Evet Biz Evde Kalmış Kızlar

Öncelikle başınız sağolsun

Maalesef ki patavatsız kendini bilmez insanlarinolmadigi bir yer yok evet bu hale gelmemde o patavatsizlarinda payı var ama onlar edemem hep evlenmek istemiştim ben huzurlu mutlu bi yuvsm olsun istemiştim

Insanlar öyle soylendikcede sanki yaramı kazıyor gibiler

Darısı basına demek kötü mü? Yani tebrik eden birine tesekkürler istiyorsan darısı basına diyorum ben genelde. Kırıyor muyum? Bana da söylenirdi istememmm aman derdim

Cocuk isteyene, evlenmek isteyene ve cevrenin baskilarindan sikayetlenenlere " aman boşver takma takma" diyordum ama olmuyormuş yahu.

Evliyim ama cocugum yok. Bile isteye yok buarada cocuk hasreti çeken, cocuk deneyen bir cift bile degiliz buna rağmen cocuk yapin muhabbeti artik beni bile sıkmaya başladı. Sene geçtikce bu sorular daha da artiyor ustelik başlarda çok hissetmiyordum.

Bunaltici oldugu bir gercek keşke bi sussalar.

Tek birşey söylüyorum evlenmiş olmak için evlenme. Bu hayatını çok ararsın.

Ben sizi haklı buluyorum şöyle haklı buluyorum 30undan sonra türkiye de bekar birini bulmak çok zor. Yani cinsellik flört etmek icin herkese temkinli yaklaşmak gerekiyor. Boşanmışa da kötü gözle bakıldığı icin kimse boşanmıyor. Hadi bosanmisini buldun cocuksuzu bulunmuyor. Cocuk ve iliskiyi yürütmek imkansız. Ben de 30um da falan evlenmeyi düşünüyorum yuva kurmak, bebek yapmak amacıyla değil de ileride yalnız kalmayayım amacıyla

İnsanların garanti belgesi ve tapusu yok biliyorsunuz değil mi? Benim 35 yaşında bir arkadaşımın eşi öldürüldü. Yalnız kaldı mı? Kaldı. Evlenecekseniz sevdiğiniz için evlenin. İki kişi hayatı paylaşmalı, kolaylaştırmalı. Nice evlilik mutsuzluk üzerine kurulmuş. Kötü evlilik bataklık gibi çıkması çok zor. Yine evlenin ama amacınız kaliteli bir birliktelik, güzel bir hayat yaşamak olsun.

Bekarlığında evli olmanında iyi yada kötü tarafları.İçinde girmeden olayı yaşamadan bunların derecesini bilmek zor.
45 yaşındayım evlenemedim evde kaldım diyelim.Evlenmek isterdim ama sanırım kısmet üzülüyor muyum?.Biraz evet
Bu yazıyı bir Avm de kola içerken yazıyorum.
Rahatlık bir yerde ...
Ama çok beklemeyin bayanlar evlenin. Her durum yaşında güzel.

Yani sevgiliniz olmasini istersiniz , cinsellik istersiniz ki evlenmeden cinsellik yasamamak sizin tercihiniz sonucta , anne olmayi istersiniz , kendi eviniz olmasini istersiniz ki bunun icin de evlilik sart degil ama evlilik istemeyi ben hic anlayamiyorum mesela
Gayet mutlu bir evliligim olmasina ragmen arada esime "bak bir daha hayata gelirsem evlenmeyecegim sakin yine beni bulup da evlilige ikna etme " derim , evlenmeden de mutlu olabilirsiniz , ve bu sorulari soran insanlari da gormezden geliniz , ben bekarken kimse bana bunlari sormaya cesaret edemezdi , mesafeli olun insanlarla ozel hayatiniza karisamasinlar

Öncelikle başlığı hiç beğenmedim.
Evde kalmış demek çok çiğ bir laf hiç sevmiyorum.
Siz bize öyle deniyor diye kullanmışsınız ama gene de bence kullanmayın.

Evlilik nasip kısmet.
Bende hayatımdaki kişi ile 30 yaşından sonra karşılaştım. (Yaşım 33)
Beklentimi azaltmıştım. Olsa da olur olmasa da modundaydım ki karşıma çıktı.
Size tavisyem beklentinizi azaltın, umut edin ama çok üstüne düşmeyin.
Olacağı varsa oluyor..

O size hala niye evlenemedin diyen densiz insanlara da cevap verin.
Bu işler nasip kısmet, zorla olmaz deyin.
Veya bunlar özel konular,konuşmak istemiyorum deyip konuyu kapattırın.

Önemli olan size uyacak, sevgi, saygı, güven duyabileceğiniz biriyle olmak.
Sırf evlenmiş desinler diye sakın evlenmeyin.
Toplumdaki kadınların yarısı o yüzden evli, o yüzden bu kadar mutsuzlar.
Sırf evlenmiş desinler diye evlendiler, hata ettiler.
Siz daha bilinçlisiniz. Ayrıca 30 yaşından sonra evlenen kadınlar ve erkekler, hayattan ne istediklerini daha iyi bilirler..

