• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet aldatılıyormuşum...

Peki azda olsa cocuklariniz icin tekrardan denermisiniz
Yoksa asla bittimi diyosunuz bu konuda yani icinizde bi belki varmi
Hani sizde babasiz buyumussunuzya esinizi affetmek gibi bi dusunceniz varmi azda olsa cocuklarim icin bi ihtimal diyomusunuz

Neden üç beş ay sonra yine aynı haltı yesin diyemi

Yani simdi sole bisey var kimseyi kimseyle kiyaslamiyorum
Kadinlar once bitti felan deyip o ilk soku atlattiktan sonra yok bosanmiyorum surunsun ben bosancamda gidip onla evlencek vs vs
Bide su var donuna kadar alcam alacanizda napcaniz adamin pis donunu ( tabi bu gercek bi ifade degil onu anliyorun) yinede ben isin inada bindirilmemesinden yanayim arada cocuklar var

Yani simdi sole bisey var kimseyi kimseyle kiyaslamiyorum
Kadinlar once bitti felan deyip o ilk soku atlattiktan sonra yok bosanmiyorum surunsun ben bosancamda gidip onla evlencek vs vs
Bide su var donuna kadar alcam alacanizda napcaniz adamin pis donunu ( tabi bu gercek bi ifade degil onu anliyorun) yinede ben isin inada bindirilmemesinden yanayim arada cocuklar var

o bazı kadınlar için geçerli benim için degil ben donuna kadar alıcam vs gibi bir ifade kullanmadım zaten sadece altındaki arabada oturdugum evde benimde param ve emegim var elin kadınıyla yemesine müsade etmicem dedim.İnat degil olması gereken bu

Sıkıntı yapmayın arkadaşlar boşverin olacak böyle yorumlar neyi ne kadar anlatmaya çalışsanızda anlamayabilirler.Çok takılmayın yinede hepinizden Allahrazı olsun beni anlayanlarla sohbet edip kafamı dagitiyorum.Anlayamıyanlarada bişey diyemiyorum herkesin kişiligi bir olmaz

Bizim millet alisik deyil kardesim böyle güclü kadina, napcaksin.
ezilip, büzülüp, aglamaktan siyircaksin Adam gidince.
O yüzden Bazi arkadaslar inanamiyo senin haline :34:

Keske herkes senin gibi olabilse

o bazı kadınlar için geçerli benim için degil ben donuna kadar alıcam vs gibi bir ifade kullanmadım zaten sadece altındaki arabada oturdugum evde benimde param ve emegim var elin kadınıyla yemesine müsade etmicem dedim.İnat degil olması gereken bu

Allahim cocuklariniza hic uzuntu yasatmasin cocuklarin icin hayirlisi neyse olsun evet cocuklariniz icin guclu olun gerekirse iciniz kan aglasin ama oglunuza belli etmeyin eminim siz uzulseniz oda uzulur.

Bizim millet alisik deyil kardesim böyle güclü kadina, napcaksin.
ezilip, büzülüp, aglamaktan siyircaksin Adam gidince.
O yüzden Bazi arkadaslar inanamiyo senin haline :34:

Keske herkes senin gibi olabilse

toplum olarak geri bir zihniyette oldugumuz için malesef

Bunlarla ayaklarindan tavana astiktan sonra evleneceksin. Kadin hamile okuzun biraktigi nota bak. :ssz:

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun , çok üzüldüm.İnan ki sana yaşattıkları yanına kar kalmaz.Kimden duyduysam benzer olayları ,bir şekilde Allah mazlumun ahını öyle güzel çıkarıyor ki...Vicdana ,ahlaka,insanlığa sığmaz bir durum.

İçim acıdı ya. İnsanlık gerçekten kalmadı zaman geçtikçe sanki insanlar daha da vicdansız oluyorlar.
Böyle konuları okuyunca evlilikten falan iyice soğuyorum :96:
Dilerim bu zor günleri en hayırlı şekilde atlatırsın.

sokak kadını muamelenede bittim

işaretledim oraları mesalanın önünede yıldızlar koydum, misal dedim yani

kendimi seninle değil doğal ürüyebilen bütün kadınlarla kıyasladım

DİP NOT :sende az önce algılarımla alay ediyordun ama bak demekki olmayabiliyormuş.

Teşekkür ederim banada mesajın sonunda bir acıklama yapmışssın hayatla ilgili kimseden birşey öğrenmeme yada duymama gerek yok kimin bana neyi neden söylediğini gayet anlıyabiliyorum
İki üç keredir rastlıyorum, tüp bebek yaptırdım, diğer annelerden üstünüm... Sanırsın bir tek o yaptırmış.. Yahut annelik ölçülebilen bir şey mi... Çok kaba bir uslub, başkalrını bu derece aşağılayan hem de doğal yolla hamilekaldıkları için, kendini üstün tutan bir kere iyiinsan olamaz kiiyi anne olabilsin.... Annelik bizim ülkemizde sanıldığı gibi kendini adamak değildir ayrıca... Bu anlayış oğluna aşık anneleri ve anneci oğulları, elinden bir şey gelmez, mızmız kızları ortaya çıkardı... Hepimizin başına bela...

