Anket evet kızlar yaşınızı saklarmısınız

evet kızlar yaşınızı saklarmısınız

• Ankete Katılan
    259

yexsximg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2008
746
1
96
51
İstanbul
evet kızlar yaşınızı saklarmısınızjeyyar yoksa cömertçe söylermisiniz:1rolleyes:yoksa 2-3 yaş indirimmi yaparsınız a.s.

hayır saklamam bende,
29 yasındayım:)
2_3 yas ındırım yapanlar yada saklayanlar sadece kendını kandırır:)))

hayır saklamam bende,
29 yasındayım:)
2_3 yas ındırım yapanlar yada saklayanlar sadece kendını kandırır:)))

saklamam su an 29.yaş ilerledıkce saklıcaz mı acaba?dur bakalım zaman gecsın ıkı uc yılda bır arttırırız:smiley-cool::smiley-cool:

hayir saklamam ama cogunlukla beni yasimdan kücük tahmin ederler....::))
ben simdiden 32 olacam derim....::))bir kac ay daha var....

saklamam 28 yasindayim, ilerde de saklamam cunku o zaman kucuk duserim milletin gozunde

Bende Saklama geregi duymuyorum bilmem belkide daha ihtiyacim yok :)))

saklamam tabiki ...........
23yaşındayım açık açık söyluyorum.....

bence kadın her yasta baska bır güzeldır.ben 35 im ve 45 te olsam 75 te yınede yasımın güzellıgını yasarım ve saklamam....

saklamam dobra dobra söylerim...
zaten henüz saklayacak kadar bi yaşımda yok (23) ama ilerde ne olur bilemem hani, şööle 38'den soora.. gerçi ailede kimse göstermez yaşını herkes daha genç gösterir eğer ööle olursam bende genlerden dolayı hiç saklamam heralde... :sm_cool:

bende söyleyeyım bari ben 23yasındayım benı görenlerde 17 .... 18 sanır ve bır cocugum olduguna bazıları ınanmaz......

kızlar benim anlamadığım birşey var madem herkez rahat bir şekilde yaşını gizlemeden
söylüyorsa neden burda kimsenin yaşı yok???

niye saklayım ki kimi kandırcam şakkıdı
ama yaşıma inanmazlar genelde daha küçük gösteriyomuşum :icecream:

saklamam dobra dobra söylerim

ne yalan solucem ki ha yasim 21 ha 51 o yasa gelmicekmiyim yada o yastan gecmis olmucakmiyim ki ?

su an yasim 21 ama 35 de olsam solerim dogruyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…