• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi NEGATiF Enerjiden Arındırmak

Gerçek taş nereden bulunur bende bilemiyorum, çünkü taşların orjinali nasıl olur, nasıl ayırt edilir bilemiyorum
Ama kurşun ya da şapı üzerinde taşıyabilirsin

Kurşunu görmüştüm ama çelik gibi bişeydi kocaman
Nasıl üstümüzde taşıyabiliriz ?
Şapı hiç görmedim

Bunlar hem psikolojiyi hem de enerji akışını etkileyen şeyler dolayısıyla denemenin hiçbir zararı yok sadece faydası var..hurafe yazab olmadı da laf sokmaya çalışanlar oldu :)

Zaten başlıkta bunlara inanırmısınız diye bir soru yok insanlar niye geliplaf sokuyolar onu anlamış değilim..inanmayanlar girmesin ,okumasın ..bu başlık paylaşım için açıldı..

Buarada hoşgeldin :)

Negatif insanlar her yerde var çünkü :1:

ablam ve eşi reiki ile uğraşıyorlar hatta eşi hasta tedavi ediyor şap taşıyorlar üzerlerinde bana da vereceklerdi almamıştım bende istiyeyim bari:1:

Sevilacım konunu okumak istiyorum ama çok ilerlemiş. Aklına yatan tavsiye oldu mu bana da söylesen? Bu aralar ben de o doğal taşlara merak sardım. Pembe kuvars bir bileklik aldım birkaç gün taktım ama bugün üzerimde bir miskinlik vardı. Ona bağladım toprağa koydum ben de.

Bir de ametist buldum ben birkaç parça. Müsait bir zamanımda ondan takı seti yaptıracağım kendime.

Sevilacım konunu okumak istiyorum ama çok ilerlemiş. Aklına yatan tavsiye oldu mu bana da söylesen? Bu aralar ben de o doğal taşlara merak sardım. Pembe kuvars bir bileklik aldım birkaç gün taktım ama bugün üzerimde bir miskinlik vardı. Ona bağladım toprağa koydum ben de.

Bir de ametist buldum ben birkaç parça. Müsait bir zamanımda ondan takı seti yaptıracağım kendime.

gerçek olduğunu nasıl ayırt ediyorsun peki?
bir de nereden buldun?

Ben akik yüzük-bileklik bakıyorum netten
Nerden bilebilirim ki orjinal olduğunu ?
Tavsiye ettiğiniz bi yer var mıdır

gerçek olduğunu nasıl ayırt ediyorsun peki?
bir de nereden buldun?

Pembe kuvarsı bir sergiden aldım. Açıkçası bilmiyorum gerçek olup olmadığını. Ona fazla itimatım yok o yüzden. :)
Ama ametistin gerçek olduğuna eminim. Dayım bir mermer fabrikasında çalışıyor. Çalıştığı fabrika ametist ve birkaç tane daha böyle doğal taşın distribütörlüğüne başlamış. Bazı insanlar mutfaklarında, yatak başlarında falan kullanıyormuş. Onun için talep ediliyormuş. Dayım bunların tanıtımını yaptıklarını, Türkiye güzeline ametistten elbise tasarlatıp giydirdiklerini falan anlatıyordu laf arasında. Hemen atladım ben de isterim diye. Sağolsun bana avuç içinden biraz daha küçük boyutta 4 parça getirdi. Ama işlenmiş bendeki hali. Bir farkı olur mu bilmiyorum. Yani öyle pütür pütür değil de mor bir mermer gibi duruyor.

masamın arkasında pencere var cam da hep açıktır tam birebir arkamda değil hafif bir açıyla çapraz gibi ama arkamda yani - zaten bizim iş yerinde herkes birbirinin kuyusunu kazıyormuş ben sallamıyorum fazla:19:

Masanı biraz çekme imkanın yok mu? Zaten işyeri sorunları,iş arkaşlarında. Destek görememek hatta onların ihanetine uğramaya açık oluyormuşsun..

Üşenmedim taktım..:1:

Çıkaarrrr onu arındırmadan takma cnm..o hiç takılmadıysa bile bulunduğu yerdeki enerjileri çektiği için sana negatif enerji verir şuanda..arındırmadan takmamalısın..

