öperim uyanınca sende adaşını öpersinopuyorumnanaktan
tahmin edebiliyorum 7 yıldır aynı parfümü kullanan biri olarak:)
ayak numaran kaç peki??kaydirigubbakcemile3
selamlar :) pembe neon pantolonun üstüne ne giyersin sen ? :) karar veremedim de sana danışayım dedim hazır şefffaf odadayken
teşekkürler ediyorum tam beklediğim cevaptı..rabbim yüreğini saklasın böcükm..yavrucuğuna da hayırlı ömürler versin anneciğiyle birlikte..ama senden alıp ona vermesin..bu dua anneliğin yürek doluluğu ile hep dile getirdiğimiz ama rabbimizin gücüne gidecek bir dua..hep dileyelim ki rabbim hayırlı ömürler versin tüm sevdiklerimize..rabbime emanet olsunlar..sevgiyle kucaklıyorum..opuyorumnanaktan
Kızının adını kim koydu?
Ve nasıl karar verdiniz?
Selam sarı böcek bende yorumlarını seviyorum evliyim çok mutluyum demiyorsun bazı baynlar gibi,evliliğin her halini anlatıyorsun samimi buluyorum yorumlarını,kardeşinin dağınık oldugunu söylemiştin,evlenmeden önce çok tartışmalarınız oluyor muydu zemuszemus
Asla Vazgeçmem Dediğin (Ailen Dışında) Ve Asla Yapamam Dediğin ( Ailen Dışında) Şeyler Nelerdir??
hımmm...
bi kız annesi olarak kızına koymayı düşündüğün ufak yada büyük kuralların varmı?
neon pembe kız cart
Asla diyet yapmaktan vazgeçemem sanırım,saldığım annelere mal olduğunu gördüğüm içinsempatiksalakcinni
Asla yapamam dediğim şeyde yok gibi sanırım aklıma geldiğinde yazsım olurmu,kaldım şimdi bi
Tamam Canım Teşekkür ettim vereliniortak
Peki Alya Büyüdüğünde Genç Kız Olduğunda Asla Kızımı Şu Konuda Esirgemicem Dediğin Neler Var?? Ve Kızınla Anne kızdan Çok 2 Arkadaş Olmayımı İstersin Yoksa Arada Sınırları Belirlermisin??
küçükken içinde kalan birşey oldumu?
çocuğuma bunu yaşatmıycam yada şu hevesi kalamsın içinde diye düşündüğün şeyler varmı ?
merhaba sarı böcek koltuğun hayırlı olsun:)
kendini üç kelimeyle nasıl tanımlarsın?
hayatta en nefret ettigin şey nedir?
merhaba saruboceq, yorumlarini severek okudugum üyelerden birisin
1. kac yasinda evlendin?
2. karadeniz erkegini tavsiye edermisin? eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?