Anket evet kızlar yaşınızı saklarmısınız

evet kızlar yaşınızı saklarmısınız

• Ankete Katılan
    259
saklamıyorum
yaşım iyi diyemi acep jeyyar
yoo yinede saklamazdım ama

Yoo saklamam.Hatta dolaylı olarak benım ıcın onemlı olmadıgını bıle ıma ederım.Mesela ben 29. yasımın 1. yılındayımtatlicadiarzuAllah ızın verırse 5 yıl sonra 30 yasımda olucan.&6 ay sonra da 29. yasımın 2. yılına gırıcemsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

saklamam söylerim
ama yeni tanıştığım insanlar yaşımı duyunca :1shok: yüz ifadeleri buna benziyor,
bu ifadeyi görmek bazen hoşuma gider kimi zaman da hoşuma gitmiyor,
28 yaşındayım ama 20-22 gösterdiğimi söylüyorlar

25 25 25 yok ya saklamam ben
hayatından memnunsan yaşından da memnunsundur bence

benden büyük insanlar kendilerini benden küçük yapmaya çalışmaz mı?
daha 30a gelmeden bunu yapıyorsalar ooooo.
küçülteceğine söylemeseler daha iyi.

her ne kadar yaşımdan küçük göstersem de
evet yaşımı saklarım
ya 2-3 yaş küçük söylerim ya hiç söylemem
çok mecbur kalırsam da yaşım değil doğum tarihim fısıltı halinde çıkar ağzımdan:asigim:

zaten 23 yasındayım 2-5 sene ındırım yapsam cocukluguma inerim ......
ama 40 fılan olsam belkı saklarım o zamankı ruh halıme baglı.............

saklamam zaten yaş sorana doğum tarihi sölüyorum bazen,24 diyorum yaşını büyütüyon diyorlar,23 diyorum küçültüyon diyorlar bende 84 lüyüm diyorum hesaplasınlar :)))))))))
sorunun asıl cevabına gelince saklamam ne gerek var,her yaşın kendine göre güzelliği var bence,sevgiler...

Yaş niye saklanırki anlamam tam 41 yaşındayım gören 35 yaşındamısın der mutlu olurum
Kimse inanmaz yaşıma
Biz artık yıllanmış şarap olduk :roflol:

Şimdi farkettim ya ben 44 yaşındayım yanlış yazmışım pardon

Valla yaşımı hiç saklamam gururla söylerim

Bizde daha çok iş var

yok saklamiyorum yasimi ben
ama eskiden yani 15-16 yaslarindayken hep yasimi büyük söylerdim genc kiz havalari yani

Saklamam
En güzel çağımdayımmm göğsümü gere gere diyorum 29,
Otuzuma az kaldı...

hiç saklamam acıkca soylerim, hatta yasımı soylemek bana acayıp mutluluk veriyo cunku herkes aaa hiç göstermiyosun diyooa.s

2-3 yaş mı?:1shok::1shok:

emin misin

hiç saklamam acıkca soylerim, hatta yasımı soylemek bana acayıp mutluluk veriyo cunku herkes aaa hiç göstermiyosun diyooa.s
:dance:aynen bende saklamıyorm terddütsüz söylüyorum göstermediğmizin farknda olduğumuz için mi söylüyorz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…