• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet nihayet köşe koltuğum ve sehpam geldii buyrun:)

hehe begendin demek arkadaşım çok sevindim inş yeni evine bir an önce geçersin yardımcı olmak isterim bu arada tv ünitem ve kitaplığım geelicek 2 haftaya kadar onlarıda koycam bugun mutfak dolaplarımın koru bantlarında bi kaç tanesini çıkardım çok güzel yaa artık içinde yaşamk istiyorum :):56:

canm haklsn , bir an evvel insan icinde yasamak istiyor, az kaldi mululukla ve sevgiyle yasarsn insallah.:16:

köşe koltuğu süper güle güle otur canım.renk katmak için farklı renkte desende yastıklar da kullanabilirsin...

Çok konforlu görünüyor koltuğunuz,hayırlı ve güzel günlerde kullanın İnşallah...Perde olarak krem rengi,ince simli çizgileri olan,boncuklu zebra perde düşündünüz mü?...Çok modern ve şık görünecektir.Halı sütlü kahverengi tonlarında,hatta çizgili bir model olabilir.Yastıklarda,tablo ve orta sehpa üzeri aksesuarlarda mavinin tonları yer alabilir.

Çok konforlu görünüyor koltuğunuz,hayırlı ve güzel günlerde kullanın İnşallah...Perde olarak krem rengi,ince simli çizgileri olan,boncuklu zebra perde düşündünüz mü?...Çok modern ve şık görünecektir.Halı sütlü kahverengi tonlarında,hatta çizgili bir model olabilir.Yastıklarda,tablo ve orta sehpa üzeri aksesuarlarda mavinin tonları yer alabilir.

canım ya bugün perdecileri dolaştım hiç istediğim tarzda perdeler yok ben mekanızmalı perdeleri sevmiyorum ne bilyim böyle doğru sözcük mü bilmiyorum ama samimiyetsiz gelio yani eski tarz çiçekli desenli perdeleri daha çok seviyorum genede önerilerin için çok teşekür ederim bi kaç beğendiğim perde modelini eklemiştim bu linkten bakıp aslında hangisi uyumlu olur fikir verebilirsiniz:)
http://www.kadinlarkulubu.com/perde...mlar-yardim-edin-hangi-perde-uyumlu-olur.html

Son düzenleme:
güle güle kullan tatlım cook yakısmıs evine kırmızı objelerle renklendırırsın süper olur. üstündede mutlu mutlu oturun ınsallah :D:nazar::nazar:

Back
X