• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet aldatılıyormuşum...

Valla adını ne koyarsanız koyun ben kabul etmiyorum arkadaşım.Siz ediyorsanız kocanız sizi aldattıgında kabullenin bu sizin kişiliginle alakalı birşey.Size göre affedilebilen birşey bana göre degil.Ötesi boş ..........

Ya çok özür dilerim tabi haklısınız ne olmuşki altı üstü beni aldatmış yoklugumu fırsat bilip başkasının koynunda soluklanmış.Onun koynundan çıkıp benim koynuma girmiş.Beni yanımdakini ve daha dogmamış bebegimi başka bir kadın için feda etmeyi göze almış.Ahhh aptal kafam ahhhh niye bıraktınki kocanı ne var bi 4 sene daha seni kandırıp oyalasaydı sonra yine affeder girerdin yatagına.Ne olmuş yani başkasınu unutmak için seni kullandıysa aman dert ettigin şeye bak kızım ya 2 tane çocugun var o erkektir yapar kır dizini ötür g... üstüne.Gecenin bir yarsı eve gelecekmi diye bekle.Güler yüzlü ol KOCAN O SENİN.
Yalvar yakar aman ha sakın izin verme o kadının bu savaşı kazanmasına.Nede olsa sen kadınsın ezilmeye aldatılmaya aşşagılanıp kullanılmaya mecbursun.
Evet böyle yapmam gerekliydi degilmi.Kendimi evlere kapayıp saatlerce onu arayıp aglayıp sızlayıp yalvar yakar aman beni bırakma ben ne yaparım sensiz demem gerekliydi.

HAHAHAHAHAHA KUSURA BAKMAYINDA BEN BUNA SADECE GÜLERİMMMMMMMMMMMM.
Benim midem kaldırmaz başkasının koynunda soluklanan bir adamı.Benim dogmamış çocugumun canına kast etmiş bir adama kocam diyeilmeyi.Sizlere göre sevgi bu kadar basit olabilir.Ama bana göre degil.Sevmek bir insanıı her hatasıyla kabul etmek acizlenmek güçsüz olmak onsuz bir hiç olurum gözüyle bütün hayatınızı mahfetmek degildir.Benim kimi neyi ne kadar sevdigimi kimse bilemez.Ve benim kişiligim yetişme şeklim böyle adi şerefsizce birşeyi asla kabul etmez.Ben ona vermem gerekenden fazlasını verdim o bütün bunları elinin tersiyle ittiyorsa ben daha onun için yada sözde adı yuva olan bu evlilik için kılımı bile kıpırdatmam.Fazla söze gerek yok İnsana önce haysiyet sonrada kaliteli bir kişilik

Senin sevgi anlayisinda bana uymuyo okadar yilini gecirdigin karni da bebegi I tasidigin adami ne cabuk silip attin neara uzuldun yasini tuttunda ayaga kalktin. Insanlar 2 yillik beraber yasamadigi cocuk yapmadigi sevgilisinden ayriliyoda senden daha cok aci cekiyo. Hem bu kadar gucluysen kendi kendine yetebiliyosan niye konu actin buraya. Nasil olsa yaran yok olsada sen kendi basina sararsin zaten. Amacin ne Alkis toplamak mi? Kk nin gurur abidesi feminist ruhlu kadinlari seni ovsun aman ne guclu kadin desin diyemi actin bu konuyu? Sana uzulemedim diledigini yap

Ya çok özür dilerim tabi haklısınız ne olmuşki altı üstü beni aldatmış yoklugumu fırsat bilip başkasının koynunda soluklanmış.Onun koynundan çıkıp benim koynuma girmiş.Beni yanımdakini ve daha dogmamış bebegimi başka bir kadın için feda etmeyi göze almış.Ahhh aptal kafam ahhhh niye bıraktınki kocanı ne var bi 4 sene daha seni kandırıp oyalasaydı sonra yine affeder girerdin yatagına.Ne olmuş yani başkasınu unutmak için seni kullandıysa aman dert ettigin şeye bak kızım ya 2 tane çocugun var o erkektir yapar kır dizini ötür g... üstüne.Gecenin bir yarsı eve gelecekmi diye bekle.Güler yüzlü ol KOCAN O SENİN.
Yalvar yakar aman ha sakın izin verme o kadının bu savaşı kazanmasına.Nede olsa sen kadınsın ezilmeye aldatılmaya aşşagılanıp kullanılmaya mecbursun.
Evet böyle yapmam gerekliydi degilmi.Kendimi evlere kapayıp saatlerce onu arayıp aglayıp sızlayıp yalvar yakar aman beni bırakma ben ne yaparım sensiz demem gerekliydi.