İnsnları anlamak zordur genç ve güzel karısı olan bütün adamlar aldatmaya yönelir.Neden peki? Çünkü o karısı elinin altında istedigi zaman gelir istemedigi zaman gider.Bu hakkı nerden buluyorlar (biz kadınlar degilmiyiz bunun sebebi) evet ben daha 23 yaşındayım gittİGi kadın 30 ama insan aldatacak olduktan sonra karısı manken olsa ne fark eder.
Evet kabul duygusuz bir insan gibi duruyorum benki bu dünyada en çok sevdigim adam olan dedemi( benim gözümde babadan farksızdı) bile kaybettigimde aglıyamadım.Herkes aglayıp feryat ederken ben onları teselli etmeye çalıştım.O zamanlardada çogu insan ne kadar duygusuzsun dedi oysa bana göre duygu aglamaktan ibaret degil onların gözleri agladı benim yüregim onların dilleri isyan etti benim yüregim duaya yöneldi.Onlar ah vah edip yaptıklarına üzülürken ben içten içten böbürlendim böyle bir adam tarafından büyütülür sahiplenildigim için.Herkes unutuyor ama asıl acı sukunetlerde saklıdır.

Yazdıklarınızı okudukça kişiliğinize hayran kaldım, özelliklede bazı arkadaşların yazdıklarına karşı bu ağır başlı tavrınızı gerçekten takdir ettim, çok olgun ve mantıklı birisiniz, üstelikte bu genç yaşınızda...
Yaşadıklarınızı tam anlatmadığınız için '' boşluklar var, kafam karıştı '' demiştim ama bu konuya inanmadığım için değildi, siz detayları yazınca her şey yerine oturdu...
Doğru herkes aynı olaya aynı tepkiyi veremez, bende sizin gibiyim.. Çabuk sinirlenirim, sinirimide belli ederim ama eğer çok üzüldüysem, çok canım yandıysa, büyük bir kayıp yaşadıysam bir süre yalnız kalmayı, sessizliği ve kendi içimde hesaplaşmayı, bi nevi sindirmeyi beklerim.. Ağıt yakmam, dövünerek ağlamam, acımı içimde yaşamayı tercih ederim... Herkesin kişiliği farklı işte...
Birde dediğiniz gibi, çekilen acılar insanı olgunlaştırır, tahammül seviyesini yükseltir... Sizdede böyle olmuş..

Umarım her şey siz ve çocuklarınız için en hayırlı şekilde sonuçlanır. Allah yardımcınız olsun..

Yok arkadaşım inat, gurur değil bu, aynen olması gereken.. Hakkın, çocuklarının hakkı neyse tabiki alacaksın. Bence elinden geleni ardına koyma,birlikte aldığınız şeyleri neden ona bırakacaksın ki, ben yiyemedim al sen ye, der gibi.. Birde alıp, hayır kurumlarına vereceğim demişsin ya, verme bence... Her kuruşta seninde emeğin var, nafakanıda iste, tazminatını da..

Konunuzu başta sona okudum yasiniza rağmen çok büyüksunuz helal olsun sakin bu dik durusunuzu kaybetmeyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kadin olarak nasil oluyorda güclü bi kadini bu kadar yargilayabiliyoruz anlamiyorum. hani biz degilmiyiz forumda konulari okudugumuzda güclü ol diyen.
simdi bu kadin güclü eee istedigimiz bu degilmi niye sorgulayip duruyoruz. güclü iste imrenin hayran olun... belkide cogumuzun olamayacagi kadar güclü.
hayat onu güclü yapmis. dimdik ayakta helal olsun ona.
soguk kanlilikla anlatiyor diye ici kan aglamiyor anlamina gelmiyor bu ... her kosulda ayakta durmasi gerektigini cokta iyi biliyor.
eger affetse niye affediyorsun diyecegiz. aylar sonra gelip yine benzer bi konu acsa - bak biz sana demistik sans verme ayni seyler oldu diyecegiz.

yüregi kadar güzel, duygularin cok icten, kendini güzel ifade edebilen bi kadinsin. kadin olmaktan öte sen bir annesin. dimdik ayaktasin bravo sana. affetmiyorsun, ezdirmiyorsun kendini ... gel ben seni cok seviyorum tekrar aldat beni demiyorsun ya iste bazi kadinlarimiz bunu yapamadiklari icin belkide bu kadar yükleniyorlar sana. emin ol cogu senin gibi olmak isterdi...

deden icin yazdiklarinda cokta iyi anlatmissin aslinda tüylerim diken diken oldu... nasilda güzel yetistirmisler seni. bi kadin degilde bi ANNESIN sen, iste tamda bu yüzden ne yapman gerektigini cokta iyi biliyorsun.

inşallah o aşık olduğu kişiden iyi bi kazık yerde kendine gelir köpekler gibi pişan olur inşallah korkuyorum artık bu erkek milleitnden