Negatif insanlar her yerde var çünkü :1:

Evet aslında buna verilebilecek en güzel cevap bu :) aslında negatif insanlarda bu başlığı kapsıyor çünkü onlarda bize ve bulundukları yerlere negatif enerji veriyorlar..

ablam ve eşi reiki ile uğraşıyorlar hatta eşi hasta tedavi ediyor şap taşıyorlar üzerlerinde bana da vereceklerdi almamıştım bende istiyeyim bari:1:

Reiki muhteşem birşey ya..bende mutlaka ders alıcam taktım buaralar..
En çokta annemin sırt ağrılarına,kendi baş ağrılarıma ve köpeğimin yaşlanma sürecindeki ağrılarına faydası olsun diye öğrenmek istiyorum..

Hoşgeldin tatlımmmmm..sirkeli suyla evi temizlemek ve adaçayı tütsüsünü evi negatifliklerden arındırmak için mutlaka yap..yapan bir arkadaş yaşadığı olumlu gelişmeyi özelden benle paylaştı topic e de yazıcak..mucize gibi birşey olmuş onun açısından..

Aldığın taşı asla arındırmadan takma..1 gece toprakta beklet sonra akan suyun(muslugun) altında 1-2 dk tut ve öyle tak..hatta pozitif enerji yüklenmesini istiyorsan bir gece ayışığı gören bir yerde bekletip öyle tak(özellikle dolunay)..

Asla senden başka kimsenin o taşa dokunmasına izin verme ve haftada 1 mutlaka arındır..

Masanı biraz çekme imkanın yok mu? Zaten işyeri sorunları,iş arkaşlarında. Destek görememek hatta onların ihanetine uğramaya açık oluyormuşsun..

Çıkaarrrr onu arındırmadan takma cnm..o hiç takılmadıysa bile bulunduğu yerdeki enerjileri çektiği için sana negatif enerji verir şuanda..arındırmadan takmamalısın..

Evet aslında buna verilebilecek en güzel cevap bu :) aslında negatif insanlarda bu başlığı kapsıyor çünkü onlarda bize ve bulundukları yerlere negatif enerji veriyorlar..

Reiki muhteşem birşey ya..bende mutlaka ders alıcam taktım buaralar..
En çokta annemin sırt ağrılarına,kendi baş ağrılarıma ve köpeğimin yaşlanma sürecindeki ağrılarına faydası olsun diye öğrenmek istiyorum..

Hoşgeldin tatlımmmmm..sirkeli suyla evi temizlemek ve adaçayı tütsüsünü evi negatifliklerden arındırmak için mutlaka yap..yapan bir arkadaş yaşadığı olumlu gelişmeyi özelden benle paylaştı topic e de yazıcak..mucize gibi birşey olmuş onun açısından..

Aldığın taşı asla arındırmadan takma..1 gece toprakta beklet sonra akan suyun(muslugun) altında 1-2 dk tut ve öyle tak..hatta pozitif enerji yüklenmesini istiyorsan bir gece ayışığı gören bir yerde bekletip öyle tak(özellikle dolunay)..

Asla senden başka kimsenin o taşa dokunmasına izin verme ve haftada 1 mutlaka arındır..
Sirkeli suyla evi de temizlerim, duştan çıkarken omuzlarımdan da dökerim ben unutmazsam canım. Ama adaçayı tütsüsünü bilmiyordum. Nasıl oluyor ki o acaba? Çok mu soru sordum ki :17:

Ben akik yüzük-bileklik bakıyorum netten
Nerden bilebilirim ki orjinal olduğunu ?
Tavsiye ettiğiniz bi yer var mıdır

Nette ............... diye biryer buldum ama tabi bilmiyorum ne kadar gerçek..

Nette gerçekliğini anlamanız için yöntemler var..

Mesela bir tanesi gerçek taş elinize aldığınızda soğuk olurmuş ve elinizde tuttuğunuzda sizin enerjinizle ısınırmış..

