Ay ediyorum seni etmez miyim?Ramazan geçsin çiğköftecide buluşuyoruz,haberleşelim :CüvCüv:
Emekliyomuş zilliye bak hele,yerim ben onun emeklemelerini.Sen onu yavaş yavaş çalıştır bacım.İki elinden tut sürekli yürüt.Bir süre sonra kendi isteyecek,vay ebenizesempatiksalakcinni sonra tek el yürümeye başlayacak.Bu şekilde çalıştırırsan erken yürür.İmza:Tecrübeli anneşakkıdı
Alyaya oda yapmadık kardeş,tek kişilik ranzası var birde dolabı oyuncakları filan odasında.Park yatağı bizim odamızda zaten.Az aklı ersin istiyorum oda almak için.Şöyle 4 yaşında diyor babası ama ben seneye yaza alalım diyorum bakalım,alırsak koyarım bebişbayanssulusmile
Fotoğraf makinem Samsung ES10.Teknosadan almıştıkşutarafagitti
Alık pardon balık burcuyumgamyoncuiremsu
Kışın soba yakmak yakana zor olur ben hiç yakmadımsempatiksalakcinniKocam sabahları halleder tüm işleri yakar ve öyle gider.Bana sadece kömürü atmak kalıyor.Soğuk bir kış günü gelirsinde denize karş kestane yaparız kız sobanın üzerinde.olumunekankayizsmile
KK'da editör olmaya nasıl karar verdin?
Editörlükte seni mutlu eden nedir?Huzursuz eden nedir?
Herkes özel soruları sormuş,bende seni sadece editör olarak tanıdığım için özele giremedim :))
tamam buluşalım inş.vereliniortak
deneyimlerin her zaman işime yarıyor canım çok teşekkürler sana ne zaman soru sorsam hep cevapladın önemsedin
kkye ilk girdiğimde karşıma senin yorumların çıkmıştı o günden beri sıkı takipçinim hatta kkye giremediğim zaman senin profiline giriyorum ki ne kaçırmışım ordan öğreniyorumkaydirigubbakcemile2
balık burcusun heee duygusalsın ne güzelbayanssulusmile
bi de bana ev bulsana çiftlik ulugazi civarında doğalgazlı 3artı bir güneş alsın boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile ucuz ossun
bence alyayı kreşe vermen çok iyi olur ben işyerimde kreşe götürüyoruım çok memnun nur halinden her gün yeni şeyler öğreniyor arkadaşları erkek oğlan tipli zaten bi de oğlan gibi olmaz inş.alsanaalsanasmile
Saruboceq koltuğa hoşgeldin. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Burda çok merak ettiğim üyelerden birisin, çünkü konulara yaptığın bazı yorumlar ve hakkında okuduğum bazı şeylerden sonra huylarımızı birbirimize benzetiyorum. Bende çok titizim mesela, birde anne konusu seni üzmek istemezdim affet ama o konudaki hassasiyetinle benim babam konusundaki hassasiyetim beni sana yaklaştırıyor sanki. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: Çok zor olsa da onların anıları bizi gülümsetsin artık. :teselli::teselli::teselli:
Kafamdaki soruyu başka bir arkadaş sormuş o yüzden başka bir şey soracağım ben, geçmişten bu yana yaşamaktan en çok memnuniyet duyduğun şey ve keşke o anı yaşamasaydım dediğin bir şey var mı?
Sevgilerimle Saruboceq, minik prensesi kocaman öpüyorum. opuyorumnanaktan
gülşahçım merhaba
koltuğun hayırlı olsun keyfli günler diliyorum,
kk da çok sevdiğim üyeler arasındasın,sıcak samimi ve dürüst buluyorum seni..
benim merak ettiğim şey kullandığın parfümbayanssulusmile
sarı böcükm..benim sorum da şöyle sadece birkaç kelime ile anne olmak sana ne kattı ne eksiltti??
anne olmaktan çekinenlere anne olmanın senin tarafından güzel taraflarını bir kaç cümleyle açıklayabilirsen mutlu olacağım..sen ve kuzucuğun rabbime emanet olun..sevgiyle..
seni korkutan seyler nelerdir..?
yani yükseklik .. böcek fobisi falan gibi
opuyorumnanaktanHayatta iyikiii dediğinv ve ah keşke dediğin ne var saru böcüğüm
saol cnm benim, allah senin de gönlüne göre verir , kisa zamanda bir erkek evlada kavusursun insallah.
ben de böcekten tiksinirim, korkarim. rüyamda gördümde, ssoruyuda ordan seyttim sempatiksalakcinni
Merhaba;
Profilinizde görüp takip ettiğim çok güzel bir bloğunuz vardı. Hatta 7.5 aylık yeğenime ilk sizin tarifinizden bakarak yoğurt ve muhallebi yapmıştık ablamla :)) Size teşekkür etmek için fırsat oldu. Teşekkür ediyorum.
Kızınızı Allah bağışlasın, mutluluklar...vereliniortak
slmlar saruböceq a.s. hani demişsin ya ilk sayfada doktorum klomen verdi onu araştıyorum öyle tanıdım sayfayı diye. klomen kullandınmı bebişe hamile kalmadan önce klomenlemi hamile kaldın yoksa kullanmadanmı hamile kaldn? merak ettim aynı şey bendede varda daha başlamadım ama?
Aybikcim bende seni çok severim bilirsin,kuzumu da öp benim için lütfenŞeniz
Canım ben yıllardır Lacoste Touch of Pink ve Cacharel Noa kullanıyorum.Değiştirmeye çok heveslendim ama değişemedim bir türlü.Yaz kış diyede hiç ayırmadım Allah ne verdiyse sıkıyorum vallasempatiksalakcinni
Sebgiler benden size.Bayılıyorum bu nezaketinize.opuyorumnanaktan
Uyumluda oldusempatiksalakcinni
Anne olmak çok yüce bir şey.Elle tutulur sadece sevgim ve saygım var kızıma.Bakımı,temizliği,eğitimi,aktivitesi bir yana sadece sevgim.Sevgimi açıklamak için cümle arıyorum ama bulamıyorum.Herşeyim o benim.Canım,benden kopan bir parça.En yaın dostum,kardeşim,arkadaşım herşeyim.Adını söylerken bile gözlerim dolar.
Bana miras olarak mesela yayık bir vucut bıraktı ki umurumda değilsempatiksalakcinni
Kattıklarının yanında götürdükleri hiç önemli şeyler değil.Yeterki o sağlıklı olsun,Allahım benden alsın ona versin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?