HAHAHAHAHAHA KUSURA BAKMAYINDA BEN BUNA SADECE GÜLERİMMMMMMMMMMMM.
Benim midem kaldırmaz başkasının koynunda soluklanan bir adamı.Benim dogmamış çocugumun canına kast etmiş bir adama kocam diyeilmeyi.Sizlere göre sevgi bu kadar basit olabilir.Ama bana göre degil.Sevmek bir insanıı her hatasıyla kabul etmek acizlenmek güçsüz olmak onsuz bir hiç olurum gözüyle bütün hayatınızı mahfetmek degildir.Benim kimi neyi ne kadar sevdigimi kimse bilemez.Ve benim kişiligim yetişme şeklim böyle adi şerefsizce birşeyi asla kabul etmez.Ben ona vermem gerekenden fazlasını verdim o bütün bunları elinin tersiyle ittiyorsa ben daha onun için yada sözde adı yuva olan bu evlilik için kılımı bile kıpırdatmam.Fazla söze gerek yok İnsana önce haysiyet sonrada kaliteli bir kişilik

Senin sevgi anlayisinda bana uymuyo okadar yilini gecirdigin karni da bebegi I tasidigin adami ne cabuk silip attin neara uzuldun yasini tuttunda ayaga kalktin. Insanlar 2 yillik beraber yasamadigi cocuk yapmadigi sevgilisinden ayriliyoda senden daha cok aci cekiyo. Hem bu kadar gucluysen kendi kendine yetebiliyosan niye konu actin buraya. Nasil olsa yaran yok olsada sen kendi basina sararsin zaten. Amacin ne Alkis toplamak mi? Kk nin gurur abidesi feminist ruhlu kadinlari seni ovsun aman ne guclu kadin desin diyemi actin bu konuyu? Sana uzulemedim diledigini yap

Sen konuyu tam okumamışsın ben onu anladım ya :) Bilmem farkındamısınızda burası bir forum dert paylaşma yeri ben kimse bana üzülsün yada beni alkışlasın diye bbirşey yazmadım bu sizin kendinizce düşünceniz.Ben sadece arkadaşlarımla sohbet ediyorum o kadar.Bundan daha dogal ne olabilirki.
Ha birde birşey sorucam.Neyse vazgeçtim kişiligimiz farklı düşüncelerinize saygım sonsuz.Allaha emanet olunuz.

Hala esin tehdit ediyo mu peki??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir kadının kendini aldatan birini bu kadar çabuk unutması başka kadınların neden gücüne gider ki?

Ya okudum okudum aklim almadi. Kardesim bu ne rahat lik ne genis lik konu sahibi gibi insanlara gamsiz diyoruz biz boyleleri dunya yikilsa altinda kalmaz valla kardes yuvan yikiliyo kocan baskasina gidiyo seni ve yavrularini terkediyo farkindamisin ? Senin simdi aglayip dovunup yasananalari sorgulaman gerekir ya bu nedir yani? Ben senin bu tavirlarindan Kocani seninde zaten sevmedigin istemedigin tavrini aliyorum cunku sen bu evlilik bitmesin istersen bi anda silip atamazdin mucadele ederdin. Benim annem hep der savasmadan kale alinmaz bu sozu bi dusun derim. Gamsizliginda bi limiti var yani pes

Cok enteresansin valla:)
Kadin bobregine kadar vermis adama daha neleri gozden cikmasi lazim bu evlilik icin? En onemlisi adam bi kadin icin kendi bebegini oldurmeye razi bu adami baba olarak nereye koymak lazim??

