Anket evet kızlar yaşınızı saklarmısınız

evet kızlar yaşınızı saklarmısınız

• Ankete Katılan
    259
hayır saklamam her yaşın kendine göre güzelligi ve özelligi vr saklayanlarıda sevmem

kücültmek değilde 1 kaç sene öncesine kadar yaşımı büyüttüğümü bilirim sırnaşık şey

ufak tefek oldugum için küçük gösteriyorum gamyoncuiremsu

13 gün sonra 20 yimşakkıdı
60 olsamda 70 olsamda küçültmem yaşımı görünen köy kılavuz istemez sengözlerimebaksanab

küçültmem hatta kendi yaşıma inandırmaya çalışırım.zaten 25 yaşındayım ama daha daha küçük zannediyolar beni...

hayır saklamam yaşım 29 hem yalnız günü gününeyimdir doğum günümden 1 gün önce 28 1 gün sonra 29 olmuşumdur senesine girdim diye hemen yaşımı büyültmem yada koplekse girip küçültmem hem yaşımı söylediğimde aaa hadiyaa gibi cümleleri duymak daha çok hoşuma gidiyor daha küçük gösterdiğimi söylerler eee küçültmüş olsam hımm yaşını gösteriyorsun demeleri daha moral bozucu olur dimiyerimseniben

hayır saklamam. çok da hoşuma gider.yaşanmış her sene insana ayrı güzellikler, olgunluklar katıyor.

23 yaşımdayım dediğimde insanlar küçük dillerini yutup çokartıp bi daa yutuyorlar... lise hazırlık gibi gösteriyormuşum kötükedihüso sinir oluyorum hatta bu duruma, bari 18-19 filan gösteriyosun desinler klava:

Walla hiç saklamam neysem onu söylerim... Zaten yaşımı da göstermiyorum ya onun rahatlığı da var

yok valla şuan saklamak gibi bi derdim yok 19 yaşındayım daha yolun başındayım:) ama 30lardan sonrasını bilemem :)

:dance: saklamam:dance:
1. ileride de saklayamam, çünkü ben yalan söyleyemem, çünkü söylesem söylediğim yalanı unutur rezil olurumlayhayhoy

2. yaşımı duyunca :1shok::1shok::1shok: olmaları çok hoşuma gidiyor:jeyyar:sırnaşık şey

:roflol: 3 YILLIK EVLİYİM VE 21.5 YAŞINDAYIM HİÇTE SAKLAMAM
:1rolleyes:
lülülülülülü
:icecream:

asla saklamam.kimlikte 84 lüyüm.ama gerçek 83 lüyüm.ama hiç bi zaman ben 84 lüyüm demedim.hep söylerim kimlikte bir yaş küçüğümdür diye.görümcem sen şimdi 25 yaşındamısın dedi bi kez bende ben bazıları gibi yaşımı küçültmem dedim.kendi 37 yaşında 29-30 muş güya.o yüzden nefret ederim küçültmekten yaşımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…