Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En yakın arkadaşımla huylarınız karakterleriniz çok benziyor. Oda herşeyi idare eder anasını babasını kocasını çocuklarını hep kendinden verir .Zaman zaman çok şey gitti benden bakalım sonum ne olacak der durur. Tabiki iyice dolmadan bunlarıda söylemez fena halde sabırlıdır. Acaba sizde aaa yeter artık dediğin zamanlar oluyormu.Oldugu zanlar varsa nasıl arınıyorsun kendini nasıl rahatlatıyorsun.
1. Arabaya atlayıp gidebildiğin yere kadarmı gidiyorsun
2. Alışverişemi atıyorsun kendini
3. Kankanamı kaçıyorsun.
hihoyyyt ne güzel bir topic olmuş hihoyyyt
tüm soru-cevapları okumadım ama sende işe başlayacaksın benim tipicte yazmışsın kızından ayrılmak zor olmayacak mı?yani sende çalışmadan yapamayanlardansın benim gibi ama ben hala işin duygusal tarafındayım ve artık çok sıkıldımmm kaydirigubbakcemile
kızın var eşin var aile ilişkilerin süper!!!!
gecenin bu saati de buradasın
nasıl yetişiyorsun bunlara
teşekkürler sarubocek yoğurt tarifin için çok iyi geldi:) deneyeceğim...dediğin gibi süt aldığım öğrencimin tek ineği var ona diklkat ettim:)
merhaba gülşah bende seni yakından takip edenlerdenim
ama malesef artık bloğunu okuyamıyorum (
kızlarımızın arasında sadece bir gün var kardelen 17 şubat doğumlu
oyüzden daha çok alyanın gelişimiyle ilgili sürekli takipçinim
benim sorum şu olucak çalışmak istiyorum diyorsun her seferinde
ama ikinci çocuğuda istiyorsun ikisini birden yürütebiliceğine inanıyormusun
buarada ben çalışan bir anneyim kardelen 8 aylıkken başladım çalışmaya
çok isterdim kendim bakmayı ama olmadı hiç tavsiye etmiyorum
düzen filan kalmıyor insanda birde gece geç saattelere kadar çalşıyorsanız
daha beter durum evimin kadını kızımın anası olmayı çok isterdim :gitme:
özelikle her sabah kızımın arkamdan ağlaması beni mahvediyoırsenağlama
teşekkür ederim cevaplar için öncelikle inşallah istediğin herşey gönlünce olur
kardelenin yemesi hep sorunluydu halada sorunlu bizim pütürlü yeme sorunumuz yok
ama iştahsız düzenli öğünleri yok belli şeyleri yiyor pilav makarna üzüm salatalık gibi
abur cuburcu biraaz ve hala mamacı mama içmeden uyumaz gün içinde de muhakka mama içer
süte geçmiştim 7 aylıkken anemi olunca bıraktık geçenlerde de günde bir defa süt vereyim dedim
bütün vücudu alerji oldu ağır geliyor oyüzden bebelac junyıor dan vazgeçemiyoruz
aslında bıraktırmakta istemiyorum zaten 4 ay emdi yemeside düzenli değil
bari mamayı içsin napıyım bende iştahsız bir çocukmuşum annem kardelen yine yiyor
sen hiçbişey yemezdin diyor şimdi ise kilo vermeye çalışıyorum :)))
ben büyümüşüm oda büyür inşallah allah sağlık versin yeterki
Sağol ablacım... Dediğin gibi sevgilim korumacı Allah korkusu olan biri benim sevgilimde sadece fazla inatçı..üni okuyorum ben tatilde ailesinin yanına gidince birden sorunlar aklımdan çıkmıyo diyo yapamıyorum güvenemiyorum.. daha önce güven meselesi ile ilgili sorun çıkmıştı benim yüzümden ama keyfi değil mecburiyetten.. tekrar olmayacağını bildiği halde korkuyor bende ona bu meseleyi uzakta değil gelince halledebileceğimizi söylüyorum hergün yanımda olucak ve görecek halimi hareketlerimi... herkes uzakta olduğundan dolayı ayrılalım demesi kolay geliyor ona yanına gelsin değişir diyor... bakalım sevgilimin ilk sevgilisi benim hiç problemsiz olacak sanıyo benden istediği ufak şeyler var elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum ama hemen aniden değişmemi istiyor o konuda..tecrübesiz olması ve mükemmel sorunsuz bi ilşki olacak düşüncesi biraz zora sokuyor..
Maşallah
Bizim arkadaşın abisi doktor annesi benim alyanın pütürlü yemesine karşı takıntım olduğunu görünce dediki,oğlan hiç bişe yemezdi sadece ekmek kemirirdi bide süt içerdi gün boyu az krize girmedim ben.ama hep başarılı oldu ve şimdi doktor görüyosun demişti..O hep aklıma geliyor benim.
Bide pütürlüye geçebileydik hayırlısıyla.Çok korkuyorum büyüyünce yiyememesinden:sinif:
yer canım yer korkma kaç tane dişi var şu anda
kardelen tamamladı dişlerini onunda verdiği bir güven var rahat çiğniyor
gerçi dişleri yokken bile çiğnemeye çalışırdı benim arkadaşımın oğluda pütürlü yemekte
zorlandı ama o birazda arkadaşımın suçu bu konuya eğilmemesinden kaynaklandı birazda
çocuk 3 yaşında hala bulamaç kahvaltı hazırlıyordu oyüzden çocuk alışmakta baya zorlandı
ama sen baya dirayetlisin bu konuda emzik işini hallettin bunuda hallerderszin inşallah
slm gülşah hanım sizin yorumlarınızı takip ediyorum ve beğeniyorum net birisiniz
kıznızıda allah bağışlasın
bi soru sormak itiyorum sanırım maddi durumunuz iyi allah daha çok versin
sobalı evde oturmak gerçekten zordur hele hele bebek varken daha da zordur doğalgazlı eve geçmeyi düşünüyormusunuz ?