Ben aldatilmayi normal gormuyorum pire icin Yorgan yakilmaz diyorum

Yahu herif aldatmış aldatmış! Başka bir kadınla yatağa girmiş herşeyini paylaşmış dahası var mı? :53: Sen koskoca eşşek kadar insanların yaptığı ahlaksızlığa pire diyorsan zaten boyutlarımız farklı.

Konu sahibi arkadaşım valla çok güçlü kadınsın vesselam örnek oldun aldatılip aldatılıp vah çocugum var bilmem nediye kocalarını affedip oturan kadınlardan olmadın e tabi duruma hemen gelmedin neler yaşadınki artık bitirip attın bu yaşında bu olgunluk terbik ediyorum seni bundan sonraki yaşamında mutlu ol dilegiyle kendine ve bebişlerine iyibak

Ben aldatilmayi normal gormuyorum pire icin Yorgan yakilmaz diyorum

Bosanmak icin ihanetten daha gecerli bi sebep bilmiyorum ben. Ustelik adam dogmamis cocugu icin istersen imza atayim da ölüversin diyor. Bu adam icin neyin mucadelesini versin arkadas.
En dogrusunu yapiyorsun konu sahibi arkadasim. Allah yardimcin olsun.

sen olsan ayaklarına kapanıcan yani kocanın ,o kadına gitme benimle çocuklarımızla kal diyeceksin, çok gurursuzca...bugün yalvar yakar ağlanarak sızlanarak adamı kapadın eve yarın yine bir başkasıyla olacak...konu sahibesinde olduğu gibi ''SADECE İKİ KEZ CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİM ''diyecek...sen o adama bidaha dokunabilir misin ya da dur sen gözünü kapatırsın kocanın varlığı sana yeter ne halt yerse yesin mühim olan akşam sana gelsin dimi....konu sahibinin başı dik evlatlarının geleceğini ve kendi huzurunu düşündüğü için adama yol veriyor zaten...kimsenin avukatı değilim yanlış anlamayın ama benden size bi pesss....NASIL MİDENİZ KALDIRIYOR ŞU SÖZLERİ YAZARKEN...kocasını sevmediğini de nerden çıkardın kadın mafolmuş ama güçlü duruyor.:ssz:

Ben yalvarsin yakarsin demedim. Sadece kestirip atmasin hemen tabi gurursuzca gidip salsa sumuk aglayip geri don demesi sacma ama Adam bir gun pisman olup donerse kapisini acik tutsun cocuklari icin dedim. En iyi koca pisman olmus kocadir bende aldatildim benim kocam hatasini anladi pisman olup evine geri donmek istedi Ben affettim ve beni oyle mutlu etti ki oyle degisime hatalari ndan ders Almis bi adam haline geldiki bi sinirle ofkeyle bosanmadigima sukrettim anlatabiliyomuyum

Ben yalvarsin yakarsin demedim. Sadece kestirip atmasin hemen tabi gurursuzca gidip salsa sumuk aglayip geri don demesi sacma ama Adam bir gun pisman olup donerse kapisini acik tutsun cocuklari icin dedim. En iyi koca pisman olmus kocadir bende aldatildim benim kocam hatasini anladi pisman olup evine geri donmek istedi Ben affettim ve beni oyle mutlu etti ki oyle degisime hatalari ndan ders Almis bi adam haline geldiki bi sinirle ofkeyle bosanmadigima sukrettim anlatabiliyomuyum

Ne güzel sen şimdi mutluysan diyecek birşey yok ama senin konunla benim konum bir degil bunu anlatmaya çalışıyorum.Sayfa 31 de neden bu kadar çabuk bu mevzuyu sindirdigimi paylaşmıştım.İkimizin yaşadıgı aldatılma ama benimki sadece bununla sınırlı degil.Ben hala söylüyorum iki dünya bir araya gelse asla ama asla affetmem.

