evet aldatılıyormuşum...

Valla adını ne koyarsanız koyun ben kabul etmiyorum arkadaşım.Siz ediyorsanız kocanız sizi aldattıgında kabullenin bu sizin kişiliginle alakalı birşey.Size göre affedilebilen birşey bana göre degil.Ötesi boş ..........

Hala esin tehdit ediyo mu peki??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir kadının kendini aldatan birini bu kadar çabuk unutması başka kadınların neden gücüne gider ki?

Cok enteresansin valla:)
Kadin bobregine kadar vermis adama daha neleri gozden cikmasi lazim bu evlilik icin? En onemlisi adam bi kadin icin kendi bebegini oldurmeye razi bu adami baba olarak nereye koymak lazim??

Ben aldatilmayi normal gormuyorum pire icin Yorgan yakilmaz diyorum

Yahu herif aldatmış aldatmış! Başka bir kadınla yatağa girmiş herşeyini paylaşmış dahası var mı? Sen koskoca eşşek kadar insanların yaptığı ahlaksızlığa pire diyorsan zaten boyutlarımız farklı.

Konu sahibi arkadaşım valla çok güçlü kadınsın vesselam örnek oldun aldatılip aldatılıp vah çocugum var bilmem nediye kocalarını affedip oturan kadınlardan olmadın e tabi duruma hemen gelmedin neler yaşadınki artık bitirip attın bu yaşında bu olgunluk terbik ediyorum seni bundan sonraki yaşamında mutlu ol dilegiyle kendine ve bebişlerine iyibak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben aldatilmayi normal gormuyorum pire icin Yorgan yakilmaz diyorum

Bosanmak icin ihanetten daha gecerli bi sebep bilmiyorum ben. Ustelik adam dogmamis cocugu icin istersen imza atayim da ölüversin diyor. Bu adam icin neyin mucadelesini versin arkadas.
En dogrusunu yapiyorsun konu sahibi arkadasim. Allah yardimcin olsun.

Ben yalvarsin yakarsin demedim. Sadece kestirip atmasin hemen tabi gurursuzca gidip salsa sumuk aglayip geri don demesi sacma ama Adam bir gun pisman olup donerse kapisini acik tutsun cocuklari icin dedim. En iyi koca pisman olmus kocadir bende aldatildim benim kocam hatasini anladi pisman olup evine geri donmek istedi Ben affettim ve beni oyle mutlu etti ki oyle degisime hatalari ndan ders Almis bi adam haline geldiki bi sinirle ofkeyle bosanmadigima sukrettim anlatabiliyomuyum

Ne güzel sen şimdi mutluysan diyecek birşey yok ama senin konunla benim konum bir degil bunu anlatmaya çalışıyorum.Sayfa 31 de neden bu kadar çabuk bu mevzuyu sindirdigimi paylaşmıştım.İkimizin yaşadıgı aldatılma ama benimki sadece bununla sınırlı degil.Ben hala söylüyorum iki dünya bir araya gelse asla ama asla affetmem.

Elbetteki bu raddeye hemen gelmedim.En basit örnegi bir konu açmıştım buraya çok kırgınım diye eşim sırf ablasını aramadıgım için beni kolumdan tutup evden atmıştı.Ve ben düşerken sarsıldıgım için ikiz olan bebegimin birini kaybetmiştim.İnsanlar BENİM neler yaşadıgımı bilmiyor.

Kendini boşuna yorma arkadaşım tam tahmin ettigim gibi arkadaş aldatılmış ve affetmiş.O yüzden ne söylersen söyle o yine kendi yaşadıgını savunup bir hiç ugruna yuvamı yıktıgımı zannedecektir.

Kk nin bayanlarinin coguna bakarsak as kes bosa midesizim Ben he Ben Boyle mutluyum huzurluyum bir problemimiz Yok cok sukur. Siz burda millete gaz verirsiniz bosan diye ekrandan gaz vermesi kolay kendi basiniza gelse kaciniz gercekten bosanir acaba size guluyorum ( bana saydiranlara) :)

Ben konunu daha önce görmemiştim biraz okudum da karnında bebeğinle bu duruşu sergileyebilecek güçteysen eğer bravo. Keşke herkes bu kadar kendine güvenebilse de pire ve yorganla örtüştürmese.
Hayatta bebeğinle birlikte mutluluklar diliyorum.

Evliliklerde neler tolere edilebilir neler edilemez, her şey affedilir mi bu kişisel bir mevzudur.
Ancak pire için yorgan yakma örneği çok yersiz kaldı burada.
Pire kocasının aldatması yorgan da evlilik oluyor yani bu durumda. O kadar basit bir neden mi gerçekten?

Tamam o zaman herşey açıklığa kavuştu. Yalnız onun mantığını da anlayabiliyorum. Kendisi gibi başkaları da olsun ki yaptığı şeyi normalleştirsin, yalnız olmadığını görüp teselli bulsun. Herkes sizin gibi değil. Ama bari yapamıyorsan çamur atma değil mi

Tamam siz böyle iyisiniz birşey demedik o sizin kararınız tabiki. Ama lütfen bunu normalleştirmeyin. Yaşadığınız travmayı anlayabiliyorum ama bari yapanı engelemeyin.

Hani demişsiniz ya kaçınız gerçekten boşanır diye bakınız konu sahibi onlardan biri. Ayrıca şahsen beni değilde başkalarını tercih etmiş bir erkeği affedecek kadar nefret etmiyorum kendimden. O kadar gücüm var çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…