• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet aldatılıyormuşum...

Konu sahibi kadın değil mi demek istiyorsunuz? Anlayamadım da.

Yo hayır arkadaş, çocuklarınızın babasından verdiğiniz emekten nasıl bu kadar çabuk vazgeçiyorsunuz demiş de? Esas vazgeçmiş olan, bir kalemde harcayan adamken çabuk vazgeçen nasıl kadın olutyor demek istedim.

Yani sizin söylediğinize katılıyorum ve ekliyorum gibi :)

Yo hayır arkadaş, çocuklarınızın babasından verdiğiniz emekten nasıl bu kadar çabuk vazgeçiyorsunuz demiş de? Esas vazgeçmiş olan, bir kalemde harcayan adamken çabuk vazgeçen nasıl kadın olutyor demek istedim.

Yani sizin söylediğinize katılıyorum ve ekliyorum gibi :)

Bunu normal psikolojide biri söyleyemezdi zaten. Onu diyen arkadaşın eski konularına baktım da. Neden ısrarla affetmesini istediğini anladım. Üzüldüm açıkçası.

Bunu normal psikolojide biri söyleyemezdi zaten. Onu diyen arkadaşın eski konularına baktım da. Neden ısrarla affetmesini istediğini anladım. Üzüldüm açıkçası.

Evet konuları ben de hatırladım. Şöyle bir cümle bile vardı: "onun karnında catlaklar yok senın gıbı vucudu puruzsuz her daim bakımlı esofmanla sortla degil ic camasırıyla evde geziniyo" Bu cümleyi sineye çeker affedersin ben bir şey demem. İşte eve dönücem kpssyi kazanana kadar sömürücem sonra ayrılıcam dersen beni ilgilendirmez. Sonra affedersin mutlusundur ne ala. Ama bazı şeyleri kaldıramayan insana da ne çabuk vazgeçiyorsun demek nedir anlamadım.

Şimdi sizler öyle yazınca bende bir bakayım konularına dedim en çokta dikkatimi çeken onu asla affetmem midem almıyor dönmeye çok çaıştı vs vs yazıpta gelip benim konumda bende aldatıldım ama affetdim demesi oldu.En kötüsü insanın hislerinde ve düşüncelerinde bu kadar çelişkiye düşmesi olsa gerek.O hazmedip aynı evi paylaşabilyosa bize diyecek birşey kalmıyor

Son düzenleme:
Evet konuları ben de hatırladım. Şöyle bir cümle bile vardı: "onun karnında catlaklar yok senın gıbı vucudu puruzsuz her daim bakımlı esofmanla sortla degil ic camasırıyla evde geziniyo" Bu cümleyi sineye çeker affedersin ben bir şey demem. İşte eve dönücem kpssyi kazanana kadar sömürücem sonra ayrılıcam dersen beni ilgilendirmez. Sonra affedersin mutlusundur ne ala. Ama bazı şeyleri kaldıramayan insana da ne çabuk vazgeçiyorsun demek nedir anlamadım.

Dedim ya, psikolojisi o şekilde istiyor, konu sahibi affederse kendinden biri daha olacak, içi rahatlayacak. Allah yardım etsin gerçekten. İnsanlar bazı şeyleri sindirdiğini sanar ama sadece sanar.

Kimse kusura bakmasin da ben hamileyken karnimdaki bebegi hayatta tutmaya cabalarken, kocam bana neden soguk davraniyo diye dusunup kendimi yerken kocam bana boyle bi mesaj atarsa benim icin o an bitmistir
ustelik karnimdaki cocugu illa kocamin istegiyle yapmisken adam ne karnimdakini ne yanimdakini dusunmeden sadece koynuna girecegi kadini dusunup bana boyle bi mesaj atmissa ben kalkip bi hata yapmis affedeyim die dusunemem, konu sahibini sonuna kadar destekliyorum
bence yuvasi ve cocuklari icin fazlasiyla ozverili olmus zamaninda bu hanim, eminim bundan sonra da cocuklarina gayet iyi bakar ve yetistirir

Kimse kusura bakmasin da ben hamileyken karnimdaki bebegi hayatta tutmaya cabalarken, kocam bana neden soguk davraniyo diye dusunup kendimi yerken kocam bana boyle bi mesaj atarsa benim icin o an bitmistir
ustelik karnimdaki cocugu illa kocamin istegiyle yapmisken adam ne karnimdakini ne yanimdakini dusunmeden sadece koynuna girecegi kadini dusunup bana boyle bi mesaj atmissa ben kalkip bi hata yapmis affedeyim die dusunemem, konu sahibini sonuna kadar destekliyorum
bence yuvasi ve cocuklari icin fazlasiyla ozverili olmus zamaninda bu hanim, eminim bundan sonra da cocuklarina gayet iyi bakar ve yetistirir

Teşekür ederim arkadaşım elbetteki onunla yetişeceklerinden daha iyi ve huzurlu bir ortamda büyüyecekler.Ben elimden geldigince babasızlıklarını hissettirmemeye çalışacam bunun için gerekirse hem kendim hem oglum için psikolojik destek alıcam.Zor olucak belki ama bizimde başka şansımız yok mecburuz bunu atlatmaya

Beser sasar kocasi sasmis olamazmi ne kadar kolay demi yuvayi feda etmesi .annesinin Kuru gururu baba boslugunu doldurmak cocuklarin. Sonra konu sahibinin cocuklugunda yasadigi sey bizzat onun cocuklarini bulur. Babalari belliyken p.. Denmesi gibi. Iyi her aldatilan bosansin Ozaman. Cocuk olmasa neysede cocuklar var gunah

sana sadece yuh diyeceğim kocası şaşamaz mıymış lafa bak ya!

