Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrblar
Kızının ismını kim koydu?
La böcük şimdi benim ehliyet almak gibi bir niyetim var. Olduya ehliyet aldım diyelim trafikte çok küfredermiyimkibilmiyorumkismile
merhaba pek sorulcak soru kalmamış sona kalan dona kalıyo işte iştekaydirigubbakcemile3 ama birşeyler buldum1-en severek yaptığınız ve en sevdiğiniz yemek 2-samsunda en çok nereyi hangi mekanların seviyorsunuz bunları bulabildim birde o güzel kızınız yanaklarına benim için bi buse kondurur musunuz:kedi:
günaydın saruboceg kullandıgın çamaşır yumuşatıcısı hangisi cnm?
bir de favori rujun ...
Gülşahım geç gördüm burayı seni çok iyi tanıyorum ama yinede baştan beri okudum :)
öncelikle harika bir insansın gerek anneliğin gerek kişiliğinle benim için dört dörtlüksün seni çok seviyorumopuyorumnanaktan
bende sana birşey sorayım sanırım sorulmamış gözümden kaçdımı bilmiyorum
Alyamın hangi mesleği seçmesini istersin karışmak olarak değil gönlünden geçen ne?
çok öpüyorum ikinizide :1hug:
Sarıböcüüüüqq benim sana sorum olmayacak.Şeniz
Sayfaları da baştan okumak istemiyorum çok yorucu olur dimi :gitme:ama eğer isticem şey seni de yorarsa pas diyebilirsin Sarı Babatyamma.s.
Şeey istiyorum ki seni baştan aşağı tanıyim çünkü konuk olmadan önce de merak ediyordum ..:asigim:
Şöyle tarzanca da olsa kendi özelliklerinden başlayıp huylarına kadar uzanabiilir misin SarıAkreb'm alkisalkisalkis
Hayde bekliyorum amasempatiksalakcinni
Çok şey mi istedim acep :roflol:
merhaba sarıboceq biraz geç oldu ama hoşgeldin a.s.yazılarını büyük keyifle okuyorum kızında çok tatlı maşallahkızınla ilgili blogun vardı takip ediyordum ama davetli okuyucular okuyormuş şimdi üzüldüm açıkçası. gelelim soruma ev hayatını mı tercih edersin çalışma hayatını mı
Merhaba,
Çok teşekkürler.
Blogumuz kapandı bir süreliğine ama açıcam yakın zamanda.Açana kadar maillinizi gönderirseniz davet gönderebilirim size.Özel mesajla gönderin isterseniz:a.s.:
Ev hayatı çok yorucu.Eğer titiz ve temzseniz.Herşey gözünüze batıyor.
Ben artık iş güçle mücadele edemiyorum kızımıda 1.5 yaşına kadar büyüttüm bu sebeple çalışma hayatı diyorum.Ona daha iyi bir yaşam sunmak kendi psikolojimide buna katarsak daha mutlu olmak için istiyorum çalışmayı.Bende çalışan bir annenin kızıyım çünkü..
bende tam tersini düşünüyorum o yüzden bu soruyu sordum a.s.
cevap için teşekkür ederim mailimi attım size.a.s.ailenizle beraber mutlu huzurlu senelere :)
çok tatlısın sen saruböcek...
gerçekten kkda sevdiğim üyelerdensin...
hayata bakışın insanlanla konuşma tarzın ve yardımcı olmaya çalışmana hastayım....
tabi kızınada....
gelin etmeyi düşündüydüm ama 2 beden büyük oğluma...
sarı böcek eti den sürpriz hediyen geldimi:)ne geldi:)
teşekkürler cevabın için inş. hayattaki tüm güzellikler senin ve ailenin olur inş. ablacığım:Saruboceq:.
Samsun buluşması yapılmayı planlanmıyor mu acaba bu sayaede sizide görmüş olurdum çok seviyorum sizi? kışın yapmıştık ama siz gelmemiştiniz özel bi nedeni var mıydı gelmemenizinbilmiyorumkismile
birde takıntılarınız var mıdır mesela benim gibi beyaz çarşafta yatma gibi takıntılar:1ninca: