• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi NEGATiF Enerjiden Arındırmak

Evet ama aynı sahte şeyi 30 a da satabilirler :44: 30 sa kesin doğal denemez o yüzden
Taktım mı takarım ben şimdi :1:

Yok canım zaten fiyatı ölçüt anlamında söylemedim çok ucuz olanları kafadan eleyin doğal taş ucuz olmaz demek istedim :)

İstanbulda olanlar için bağdat caddesinde stone diye biryer var. Orda. Alabilir ya da aldığı ız taşın orjinalliğini orda teyit ettirebilirsiniz..

Kadıköydede orjinal taşlar satan yerler varmış..

Masanı biraz çekme imkanın yok mu? Zaten işyeri sorunları,iş arkaşlarında. Destek görememek hatta onların ihanetine uğramaya açık oluyormuşsun..

Çıkaarrrr onu arındırmadan takma cnm..o hiç takılmadıysa bile bulunduğu yerdeki enerjileri çektiği için sana negatif enerji verir şuanda..arındırmadan takmamalısın..

Evet aslında buna verilebilecek en güzel cevap bu :) aslında negatif insanlarda bu başlığı kapsıyor çünkü onlarda bize ve bulundukları yerlere negatif enerji veriyorlar..

Reiki muhteşem birşey ya..bende mutlaka ders alıcam taktım buaralar..
En çokta annemin sırt ağrılarına,kendi baş ağrılarıma ve köpeğimin yaşlanma sürecindeki ağrılarına faydası olsun diye öğrenmek istiyorum..

Hoşgeldin tatlımmmmm..sirkeli suyla evi temizlemek ve adaçayı tütsüsünü evi negatifliklerden arındırmak için mutlaka yap..yapan bir arkadaş yaşadığı olumlu gelişmeyi özelden benle paylaştı topic e de yazıcak..mucize gibi birşey olmuş onun açısından..

Aldığın taşı asla arındırmadan takma..1 gece toprakta beklet sonra akan suyun(muslugun) altında 1-2 dk tut ve öyle tak..hatta pozitif enerji yüklenmesini istiyorsan bir gece ayışığı gören bir yerde bekletip öyle tak(özellikle dolunay)..

Asla senden başka kimsenin o taşa dokunmasına izin verme ve haftada 1 mutlaka arındır..
Çıkardım..Nasıl arındıracağım?:26:

24 saat kadar topraga gömüceksiniz enerjisi nötrlenicek biliyosunuz toprak nötrler negatif elektirigi alır..sonra muslugun altına tutup (1-2 dk kadar) kullanmaya başlıcaksınız..asla sizden başka kimse taşa dokunmasın..

Ve bu temizleme işlemini haftada bir ,en fazla 10 günde bir yapmak gerekli..

Toprak yerine 1 gün tuzun içinde bekletip ,suya tutarakta arındırabilirsin ama o tuzu tuvalete dök hemen..

Çıkardım..Nasıl arındıracağım?:26:

Buyrunuz alıntıladımm :)

Çıkmadan önce son birşey paylaşıcam sizinle..

Birgün bir adama fal baktırmaya gitmiştik arkadaşımla(salak günlerim) neyse adam aldı beni odaya başbaşayız tarot açmaya başladı..

Benim boynumdada pembe kuvars kolyem vardı..taş birdenbire bir fırladı düştü..ama kolye boynumda duruyor ..ve taş kırılarak falan düşmedi sanki kolyenin kopçasını açıp çıkarmışım gibi düştü..ama kolye boynumda..şok olduk resmen kendimize gelemedik..ilkdefa hayatımda böyle birşey gördüm dedi..ve taş önüme falan düşmedi ,bildiğiniz başka tarafa fırladı..

O adamın çoook kötü bir enerjisi vardı zaten falada o üzerindeki enerjilerle bakıyordu bu sebeple sanırım taş fırladı..

Buyrunuz alıntıladımm :)

Sevila cigim paylaşımın supEr,seni bir kez daha taktir ettim dogrusu .sorum su ki benim kızların odasi kucuk ve kucuk kızımın beşiği tam nalkon kapisiyla oda kapısının arasında kalıyor balkon kapısına bitişik ve önünde de dolap var sence bir sorun olur mü bugün cocuklar uyuyunca evi sirkeli suyla temizlemeye başlayacağım ve ada cayı ile tutsuleyecegim

