gerçekleştiğini söyledi..kendisi isterse buraya yazar benim nick vermem doğru olmaz..ama fayda gördükçe hepimiz yazalım..
Teşekkür ederim canım.nazar kötü enerji çeşitlerinden birtanesi çok çok daha kötü negatif enerjilerde var malesef..biyoenerji konularıyla ilgili insanlar bu işleri baya iyi biliyorlar biz toplum olarak pek ilgilenmediğimizden bize hurafe gibi geliyor malesef..
Aynen bende bugün pembe kuvarsımı arındırıp ayışığına bıraktım..yarın kullanmaya başlıcam..ben özellikle öfkemi yatıştırması,aşk acımı atlatmama yardımcı olması açısından takıcam..
Çiçek olayı süper sakın ölmüş,solmuş çiçeği evinde tutma(ya da kurutulmuş)
Vaktin olduğunda sadece kapı eşiklerini değil tüm yerleri hatta eşyaları sil tatlm..
Buarada bu başlıktan sonra fayda gören bir arkadaş oldu banada yazdı..bizde gördüğümüz faydaları hayatımızda değişen şeyleri mutlaka paylaşalım..
Ya bu nuray sayar var ugurlu mutluluk taslari falan satiyor sizce dogrumudur.taslara enerji calismasi yaoiyormus guya tuafima gitti.ama icimde ukte kaldi
Nuray sayari tabi işin psişik boyutuyla ilgili birde pazarlama kısmı..ben nuray sayarinin taşlarından almak yerine doğada bulunan ve etkisi bilinen doğal taşları almayı tercih ederim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir anneanne adeti de benden...
bereket içiin dış kapıya şeker serpilir....
eve boy aynası dış kapının yanında olursa sorun olur mu
karşısında değil yanında...
Hayır yanında sorun olmaz yeterki kapının karşısında olmasın.. Şekeri hiç bilmiyordum çok şaşırdım ama dış kapıya şeker serptikten sonra o şeker ne kadar kalmalı? Heryer yapış yapış şeker olur ayakkabıları. Altı falan?
şimdi baktım da benim bahsettiğim akmar'daki yer ile bağdat caddesi'ndeki o yer aynıymış. ben işlenmemiş kuvars kristali aldım 20 tl idi. işlenmişler 30'dan başlıyordu.
evet, ben de incelemiştim sitesini. ama pek emin olamadım ben de çünkü işin içine para girince samimiyet kayboluyor gibi geliyor bana. ama ben ordan bir taş aldım faydasını gördüm diyen olursa bilemem...
Bağdattakinin şubesimiymiş? Hayırlı olsun canım..kullandığın diğer taşların hepsini araştır hangileri birarada kullanılabiliyor diye..çünkü her taş birbiriyle uyumlu değil..