Konu sahibi arkadaşım valla çok güçlü kadınsın vesselam örnek oldun aldatılip aldatılıp vah çocugum var bilmem nediye kocalarını affedip oturan kadınlardan olmadın e tabi duruma hemen gelmedin neler yaşadınki artık bitirip attın bu yaşında bu olgunluk terbik ediyorum seni bundan sonraki yaşamında mutlu ol dilegiyle kendine ve bebişlerine iyibak

Elbetteki bu raddeye hemen gelmedim.En basit örnegi bir konu açmıştım buraya çok kırgınım diye eşim sırf ablasını aramadıgım için beni kolumdan tutup evden atmıştı.Ve ben düşerken sarsıldıgım için ikiz olan bebegimin birini kaybetmiştim.İnsanlar BENİM neler yaşadıgımı bilmiyor.

Yahu herif aldatmış aldatmış! Başka bir kadınla yatağa girmiş herşeyini paylaşmış dahası var mı? :53: Sen koskoca eşşek kadar insanların yaptığı ahlaksızlığa pire diyorsan zaten boyutlarımız farklı.

Kendini boşuna yorma arkadaşım tam tahmin ettigim gibi arkadaş aldatılmış ve affetmiş.O yüzden ne söylersen söyle o yine kendi yaşadıgını savunup bir hiç ugruna yuvamı yıktıgımı zannedecektir.

Kk nin bayanlarinin coguna bakarsak as kes bosa midesizim Ben he Ben Boyle mutluyum huzurluyum bir problemimiz Yok cok sukur. Siz burda millete gaz verirsiniz bosan diye ekrandan gaz vermesi kolay kendi basiniza gelse kaciniz gercekten bosanir acaba size guluyorum ( bana saydiranlara) :)

Ne güzel sen şimdi mutluysan diyecek birşey yok ama senin konunla benim konum bir degil bunu anlatmaya çalışıyorum.Sayfa 31 de neden bu kadar çabuk bu mevzuyu sindirdigimi paylaşmıştım.İkimizin yaşadıgı aldatılma ama benimki sadece bununla sınırlı degil.Ben hala söylüyorum iki dünya bir araya gelse asla ama asla affetmem.

Ben konunu daha önce görmemiştim biraz okudum da karnında bebeğinle bu duruşu sergileyebilecek güçteysen eğer bravo. Keşke herkes bu kadar kendine güvenebilse de pire ve yorganla örtüştürmese.
Hayatta bebeğinle birlikte mutluluklar diliyorum.

Kk nin bayanlarinin coguna bakarsak as kes bosa midesizim Ben he Ben Boyle mutluyum huzurluyum bir problemimiz Yok cok sukur. Siz burda millete gaz verirsiniz bosan diye ekrandan gaz vermesi kolay kendi basiniza gelse kaciniz gercekten bosanir acaba size guluyorum ( bana saydiranlara) :)

Evliliklerde neler tolere edilebilir neler edilemez, her şey affedilir mi bu kişisel bir mevzudur.
Ancak pire için yorgan yakma örneği çok yersiz kaldı burada.
Pire kocasının aldatması yorgan da evlilik oluyor yani bu durumda. O kadar basit bir neden mi gerçekten?

Kendini boşuna yorma arkadaşım tam tahmin ettigim gibi arkadaş aldatılmış ve affetmiş.O yüzden ne söylersen söyle o yine kendi yaşadıgını savunup bir hiç ugruna yuvamı yıktıgımı zannedecektir.

Tamam o zaman herşey açıklığa kavuştu. :1: Yalnız onun mantığını da anlayabiliyorum. Kendisi gibi başkaları da olsun ki yaptığı şeyi normalleştirsin, yalnız olmadığını görüp teselli bulsun. Herkes sizin gibi değil. Ama bari yapamıyorsan çamur atma değil mi :34:

Tamam siz böyle iyisiniz birşey demedik o sizin kararınız tabiki. Ama lütfen bunu normalleştirmeyin. Yaşadığınız travmayı anlayabiliyorum ama bari yapanı engelemeyin.

Hani demişsiniz ya kaçınız gerçekten boşanır diye bakınız konu sahibi onlardan biri. :34: Ayrıca şahsen beni değilde başkalarını tercih etmiş bir erkeği affedecek kadar nefret etmiyorum kendimden. O kadar gücüm var çok şükür.

Back