Ay Sevilacım çok güzel bir konu açmışsın. Gerçekten ben de kötü enerji denilen şeyin nazar olduğuna inanıyorum ve nazarın insan öldürebileceğini duymuştum. eşimle ne zaman bir toplu ortama gitsek herkes çok yakısmıssınız derler ve ne olursa birden ya o gece ya ertesi gün olmayacak bir seyden kavga eder birbirimizin kalbini kırarız.ben de evimin enerjisi ve huzuru için ametist taşından almak istiyordum. hem ametist hem kuvars kolye ucu var ben de ama evlere koyulan büyük kaya parçası gibi olan taşlardan istiyordum. konu başlığını görünce soluksuz hepsini okudum :) öncelikle evimde canlı çiçek yetiştiriyorum. her arkadasımdan bir kök istiyorum evlerinden getiriyorlar sağ olsunlar. bunun dısında adaçayıyla tanışıklığım çocukluğuma dayanır. annem özellikle kızartma ya da balık yaptığı zamanlarda evin kokusunu alsın diye tava içinde yakar evin odalarını dolasırdı. bu arada bizim de başımızın üstünde gezdirir ' kurt gözü, kuş gözü ana gözü baba gözü göz değenlerin patlaya iki gözü :) diyerekten bir tekerleme söylerdi:)nazardan bizi koruduguna inanırdı. o yüzden hep evimde bulundururum. kötü kokulara karşı da birebir. biraz önce konuyu okuyunca gaza geldim. kalktım bütün kapı eşiklerini sirke ile sildim. ametist ve kuvars kolye uçlarımı saksının içine gömdüm. adaçayı yakıp evin tüm odalarını dolaştım. en son da bir tabağa tuz koyup yatağımın altıma koydum. şimdi merakla neler olacağını bekliyorum :9: :9: :9:

Hah ayrıca ev yerleştirme hakkında birkaç şey söylicem

1- sokak kapısının karşısında asla ayna olmasın..

2-yatak odasında ayna olmaması en doğrusu ama varsa da asla ayna yatağı göstermemeli..

3-iki ayna karşılıklı birbirini göstericek şekilde olmamalı..

4-yataklarınız,işyerinde oturduğunuz koltuklarınız ya da evde oturduğunuz yerler asla oda kapısının karşısında olmamalı..

5-evinizde açık raflar(özellikle salonda) kullanmayın..

6-asla iki tek kişilik yatağı birleştirip çift kişilik yatakmış gibi eşinizle kullanmayın..

7-yemek masanızın bulunduğu duvara mümkünse ayna asın bu bereketi artırır..
Daha birsürü şey var aklıma geldikçe yazarım..

bunların çoğu benim evimde var :26: değiştirmem şimdilik zor ama taşınma durumum var ileride, o zaman dikkat etmeye çalışırım...

bu arada dün kuvars kristali aldım. kadıköy akmar'da işim vardı. ilk katın sonunda doğal taş satan bir yer var annem söyledi. işlenmemiş ve işlenmiş taşlar vardı. benim ametistim, firuzem vardı ama kuvars kristalim yoktu o nedenle işlenmemiş kuvars aldım bir tane. bugün saksı toprağına gömdüm, 1 gün bekleteceğim arınması için. sonra da dediğiniz gibi suya tutup takacağım.

adaçayı tütsüsünü de yapmak istiyorum ama evde kimse yokken yapmak istiyorum. annem bir gün evde yokken yapacağım.

şap da almak istiyorum. gerçekten bu arındırma işlemlerini yapmaya çok ihtiyacım var. çok ağırlık hissediyorum üzerimde bir süredir ve işlerim de hep ters gidiyor...
:59:

Ya bu nuray sayar var ugurlu mutluluk taslari falan satiyor sizce dogrumudur.taslara enerji calismasi yaoiyormus guya tuafima gitti.ama icimde ukte kaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir anneanne adeti de benden...
bereket içiin dış kapıya şeker serpilir....
eve boy aynası dış kapının yanında olursa sorun olur mu
karşısında değil yanında...

Yok canım zaten fiyatı ölçüt anlamında söylemedim çok ucuz olanları kafadan eleyin doğal taş ucuz olmaz demek istedim :)

İstanbulda olanlar için bağdat caddesinde stone diye biryer var. Orda. Alabilir ya da aldığı ız taşın orjinalliğini orda teyit ettirebilirsiniz..

Kadıköydede orjinal taşlar satan yerler varmış..

şimdi baktım da benim bahsettiğim akmar'daki yer ile bağdat caddesi'ndeki o yer aynıymış. ben işlenmemiş kuvars kristali aldım 20 tl idi. işlenmişler 30'dan başlıyordu.

Ya bu nuray sayar var ugurlu mutluluk taslari falan satiyor sizce dogrumudur.taslara enerji calismasi yaoiyormus guya tuafima gitti.ama icimde ukte kaldi

evet, ben de incelemiştim sitesini. ama pek emin olamadım ben de çünkü işin içine para girince samimiyet kayboluyor gibi geliyor bana. ama ben ordan bir taş aldım faydasını gördüm diyen olursa bilemem...

