• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet nihayet köşe koltuğum ve sehpam geldii buyrun:)

_izmirli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
1.462
211
73
1 hafta rötarlıda olsa tam istediğim gibi bir köşe koltuk olmuş buyrun bakalım beğencek misin birde renklendirmek istiyorum odayı ne renk halı ve perdeyle kombin yapayım sizce?
sehpamın kullanışlılığı ve fonksiyonlarını ekledim son sayfada:)

Eklentiler

• $DSC03779.webp
    $DSC03779.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 223
  • $DSC03771.webp
    $DSC03771.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 218
  • $DSC03772.webp
    $DSC03772.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 220
  • $DSC03773.webp
    $DSC03773.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 217
  • $DSC03774.webp
    $DSC03774.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 209
  • $DSC03776.webp
    $DSC03776.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 206
  • $DSC03777.webp
    $DSC03777.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 246
Son düzenleme:
1 hafta rötarlıda olsa tam istediğim gibi bir köşe koltuk olmuş buyrun bakalım beğencek misin birde renklendirmek istiyorum odayı ne renk halı ve perdeyle kombin yapayım sizce?

Çok güzel bir secim yapmıssınız,sağlıklı günlerde kullanın.Pedeleri kuruvaze mekanizmalı krem tonda tül yaptırabılırsınız.fon gölgelik olarak renk mürdüm.veya güzel bir yesil tonu yakısır gibi,halı yine düz olsa daha spor olur desensiz krem yada koyu kahve tonu düşünebilirsiniz

bence de çok güzel bir seçim, çok zevklisiniz.. güle güle oturun perde de mürdüm tonlarında çok uyumlu olur bence. yaptırınca perdeni de paylaş bekliyoruz canım

Çok güzel bir secim yapmıssınız,sağlıklı günlerde kullanın.Pedeleri kuruvaze mekanizmalı krem tonda tül yaptırabılırsınız.fon gölgelik olarak renk mürdüm.veya güzel bir yesil tonu yakısır gibi,halı yine düz olsa daha spor olur desensiz krem yada koyu kahve tonu düşünebilirsiniz

aslında üstündeki yastıkların tonuna bakarak bende dediğin gibi düşünmüştüm ama yastıklar çok önemli değil baska yastıkta alabilirim koltuğun rengi sütlü kahve acaba renk katmak için kahverengili ve turkuazlı bir prde ve yine ya kahve ya da turkuaz bir halı nasıl olur biraz yaşayan bir ev olsun istiyorum :)bu arada teşekkürler

Son düzenleme:
çok beğendim ya. kçşe takımları kullanışsız derler ama abence bu model piyasadakiler gibi değil. özel yapım galiba. oldukça büyük. alttları da yüksek çekmek zorunda kalmadan temizliğini de yaparsın.süper ya.. ben tül olarak krem ve mekanizmalı derim. çünkü spor şık bi oda olmalı burası. uzun tüle gerek yok çünkü zaten camın önünde koltuk var. fona falan gerek yok.ben olsam katlamalı sade bi krem kumaştan yaptırırdım altına bi stor tamamdır. halıya gelince o da düz desensiz tüylü ve kemik rengi olabilir.mürdüm aksesuarlarla da(mum ,çanak,kase, vazo falan) tamamalarsan yastıklarınla da uyumlu olur. ama eğer yastıklarını turkuaza döndürürsen turkuaz aksesuarlarla da güzel olacaktır diye düşünüyorum. zaten çok güzel bi takım. güle güle kulllanın.

peneceren dar gb geldi bu yuzden fon perde yaptirma bence.. tul yaptir sadece.. mekanzmal olablr cunku onunde koltuk var... gule gule kullan....

köşe takımları pek tarzım değil o yüzden bi yorum yapamıyorum ama perde konusunda iki kanat şeklinde mürdüm ton çok şık durur gibi geldi bana..kırlentlerin rengi gibi.. koltukların tamamen rengi gibi yaparsan boğar bence ikisi..sadece mürdüm tonu hoş bence..halıyı krem kahvenin açık tonları alabilirsin..sehpanın rengi ile uyumlu olur..koltuğun kollarında da aynı renk ahşap var zaten..zebra desen kremli kahve çok şık olur..tabi senin fikrin..

aslında üstündeki yastıkların tonuna bakarak bende dediğin gibi düşünmüştüm ama yastıklar çok önemli değil baska yastıkta alabilirim koltuğun rengi sütlü kahve acaba renk katmak için kahverengili ve turkuazlı bir prde ve yine ya kahve ya da turkuaz bir halı nasıl olur biraz yaşayan bir ev olsun istiyorum :)bu arada teşekkürler

koltuğunuda sephanıda cok beğendim yetmedi turkuaz fikrinide çok beğendim :)

ben olsam tüylü krem rengi bir halı alırdım koltuğa da mürdüm güzel yakışmış ama az geldi bana sade mürdüm bikaç daha yastık alırdım ve fonumu kesinlikle mürdüm yapardım tül de krem olmalı fransız tül olabilir iyi günlerde kullan markası ne koltukların?

senin camların küçük üstelik önünde koltuk var o yüzden kruvaze yada kanat yerine mekanizmalı katlamalılardan yaptır derim .turkuaz kahve yapabilirsin gazel gibi sende turkuaz kırlentlerle kombinlersin süper olur .güle güle iyi günlerde kullan.

ben olsam tüylü krem rengi bir halı alırdım koltuğa da mürdüm güzel yakışmış ama az geldi bana sade mürdüm bikaç daha yastık alırdım ve fonumu kesinlikle mürdüm yapardım tül de krem olmalı fransız tül olabilir iyi günlerde kullan markası ne koltukların?

izmir kısık köyde bohem mobilya var ordan özel yaptırdım ölçüsü 3.30a 3,30 oldukça büyük beğenmenize sevindim

senin camların küçük üstelik önünde koltuk var o yüzden kruvaze yada kanat yerine mekanizmalı katlamalılardan yaptır derim .turkuaz kahve yapabilirsin gazel gibi sende turkuaz kırlentlerle kombinlersin süper olur .güle güle iyi günlerde kullan.

aslında pencereler küçük değil yaa yaklaşık 4m ne biliyim fon perde de çok hevesim var bakalım perdeciye gidince kendini bana sevdircek bir perde muhakkak bulurum.:)

İlk göduğumde içimden mürdüm geçti ama farklı yastık kombin yapabılırım diyorsanız.kahverengi ile turkuaz uyumu tartısılmaz kahve ve turkuaz desenlı şık bir perdede yakısır,evde küçük çocuk yoksa halınız acık krem desensız yakısır.ama sürekli oturcağınız oda olacaksa krem cok kirlenir,kahve düz bır halı ilede cok trend bir görunum olur.

Hayırlı olsun canım çok şık gerçekten..pastelin en soft tonları..sehpan da çok modern duruyor.. Güle güle kullan inşallah:nazar:

Back
X