Umutlu olun ama illa evlenmeliyim diye kendinizi şartlamayın.
Güvendiğiniz birilerine, evlensem iyi olurdu diye söyleyin, belki biriyle tanıştırırlar.
İmkanlarını deneyin ama gerisini bırakın.
Kimsenin kalbine hükmedemezsiniz.

Olacağı varsa olur..

Son düzenleme:
Ama şunu da belirtmeden bu başlıktan çıkmak istemiyorum. Evet işsizim evlilikten dert yanan arkadaşlar boşanın samimiyetinizi görelim

düğün günüme dönsem yemin ederim evlenmezdim bu adamla, ilk fırsatta tayinimi şehir dışına ister giderdim geri de gelmezdim. neden boşanamıyorum 3 yaşında çocuğumla ayrı eve çıksam hayatımız şu ankinden kötü olur diye düşünüyorum. serhat yabancı diyor ki ;ilerde yalnız kalmayayım diye yapılan evlilik 1 bardak süt için inek beslemeye benzer... katılıyorum. Sıkıldığınız için de böyle düşünüyorsunuzdur spor salonuna gidebilirsiniz, bakım yaptırabilirsiniz, psikoloğa tüm bunları anlatabilirsiniz, lüks bir otele tatile gidip güneşlenip, yüzüp, çıkıp dalış vs. yapabilirsiniz, bekar arkadaşlarınızla turlara katılabilirsiniz. Paramız var aileyiz ama yılda 5 gün tatil her seferinde burnumuzdan geliyor çoğunlukla eşim istemediği için, biraz da küçük çocuk olduğundan. Ben de bekarken birtek ben bekarım falan diye düşünüyordum halbuki etrafım mutsuz evliliklerle doluymuş ben görememişim. mutlaka evlenmeliyim değil de hayat arkadaşım olabilir mi dıye düşünüp uzun bir arkadaşlıktan sonra evlenmeliymişim

Sevmeyeceğim biriyle evleneceğimi nereden çıkardınız ki merak ettim. Bence türkiye de belli bir beraberlikten sonra evlenmeyince iliskiler ciddiye alınmıyor istisnalar var midir vardır ama ben bulabilir miyim zor. Sirf evlenmis olmak icin evleneceğim diye bir sey dememisim orda kendinizce cikarimlar yapmayın bence

Böyle bi evlilik yapmayacaksam evliligin manası ne ki diye düşünürdüm ama iste bu toplumla kala kala kendimi öyle görmeye başladım maalesef
Toplumu hiçbir zaman memnun edemezsiniz.
Her zaman toplum sizden tüm normlara uymanızı ister.
Toplum için yaşarsanız mutsuz olursunuz.
Topluma karşı tek borcunuz,toplumu oluşturan herkese saygı duymak o kadar.

Herkesi memnun etmeye kalkarsanız kendiniz mutsuz olursunuz.

Sıra hiç size gelmez..

4 yillik sevgilim var ikimiz de calismiyoruz su an ama hic evlenince söyle evlenince böyle diye beklentilerimiz yok. Ama etraftaki herkes en azindan bir yüzük takın diyor. Sanane kardesim daha 24 yasindayım di mi yok illa o yüzük takilacak. Hatta calismaya baslayinca yüzük takın sahipli olduğunu bilsinler etrafindaki kızlar uzak dursun diyorlar. Bir yüzükle mi bana sadık olacakmış kalkip evlensem bu defa da yaa daha yasin cok kücük değil miydi olacak

Niye evde kalalim yahu, kendinizi neden bu kadar kotu durumda goruyorsunuz? Ayni yasta olup sevgili arayan tonla erkek var mutlaka biriyle denk gelirsiniz, bu kadar olumsuz dusunmeyin.
iş harici istediğin saatte uyanmayı ne istersen onu yemeyi o gün canın nereye gitmek isterse oraya gitmeyi ev işini istersen yapmayı ne kadar maaş aldın bu ay çok harcadın diyen olmamasını.kaynana görümce derdi olmamasını maaş kartını isteyen bir akıl eksiği adam olmamasını kıskanıyorlar bence

Yuva kurmak, bebek yapmak için değil de yalnız kalmamak için evleneceğim demişsiniz. İnsan sevdiği kişiyle yaşlanınca yalnız kalmayım düşüncesi ile evlenmez. Benim bakış açım bu olduğu için yazdığınız şey bende bu etkiyi uyandırdı.
Burada herkes kendince çıkarım yapıyor. Çıkarım yaparken de kendi düşüncelerinden, hayat görüşünden, değer yargılarından vs. yola çıkıyor.

Sevmediğim biriyle neden evleneyim ki sevmediğim biriyle evleneceğime ömür boyu bekar kalırım. Evlilik deyince akla yuva kurmak,bebek yapmak gibi romantik istekler geliyor. Benim o taraflar da bezim yok ama biraz garanticiyim galiba olmazsa boşanırım elbet ama sanki evlenince ömür boyu sana sadık olmanın sözü veriliyormuş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…