Sevila cigim paylaşımın supEr,seni bir kez daha taktir ettim dogrusu .sorum su ki benim kızların odasi kucuk ve kucuk kızımın beşiği tam nalkon kapisiyla oda kapısının arasında kalıyor balkon kapısına bitişik ve önünde de dolap var sence bir sorun olur mü bugün cocuklar uyuyunca evi sirkeli suyla temizlemeye başlayacağım ve ada cayı ile tutsuleyecegim

Teşekkür ederim canım ayrıca senin kadar pozitif insanlara bu başlıkta ihtiyacımız var hoşgeldin :)

Çocukların yattığı yer direkt kapı karşısında olmadığı sürece sorun yok..ama çocuğun odasına ayna koyma bence..

Bugün adaçayı yapan bir arkadaş bana özelden teşekkür etti ve hayatında hiç beklemediği birşeyin birdenbire gerçekleştiğini söyledi..kendisi isterse buraya yazar benim nick vermem doğru olmaz..ama fayda gördükçe hepimiz yazalım..

Ay Sevilacım çok güzel bir konu açmışsın. Gerçekten ben de kötü enerji denilen şeyin nazar olduğuna inanıyorum ve nazarın insan öldürebileceğini duymuştum. eşimle ne zaman bir toplu ortama gitsek herkes çok yakısmıssınız derler ve ne olursa birden ya o gece ya ertesi gün olmayacak bir seyden kavga eder birbirimizin kalbini kırarız.ben de evimin enerjisi ve huzuru için ametist taşından almak istiyordum. hem ametist hem kuvars kolye ucu var ben de ama evlere koyulan büyük kaya parçası gibi olan taşlardan istiyordum. konu başlığını görünce soluksuz hepsini okudum :) öncelikle evimde canlı çiçek yetiştiriyorum. her arkadasımdan bir kök istiyorum evlerinden getiriyorlar sağ olsunlar. bunun dısında adaçayıyla tanışıklığım çocukluğuma dayanır. annem özellikle kızartma ya da balık yaptığı zamanlarda evin kokusunu alsın diye tava içinde yakar evin odalarını dolasırdı. bu arada bizim de başımızın üstünde gezdirir ' kurt gözü, kuş gözü ana gözü baba gözü göz değenlerin patlaya iki gözü :) diyerekten bir tekerleme söylerdi:)nazardan bizi koruduguna inanırdı. o yüzden hep evimde bulundururum. kötü kokulara karşı da birebir. biraz önce konuyu okuyunca gaza geldim. kalktım bütün kapı eşiklerini sirke ile sildim. ametist ve kuvars kolye uçlarımı saksının içine gömdüm. adaçayı yakıp evin tüm odalarını dolaştım. en son da bir tabağa tuz koyup yatağımın altıma koydum. şimdi merakla neler olacağını bekliyorum :9: :9: :9:

Teşekkür ederim canım.nazar kötü enerji çeşitlerinden birtanesi çok çok daha kötü negatif enerjilerde var malesef..biyoenerji konularıyla ilgili insanlar bu işleri baya iyi biliyorlar biz toplum olarak pek ilgilenmediğimizden bize hurafe gibi geliyor malesef..

Aynen bende bugün pembe kuvarsımı arındırıp ayışığına bıraktım..yarın kullanmaya başlıcam..ben özellikle öfkemi yatıştırması,aşk acımı atlatmama yardımcı olması açısından takıcam..

Çiçek olayı süper sakın ölmüş,solmuş çiçeği evinde tutma(ya da kurutulmuş)

Vaktin olduğunda sadece kapı eşiklerini değil tüm yerleri hatta eşyaları sil tatlm..

Buarada bu başlıktan sonra fayda gören bir arkadaş oldu banada yazdı..bizde gördüğümüz faydaları hayatımızda değişen şeyleri mutlaka paylaşalım..

Nuray sayari tabi işin psişik boyutuyla ilgili birde pazarlama kısmı..ben nuray sayarinin taşlarından almak yerine doğada bulunan ve etkisi bilinen doğal taşları almayı tercih ederim..

bir anneanne adeti de benden...
bereket içiin dış kapıya şeker serpilir....
eve boy aynası dış kapının yanında olursa sorun olur mu
karşısında değil yanında...

Hayır yanında sorun olmaz yeterki kapının karşısında olmasın.. Şekeri hiç bilmiyordum çok şaşırdım ama dış kapıya şeker serptikten sonra o şeker ne kadar kalmalı? Heryer yapış yapış şeker olur ayakkabıları. Altı falan?

