Ooo rengine kadar belirtmemiz gerekiyor muymus bilmiyordum muteahhit de fazla bir bilgilendirme yapmadi bu konularda.Pimapenin rengi, mutfak dolapları rengi tipi, parkeler, kombiyi kim taktıracak, evin kapısı ve özellikleri, iç dış izolasyon (ses/ısı içi),binanın cephesi, odaların m2leri, portmanto-banyo dolapları, duşakabin, seramikler vs
Ayrıntısı çok yani hepsini yazacaksanız.
Tesekkur ederim. Peki ornegim nutfak dolabi model renk belirtirsek sonrasinda bizden üstüne para isterlermi ki? Her ayrintiyi dusunmek gerekiyor galiba hersey aklina gelmiyor insaninEvin heryerinde hangi malzeme kullanılacağı, hangi kalitede olacağı, modeli, rengi, varsa markaları herşeyi tek tek yazmanız lazim sözleşmeye. Yoksa kafaya buyruk ne dengelirse öyle yapıyorlar.
Tesekkur ederim arastirayimSize tavsiyem bir kooperatifin sözleşmesini okumanız.
Tamamdiir ekleyelimm :)Internet baglantisi, antenin kablulari , pirizler.
İşte herşeyi önceden belirtin ki sonradan model yüksek diye ekleme yapamasın. Fiyatı zaten sözleşmeye göre netlestireceksiniz. Çok fazla bilgim yok ama bu sözleşmede yazılanlar çok önemli onu biliyorum.Tesekkur ederim. Peki ornegim nutfak dolabi model renk belirtirsek sonrasinda bizden üstüne para isterlermi ki? Her ayrintiyi dusunmek gerekiyor galiba hersey aklina gelmiyor insanin
Seramik ama mesela şuan 60x60 lar daha güzeller onu söyleyin, rengiyle birlikte. Mutfak ıslak zemin olduğu için seramik ama suya dayanıklı parke yaptırılabilir mi onu sorun.Ooo rengine kadar belirtmemiz gerekiyor muymus bilmiyordum muteahhit de fazla bir bilgilendirme yapmadi bu konularda.
Portmanto koydurmak mantikliymis
Mesela sozlesmede antre ve koridorlar seramik diyor sizce parke mi seramik mi daha iyi olur ?
Himm anladim tesekkur ederim gercekten cok onemliymis sonradan ah vah etmek var.İşte herşeyi önceden belirtin ki sonradan model yüksek diye ekleme yapamasın. Fiyatı zaten sözleşmeye göre netlestireceksiniz. Çok fazla bilgim yok ama bu sözleşmede yazılanlar çok önemli onu biliyorum.
En önemlisi bu tabi.dolandirilmamaya
Ahahaha ayy Allah korusuuun :)dolandirilmamaya
Evet mantikli bunlari da not ediyorum :)Seramik ama mesela şuan 60x60 lar daha güzeller onu söyleyin, rengiyle birlikte. Mutfak ıslak zemin olduğu için seramik ama suya dayanıklı parke yaptırılabilir mi onu sorun.
Siz herşeyi not ettirin ki en dandiğini getirip takmasın.
Evet aslinda bir avukattan da yardim alsak mi diye dusunuyorumNe konustuysanız sözleşmeye yazıp yazmadigina ve maddelerin hepsini anlayarak okumaya dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?