Anket evet kızlar yaşınızı saklarmısınız

evet kızlar yaşınızı saklarmısınız

• Ankete Katılan
    259
bugune kadar yasimi hic saklamadim... hayatimin hic bir döneminde de saklayacagimi hic sanmiyorum. 47 yasindayim....erken evlendigim icin de boyumca 2 tane oglum var ...allahima sukurler olsun ki bana bu yasida gostermek nasip oldu...

ben yasımı saklamam zaten yasımdan olgun gözüküyorummmm..ne gerek var zaten hep genç kalıcam ruhen:))))

kendi yaşımı değilde annemin aşını hep az ssöylemişimdir.annem 37 yaşındayken ben 34'e gircek derdim.şimdi söylüyorum.annem genç menç değil.40ına geldi :)

aslında 25 yaşını geçtikten sonra
saklamaya başladım
2 yıldan beri hep 25 falan dedim :)
şimdi bile gene rahat rahat söyliyemiyorum.
takıntı yaptım sanırsam

valla bende 29 oldu ağzımdan artık 29 zor çıkıyoooooo
22 olmak isterdim okadar çok boş zaman geçirmişimki offffffgamyoncuiremsu

34 yaşındayım yaşımdan çok memnunum,20 li yaşlardaki halimden çok daha mutluyum,kendimi daha iyi hissediyorum olgunlaştım galiba heheheh

45 yaşındayım :nazar: hiç de saklamam :sm_cool:hatta yaşımı göstermediğimi söyledikleri zaman değmeyin keyfime:teytey:

19 yaşın neresini saklıyım
en kötü ihtimal büyütürüm heralde:sm_cool:

valla şuan 21 yaşındayım hiiççç gerenk yok böle şeylere ama yaşlanınca nolur bilmiomKötü Kazen:1rolleyes::1rolleyes:

bende 21 yaşındayım hiç saklamadım saklayacağımıda düşünmüom her yaşın ayrı bi güzelliği var diyip avuturum kendimi:D

kesinlikle saklamam çevremde beğenilen bi kadın olduğum içinde yaşımı fazla düşünmem bence her yaşın ayrı bi güzelliği var sağlıklı ve mutluysan yaşında pek bi önemi yok zaten:teytey:

Back