• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet nihayet köşe koltuğum ve sehpam geldii buyrun:)

İlk göduğumde içimden mürdüm geçti ama farklı yastık kombin yapabılırım diyorsanız.kahverengi ile turkuaz uyumu tartısılmaz kahve ve turkuaz desenlı şık bir perdede yakısır,evde küçük çocuk yoksa halınız acık krem desensız yakısır.ama sürekli oturcağınız oda olacaksa krem cok kirlenir,kahve düz bır halı ilede cok trend bir görunum olur.

evet herkesin dediği gibi bende acık tonlarda bir halı seçmeyi düşündüm ama oturma odam olcak burası ve mutfakla bir
eger açık bi halı alırsam mutfağa da o tonlarda almam gerekçek ki mutfakta çok daha fazla kirlenir o yüzden yine uyumlu tonlarda ve sadece renk tonlarının geçiş yaptığı cosmo halilar var ya o tarz bişey alsam daha ii olcak sanırım

Buarada perde de kararsız kalırsan zebra da düşünebilirsin.Bence zebra cok iyi bir bulus ben cok memnunum hem kumas kumas kat kat görunum cok ferah oluyor yok hemde tek zebra ile ekstra gölgelik gerek yok.(renk tabi krem kahve acık)

Buarada perde de kararsız kalırsan zebra da düşünebilirsin.Bence zebra cok iyi bir bulus ben cok memnunum hem kumas kumas kat kat görunum cok ferah oluyor yok hemde tek zebra ile ekstra gölgelik gerek yok.(renk tabi krem kahve acık)

ya aslına bakarsan ben mekanızmalı şeyleri pek sevmiyorum evim çok pastel tonlarda oldu biraz canlılık katmak istiyorum o yüzden küçük desenli uygun bir fon kullanmayı çok istiyorum

aslında üstündeki yastıkların tonuna bakarak bende dediğin gibi düşünmüştüm ama yastıklar çok önemli değil baska yastıkta alabilirim koltuğun rengi sütlü kahve acaba renk katmak için kahverengili ve turkuazlı bir prde ve yine ya kahve ya da turkuaz bir halı nasıl olur biraz yaşayan bir ev olsun istiyorum :)bu arada teşekkürler

önce güle güle kullanmanı diliyorum.benim koltuklarımla rengi hemen hemen aynı..ve ben yanına turkuazı tercih ettim..ama halı olarak değil..fon perdeleri turkuaz ve k.kahve seçtim..tül krem rengi..halı de bej..

1 hafta rötarlıda olsa tam istediğim gibi bir köşe koltuk olmuş buyrun bakalım beğencek misin birde renklendirmek istiyorum odayı ne renk halı ve perdeyle kombin yapayım sizce?

mobilyana baktıkça kırmızınında çok yakışacağını düşündüm..koyu kırmızı bir halı,krem tül,kırmızı kırlentler hoş olur sanki...

Ben daha yenıyım kızlar bu sitedeki resımlerın esyaların hepsı güzel ama.. Bu köse takımı benım ıstedığım tarzda güle güle kullan :)

köşe takımın hoş.bencede turkuaz perdeler süper olur.benimde perdelerim turkuaz mobilyalarım kahverengi beyaz.

tam benim tarzım çok hoş güle güle kullanın bence perde olarak fonsuz katlamalı perde ve stor güzel olur.

senin camların küçük üstelik önünde koltuk var o yüzden kruvaze yada kanat yerine mekanizmalı katlamalılardan yaptır derim .turkuaz kahve yapabilirsin gazel gibi sende turkuaz kırlentlerle kombinlersin süper olur .güle güle iyi günlerde kullan.
aslında doğru söylemiş geztapo önü koltukla kapalı olduğu için fon görünmez yarım gibi durur sanki zebralar kullanışlımı bilmem ama göze alırım dersen zebra al veya katlamalı perde hoş olur...

arkadaşım koltuğun gerçekten çok güzel,büyük yaptırman ayrıca iyi olmuş daha da kullanışlı olur, valla bencede turkuazla kombinlersen güzel olur.bu arada yeni eve taşınınca dekorasyon için seni da alacağım yanıma...:nazar:

arkadaşım koltuğun gerçekten çok güzel,büyük yaptırman ayrıca iyi olmuş daha da kullanışlı olur, valla bencede turkuazla kombinlersen güzel olur.bu arada yeni eve taşınınca dekorasyon için seni da alacağım yanıma...:nazar:

hehe begendin demek arkadaşım çok sevindim inş yeni evine bir an önce geçersin yardımcı olmak isterim bu arada tv ünitem ve kitaplığım geelicek 2 haftaya kadar onlarıda koycam bugun mutfak dolaplarımın koru bantlarında bi kaç tanesini çıkardım çok güzel yaa artık içinde yaşamk istiyorum :):56:

canım güle güle kullan gerçekten çok güzel. klasik köşe takımlarından farklı bende izmirdeyim ve koltuklarımı yaza yenilemeyi düşünüyorum kaça yaptırdın acaba fiyatını merak ettimde

:nazar:
Bu renk koltuklara bayılıyorummmm, çok sade ve şık duruyor.
Güzel günlerde oturun

Back
X