- Konu Sahibi EU2
güle güle otursun annenler canım
eee senin kendi evin olur yakında anladığım kadarıyla
eee senin kendi evin olur yakında anladığım kadarıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her ucunda yaşanmışlık olan sıcacık bir ev.darısı ufuğunla senin başına.
meltemcim ne güzel taa üni yıllarına götürebildim bu akşam senii :) sağol canım benimm
oyyy kurban olsun belinayınız siize yahuu çok teşekkür ediyorum çok naziksiniz..çok istiyorum size yeni gelin evimi göstermeyii inşallah o günde gelicek kızlarr... size tüm herşeyimi açtım ben kişiliğim sırlarımı ablamın düğününü evini ve düşündüm belinay kalbinin yüreğinin kapılarını burdaki dostlarına açtın neden eviminde kapılarını açmiyim dedim ve evimide görmenizi istedim..Biz bu eve yeni taşındık kızlar diğer evimizi kiraya verdik ve annemin babadan kalma yeni yapılan bu kutu gibi eve geçtik tüm akrabalar bu binadayız ve depreme dayanıklı yeni yapıldı diye burayaa geçtik.. biraz küçük ama yetiyo bize ee bende gidince annemle babama hayli hayli yetiyoo..:enbuyukkk:
cok guzel sıcacık bır eve benzıyor ıcınde neler yasandı kımbılır oyle degıl mı.Şeniz. belınay merve canım yalnız ben bu evın aynı seklını ankara da gordum yaaa.arkadasımın annesının evıydı.. tokı kooperatıf gıbı bır ev mı burası.. gercekten cok sasırdım.. aaa:1shok: yoksa benım arkadasım sen mısın
Bitanem neler yaşanmadıki ne anılar yokki bu evdeTatlım toki falan değil bu ev, dayılarım özel yaptı b evi kendileri çizdi kendileri yaptılar dedemden bir ev yani apartman yapıcak kadar arsa vardı önceden 3 katlı altı tülcü dükkanı olan bir müstakil binaydı ve dayımlar depremden sonra karar evrdiler kardeşler arasında yıktılar 5 katlı bina yaptılar.. Ankarada değil istanbulda yaşıyoruz, belki bilirsin zeytinburnunda meşhur bir bozkurt perdciler çarşısı vardır şimdiki adıyla isper çarşı oldu tam karşımızda veliefendi hipodrumu var ve yine apartmanımızn altında bize ait olan perdeci dükkanımız var 2 katlı.. yani demem oki ben ankarada değil istanbuldayım evde tokiye ait değil tatlım:1hug: