Evi muteahhite veriyoruz nelere dikkat edelim?

Birtek sizin istemenizle olmaz o iş. Siz söyleyin oluru varsa koyarlar. Yüzde 50 si sizinse diğer yüzde 50 sinde adamın insiyatifi var proje üzerinde.
Sırf siz istediniz diye bütün blokların planını bozamaz yani :)

Ama banyo ayrı wc ayrı ise klozet yerine alaturka koyabilir.

Evet bende babama oyle diyorum. Simdi bir avukata basvur sonrasinda daha buyuk zararlara ugramayalim. Simdi bu istekleri muteahhite belirtecegiz sonrasinda sozlesmenin son haliyle birlikte bir avukata danisacagiz.
Henuz hicbir cizim veya proje de gormedik odalar kac m2 vs. Bilgimiz yok sozlesme imzalamamizi istiyor muteahhit.

Bizim evin sozlesmesinde kullanilacak her malzemenin marka ve modeli belirtilmis. Evye, musluklar,banyo teknesi musluklari seramikleri lavabosu dus basligina kadar her seyin marka modeli yazilmis. Kapilarin renkleri marka model duvarda kullanilacak boyanin cinsi. Akliniza gelecek her sey belirtilmis yani.

Evet öyle olmasi gerekiyormus sizinkinin fotografini koyabilir misiniz zahmet olmazsa

Oyu beynim durdu artik ne zormus bu isler ya :) kazasiz belasiz bitse şu süreç :)

Bir tanıdığımız ebeveyn banyoyu iptal ettirip yerine alaturka koydurtmustu. Ancak planda sırt sırta yatak odayla banyo kısmı. Öyle değilse plan zor olur. Ya da çift banyo yoksa öyle bir alaturka koyayım diyemez çünkü alt katın söz gelimi odasının üstüne gelir o da olmaz.

Himm anladim. Ornek sozlesmede de tuvalet ve banyo demis mesela bunu degistirmezlerse sıkıntı yok :)

Gömmek?

Tovbe estagfurullah.

Yaraniz varsa gocunabilirsiniz ama beni insanlara iftira atmis gibi yansitmayin lutfen.

Tum ailem muteahit.

Nereden cikarttiniz hirsiz dedigimi?

Üst mesajda yazdığınız iki katı arsa sahibine söylemeden indiregandi yapan birisi hırsızdır.
Zaten mümkün değil orası ayrı.

Ayrıca hamdolsun harama asla tenezzül etmedim etmem de Allah’ın izniyle. Yaram yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…