Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu evgör mobilya hangi koltuk ve netten alışveriş yardımm???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

GurratilAyni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
106
2
0
Zonguldak
düğünümüze 3 hafta kaldı biz hala koltuklarımızı alamadık.farklı şehirlerde olduğumuz için Bayramdan sonra İstanbul a gidip beğenecektik. ama bayramı beklersek 2 hafta kalacak düğüne ve koltuk takımları genelde 3+2+1 olduğu için bende iki adet üçlü almak istediğim için muhtemelen sipariş üzere yaptıracağız. öyle ya da böyle bu koltuklar biz evlendikten sonra gelecek gibi. Şimdi size sorum bayramı beklemesek ve evgör un sitesinden beğendiğim ürünü telefon ile sipariş etsek nasıl olur. görmeden eşya alınabilir mi? ve şu modellerden hangisi daha guzel??

Eki Görüntüle 773892

Son düzenleme:
hepsi de çok güzel. ben en çok 6. resimdekini beğendim. bulunduğunuz şehirde evgör bayiisi vardır belki?

selamlar, ilk 2 resimdeki takım çok güzel, birde aşağıdaki onun diğer rengi var. bana sorarsan bunlar güzel.
bu arada internetten sipariş verebilirsiz. yıl 2013 insanlar düğün paketi bile alıyorlar internetten. :)

Bu arada evgör mobilya'nın sitesine baktım, 2004 yılından veri bu işi yapıyor. sıkıntı olacağını sanmam. ayrıca referanslarına bakarsak, birçok ünlü oradan almış mobilyasını.

bende cok begenıyorum evgör mobilyayı. cok güzel,her insanın zevkine uygun şeyler var ama hani acaba internetten almak nekadar dogru dıye de düşünüyorum.

Birinci takım çok şık ben de evgör mobilya beğeniyorum . Görme şansınız varsa eğer bir görün yine de derim kumaş kalitesi, koltuğun kasası filan asıl bunlar pek internetten anlaşılmıyor malesef.

bende 1. takımı ve onun siyah rengini çok beğendim. en iyisi görüpte almak içim rahat etmicek yoksa.

Sitelerini inceledim. Türkiye'yi bırakın yurtdışına bile gönderim yapıyorlarmış. Bence en iyisi, ya bir tanıdığa söylemek lazım, gitsin mağazalarına ürünleri görsün. Sonra sen siparişini ver. Yada üşenme git istanbula gez mağazalarını sonra siparişini ver eve dön :)

bir de şu sayfalarına bir bak. ben inceledim.

Teslimat Koşulları - Evgör Mobilya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…