Son durum ne canim nasil tehtit ediyo Seni o edepsiz.

kadin olarak nasil oluyorda güclü bi kadini bu kadar yargilayabiliyoruz anlamiyorum. hani biz degilmiyiz forumda konulari okudugumuzda güclü ol diyen.
simdi bu kadin güclü eee istedigimiz bu degilmi niye sorgulayip duruyoruz. güclü iste imrenin hayran olun... belkide cogumuzun olamayacagi kadar güclü.
hayat onu güclü yapmis. dimdik ayakta helal olsun ona.
soguk kanlilikla anlatiyor diye ici kan aglamiyor anlamina gelmiyor bu ... her kosulda ayakta durmasi gerektigini cokta iyi biliyor.
eger affetse niye affediyorsun diyecegiz. aylar sonra gelip yine benzer bi konu acsa - bak biz sana demistik sans verme ayni seyler oldu diyecegiz.

yüregi kadar güzel, duygularin cok icten, kendini güzel ifade edebilen bi kadinsin. kadin olmaktan öte sen bir annesin. dimdik ayaktasin bravo sana. affetmiyorsun, ezdirmiyorsun kendini ... gel ben seni cok seviyorum tekrar aldat beni demiyorsun ya iste bazi kadinlarimiz bunu yapamadiklari icin belkide bu kadar yükleniyorlar sana. emin ol cogu senin gibi olmak isterdi...

deden icin yazdiklarinda cokta iyi anlatmissin aslinda tüylerim diken diken oldu... nasilda güzel yetistirmisler seni. bi kadin degilde bi ANNESIN sen, iste tamda bu yüzden ne yapman gerektigini cokta iyi biliyorsun.

Yazıdıgınız msjı hayretle okudum.Çünkü ilk defa beni bu adar net anlıyan birisi oldu.Gerçekten bunun için teşekür ederim size.

Diger arkadaşların yorumları içinde teşekürlerimi sunuyorum.Ben kınamıyorum insanları çünkü insanın agzından çıkan her cümle onun kişiligini gösterir.Herkes aynı şeyi düşünmeye bilir bunada saygı duyarım.Ama bazılarının kast ettigi gibi dogal yollarla hamile kalabilen bir anne degilim.Ogluma sahip olabilmek için ne kadar mücadele ettim nasıl çabaladım bir ben bilirim.Ama bu bni diger annelerden üstün yapmazki zaten annelik sıfatında üstünlük yoktur.Bu hayatta bir annecikler vardır birde hakiki anneler onlardan olabilme ümidiyle.Dogal yolla yada degil rabbim isteyen herkese asip etsin.100 kişiden alamayacagınız gücü inanın evladınızın bir bakışından alıyorsunuz.Tehdit mavzusuna gelince ondan başonamazmışım beni buna pişman edermiş vs gibi dengesiz msjlar işte

Yazıdıgınız msjı hayretle okudum.Çünkü ilk defa beni bu adar net anlıyan birisi oldu.Gerçekten bunun için teşekür ederim size.

Diger arkadaşların yorumları içinde teşekürlerimi sunuyorum.Ben kınamıyorum insanları çünkü insanın agzından çıkan her cümle onun kişiligini gösterir.Herkes aynı şeyi düşünmeye bilir bunada saygı duyarım.Ama bazılarının kast ettigi gibi dogal yollarla hamile kalabilen bir anne degilim.Ogluma sahip olabilmek için ne kadar mücadele ettim nasıl çabaladım bir ben bilirim.Ama bu bni diger annelerden üstün yapmazki zaten annelik sıfatında üstünlük yoktur.Bu hayatta bir annecikler vardır birde hakiki anneler onlardan olabilme ümidiyle.Dogal yolla yada degil rabbim isteyen herkese asip etsin.100 kişiden alamayacagınız gücü inanın evladınızın bir bakışından alıyorsunuz.Tehdit mavzusuna gelince ondan başonamazmışım beni buna pişman edermiş vs gibi dengesiz msjlar işte

geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim valla konunuzu baştan sona okudum dün, hayret içinde kaldım. işin tuhaf tarafı hem gaza gelip ayrılmak istiyor, hem de sonradan pişman oluyor, bir de hem suçuyla da kalmayıp boşanamazsın deyip duruyor... her şeyden önce nankörlük size yaptığı. böbreğinizi vermişsiniz ona, hamileliğiniz de zor geçiyor. insana önce merhamet lazım, vicdan düşünce lazım. kalkıp da bu tipte bir adam için elbette ki üzülünmez, değmez. siz en doğrusunu yaptınız. inşallah boşanma süreciniz de kolay geçer ve kurtulursunuz.

erkeklerin kendilerini bırakıp evlenen eski sevgililerine karşı zaafları var. sizinkinin de aklı hep onda kalmış. bunu anlamakta güçlük çekiyorum, gül gibi yuvayı insan nasıl yıkar, yıkacak hareketlerde bulunur. sonuç itibariyle olan kendisine olur, size hiçbir şey olmaz. allah yardımcınız olsun.

Back