Ay ediyorum seni etmez miyim?Ramazan geçsin çiğköftecide buluşuyoruz,haberleşelim :CüvCüv:
Emekliyomuş zilliye bak hele,yerim ben onun emeklemelerini.Sen onu yavaş yavaş çalıştır bacım.İki elinden tut sürekli yürüt.Bir süre sonra kendi isteyecek,vay ebenizesempatiksalakcinni sonra tek el yürümeye başlayacak.Bu şekilde çalıştırırsan erken yürür.İmza:Tecrübeli anneşakkıdı
Alyaya oda yapmadık kardeş,tek kişilik ranzası var birde dolabı oyuncakları filan odasında.Park yatağı bizim odamızda zaten.Az aklı ersin istiyorum oda almak için.Şöyle 4 yaşında diyor babası ama ben seneye yaza alalım diyorum bakalım,alırsak koyarım bebişbayanssulusmile
Fotoğraf makinem Samsung ES10.Teknosadan almıştıkşutarafagitti
Alık pardon balık burcuyumgamyoncuiremsu
Kışın soba yakmak yakana zor olur ben hiç yakmadımsempatiksalakcinniKocam sabahları halleder tüm işleri yakar ve öyle gider.Bana sadece kömürü atmak kalıyor.Soğuk bir kış günü gelirsinde denize karş kestane yaparız kız sobanın üzerinde.olumunekankayizsmile
tamam buluşalım inş.vereliniortak
deneyimlerin her zaman işime yarıyor canım çok teşekkürler sana ne zaman soru sorsam hep cevapladın önemsedin
kkye ilk girdiğimde karşıma senin yorumların çıkmıştı o günden beri sıkı takipçinim hatta kkye giremediğim zaman senin profiline giriyorum ki ne kaçırmışım ordan öğreniyorumkaydirigubbakcemile2
balık burcusun heee duygusalsın ne güzelbayanssulusmile
bi de bana ev bulsana çiftlik ulugazi civarında doğalgazlı 3artı bir güneş alsın boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile ucuz ossun
bence alyayı kreşe vermen çok iyi olur ben işyerimde kreşe götürüyoruım çok memnun nur halinden her gün yeni şeyler öğreniyor arkadaşları erkek oğlan tipli zaten bi de oğlan gibi olmaz inş.alsanaalsanasmile