Pembe kuvarsı bir sergiden aldım. Açıkçası bilmiyorum gerçek olup olmadığını. Ona fazla itimatım yok o yüzden. :)
Ama ametistin gerçek olduğuna eminim. Dayım bir mermer fabrikasında çalışıyor. Çalıştığı fabrika ametist ve birkaç tane daha böyle doğal taşın distribütörlüğüne başlamış. Bazı insanlar mutfaklarında, yatak başlarında falan kullanıyormuş. Onun için talep ediliyormuş. Dayım bunların tanıtımını yaptıklarını, Türkiye güzeline ametistten elbise tasarlatıp giydirdiklerini falan anlatıyordu laf arasında. Hemen atladım ben de isterim diye. Sağolsun bana avuç içinden biraz daha küçük boyutta 4 parça getirdi. Ama işlenmiş bendeki hali. Bir farkı olur mu bilmiyorum. Yani öyle pütür pütür değil de mor bir mermer gibi duruyor.

Canım bu gemoloji profesörü adam mor ametistlerin zaten gama ışığına maruz kaldıkları için gama ışıklarını radrasyonu engellemeyip yarar yerine zarar vereceğini beyaz ametist kullanılması gerektiğini yazmış..

Nette ............... diye biryer buldum ama tabi bilmiyorum ne kadar gerçek..

Nette gerçekliğini anlamanız için yöntemler var..

Mesela bir tanesi gerçek taş elinize aldığınızda soğuk olurmuş ve elinizde tuttuğunuzda sizin enerjinizle ısınırmış..

Aldıktan sonra anlaşılır ama o zaman

Sirkeli suyla evi de temizlerim, duştan çıkarken omuzlarımdan da dökerim ben unutmazsam canım. Ama adaçayı tütsüsünü bilmiyordum. Nasıl oluyor ki o acaba? Çok mu soru sordum ki :17:

Ben birbirimize soralım diye açtım başlığı zaten istediğin kadar sorabilirsin..

Aktardan adaçayı al bir tavada yak dumanını(dumanı azaldıkca tekrar yak tazele) tüm evde gezdir özellikle kapı eşikleri,duvar köşeleri,tuvaletler ve aynalar başta olmak üzere..

Taşları arındırmak nasıl oluyo peki ?

24 saat kadar topraga gömüceksiniz enerjisi nötrlenicek biliyosunuz toprak nötrler negatif elektirigi alır..sonra muslugun altına tutup (1-2 dk kadar) kullanmaya başlıcaksınız..asla sizden başka kimse taşa dokunmasın..

Ve bu temizleme işlemini haftada bir ,en fazla 10 günde bir yapmak gerekli..

Toprak yerine 1 gün tuzun içinde bekletip ,suya tutarakta arındırabilirsin ama o tuzu tuvalete dök hemen..

24 saat kadar topraga gömüceksiniz enerjisi nötrlenicek biliyosunuz toprak nötrler negatif elektirigi alır..sonra muslugun altına tutup (1-2 dk kadar) kullanmaya başlıcaksınız..asla sizden başka kimse taşa dokunmasın..

Ve bu temizleme işlemini haftada bir ,en fazla 10 günde bir yapmak gerekli..

Toprak yerine 1 gün tuzun içinde bekletip ,suya tutarakta arındırabilirsin ama o tuzu tuvalete dök hemen..

Her taşı mı ?
Akik mesela o da mı her hafta arındırma yapılmalı ?
Bi de toprak derken bi yerde bulunan toprak değilde çiçek toprağı olur mu
Çok soru sordum ama hiç bilmiyorum
Üzerimdeki ağırlık gitsin yeter ki..

Her taşı mı ?
Akik mesela o da mı her hafta arındırma yapılmalı ?
Bi de toprak derken bi yerde bulunan toprak değilde çiçek toprağı olur mu
Çok soru sordum ama hiç bilmiyorum
Üzerimdeki ağırlık gitsin yeter ki..

Ya soru soralım birbirimizden öğrenelim diye açtım başlığı lütfen soru sormaktan çekinme :)

Evet saksı cicek toprağıda olur ama saksı toprağını en fazla 8-10 kez kullanın yoksa negatif enerji yüzünden çiçekleriniz solup ölürmüş ve sanrm taşta arınmaz bir süre sonra..çiçeğin toprağını değiltirerek devam edebilirsin ama..

Sanırım birtek taş kendini arındırıyordu onun ne okduğunu unuttum diğerlerini arındırmak gerekiyor evet çünkü negatif enerjiyi kendilerine çektiklerinden doluyorlar ve dolduktan sonrada negatiflik yaymaya başlıyorlar

Back