şimdi baktım da benim bahsettiğim akmar'daki yer ile bağdat caddesi'ndeki o yer aynıymış. ben işlenmemiş kuvars kristali aldım 20 tl idi. işlenmişler 30'dan başlıyordu.

evet, ben de incelemiştim sitesini. ama pek emin olamadım ben de çünkü işin içine para girince samimiyet kayboluyor gibi geliyor bana. ama ben ordan bir taş aldım faydasını gördüm diyen olursa bilemem...

Bağdattakinin şubesimiymiş? Hayırlı olsun canım..kullandığın diğer taşların hepsini araştır hangileri birarada kullanılabiliyor diye..çünkü her taş birbiriyle uyumlu değil..

Hosbulduk bitanem,kapinin Tam karşısında yatak ama beşikle kapi arasında tuvalet masası ve dolap var ayna sadece tuvalet masasının var başka ayna yok canimsin benim o senin pozotifligin ev temizliğine tam olarak başlayınca adacayini hemen deneyeceğim uzellik tohumu da bulursam onu da yaparım inşallah

Son düzenleme:
Hosbulduk bitanem,kapinin Tam karşısında yatak ama beşikle kapi arasında tuvalet masası ve dolap var ayna sadece tuvalet masasının var başka ayna yok canimsin benim o senin pozotifligin ev temizliğine tam olarak başlayınca adacayini hemen deneyeceğim uzellik tohumu da bulursam onu da yaparım inşallah

Beşikle kapı arasında birşey varsa sorun olmaz bence çünkü enerjiyi keser..

Sirkeyle silme işinide yap canım..

Bunların haftada 1 en az yapılması gerekiyor..mesela birgün belirle(temizlik günün) o gün sirkeli suyla heryeri sil ve adaçayı tütsünü yap..bebeklerinide negatif enerjiden korumuş olursun..

Birde eğer sürekli mazar değen,hasta olan çocuklarsa eve taş da koy..

Beşikle kapı arasında birşey varsa sorun olmaz bence çünkü enerjiyi keser..

Sirkeyle silme işinide yap canım..

Bunların haftada 1 en az yapılması gerekiyor..mesela birgün belirle(temizlik günün) o gün sirkeli suyla heryeri sil ve adaçayı tütsünü yap..bebeklerinide negatif enerjiden korumuş olursun..

Birde eğer sürekli mazar değen,hasta olan çocuklarsa eve taş da koy..

Arasında dolap olunca o zaman sorun yok inşallah,nazar bizde cok var evet.özellikle de esimin surekli basi ağrır ve dua okutmazsa toparlanamaz büyük kızım da öyle sirkeyi hemen denedim zaten cam sil in icine kattım dolabın icini sildim ama cok yorgun oldugum icin diger yerleri sonraya bıraktım komşum demişti bunu o yüzden aklıma geldikçe paspas suyuna katarım tası burada umarım bulabilirim ,tuzu da deneyeceğim.tavsiyelerin ve paylaşımın altin degerinde

Arasında dolap olunca o zaman sorun yok inşallah,nazar bizde cok var evet.özellikle de esimin surekli basi ağrır ve dua okutmazsa toparlanamaz büyük kızım da öyle sirkeyi hemen denedim zaten cam sil in icine kattım dolabın icini sildim ama cok yorgun oldugum icin diger yerleri sonraya bıraktım komşum demişti bunu o yüzden aklıma geldikçe paspas suyuna katarım tası burada umarım bulabilirim ,tuzu da deneyeceğim.tavsiyelerin ve paylaşımın altin degerinde

Çok teşekkürler canım peygamberimiz nazar için akik yüzük kullanırmış..

Mercan ve turkuaz taşları özellikle kırmızı mercan nazarda çok etkili..

Çok teşekkürler canım peygamberimiz nazar için akik yüzük kullanırmış..

Mercan ve turkuaz taşları özellikle kırmızı mercan nazarda çok etkili..

Ben de nazar icin akik ve mercan kullaniyordum hatta hic unutmuyorum sinava giderken annem camasirim icine akik dikmisti 😄 taslarin gercekligi konusunda hep supheliyim aslinda bu nedenle dogada buldugum ve hicbir ozelligi olmamasina ragmen cok hosuma giden bir tasim var. 5 senedir hep yanimda. Kotu bir olay yasadigimda yada uzerimde negatif enerji hissettigimde tasimi elime aliyorum ve enerjimin ona gecmesine izin veriyorum daha sonra da tasimi akan suyun altina tutuyorum bir sure. Kendi kendime uydurdugum bir sey bu yanlis mi yapiyorum dogru mu bilmiyorum ama gercekten iyi hissettiriyor :D

benim çocuğum 11 yaşında aşırı başağrısı çeken bir çocuk çok doktorlara getirdik bir şey bulamadılar güzel ve zeki bir çocuk girdiği her ortamda çok dikkat çekiyor ne yapabilirim nazar duaları okumanın dışında:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back