Beser sasar kocasi sasmis olamazmi ne kadar kolay demi yuvayi feda etmesi .annesinin Kuru gururu baba boslugunu doldurmak cocuklarin. Sonra konu sahibinin cocuklugunda yasadigi sey bizzat onun cocuklarini bulur. Babalari belliyken p.. Denmesi gibi. Iyi her aldatilan bosansin Ozaman. Cocuk olmasa neysede cocuklar var gunah

'Kuru gurur'. Yani sizde olan.:34:

ÜZGÜNÜM BUNU SANA YAŞATMAK İSTEMEZDİM AMA YÜREGİME SÖZ GEÇİREMİYORUM.BUNU SANA DAHA ÖNCE SÖYLEMEYİ PLANLIYORDUM AMA HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENİNCE VAZGEÇTİM.DOGUMDAN SONRA SÖYLEME KARARI ALMIŞTIM.YÜRÜMÜYOR AKLIM BEYNİM BAŞKA BİRİNİN İZLERİNİ TAŞIRKEN SANA DOKUNAMIYORUM.NE OLUR BANA HAKKINI HELAL ET VE BENİ AFFET BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM .PAZARTESİ GÜNÜ BOŞANMA DAVASI AÇICAM NE İHTİYACINIZ OLURSA KARŞILICAM.EGER BU ÇOCUGU DOGURMAK İSTEMEZSENDE ALDIRMAN İÇİN İMZA VERMEYE BİLE RAZIYIM.NE OLUR AFFET BENİ HAKKINI HELAL ET.EŞYALARIMI ALMAYA SONRA GELİCEM NE OLUR ÜZÜLME AMA DAHA FAZLA NE SENİ NE KENDİMİ KANDIRMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM.BENİM YÜREGİM ONA AİT SENDE SENİ HAK EDECEK BİRİYLE KARŞILAŞIRSIN DİLERİM.HOŞÇAKAL...

buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.Ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.Korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için
kıyabilirmiyim cesaret edemiyorum.Kullanılmış olmak ............

Masum bir kadın, masum bir çocuk ve doğmamış masum bir bebek. Allah o adama da kadına da bunların bedelini ödetir.

Ben yalvarsin yakarsin demedim. Sadece kestirip atmasin hemen tabi gurursuzca gidip salsa sumuk aglayip geri don demesi sacma ama Adam bir gun pisman olup donerse kapisini acik tutsun cocuklari icin dedim. En iyi koca pisman olmus kocadir bende aldatildim benim kocam hatasini anladi pisman olup evine geri donmek istedi Ben affettim ve beni oyle mutlu etti ki oyle degisime hatalari ndan ders Almis bi adam haline geldiki bi sinirle ofkeyle bosanmadigima sukrettim anlatabiliyomuyum

kocanın yarın bir gün seni bir daha aldatmayacağından eminsin değil mi hatice arkadaşım..inşallah öyle olur...konu sahibinin olayında doğmamış bebeğini öldürmeye azmettirme söz konusu...şiddet kaynaklı bebek ölümü söz konusu..yani konu sahibinin kocası doğmamış yavrularını öldürmeye alışık eğer bir anneysen bunuda kabul ediyor musun...cevabın evetse öyle konuşalım seninle....

Ben aldatilmayi normal gormuyorum pire icin Yorgan yakilmaz diyorum

Kusura bakmayın da siz eşinizi aldatsanız ve o öğrense, bırakın boşamayı adam öldürür sizi, sanki aldatma çok normalmiş gibi ahkam kesmeyin burda..Gördük sizin eski konularınızda da neler yazdığınızı.. Tamam siz affetmiş olabilirsiniz, o sizin bileceğiniz iş ama arkadaş affetmiyor niye çok anormal birşey yapıyormuş gibi üstüne gidiyorsunuz? Şu zamana kadar hiç kimseye boşan dememiş biri olarak hayatımda ilk kez konu sahibi arkadaşın boşanması taraftarıyım...Hadi aldatmayı bir kenara bıraktım diyelim, "eğer aldırmak istersen yardım ederim imza veririm" demek ne demek yaa? Güya baba olacak bu kişi..Ya konu sahibi o üzüntüyle bebeğini düşürseydi ya da aldırmaya karar verseydi? Erkeklerin uçkur için düştükleri durumu görüyorum da KADIN olduğum için gurur duyuyorum...:51::1:

Son düzenleme:
Kusura bakmayın da siz eşinizi aldatsanız ve o öğrense, bırakın boşamayı adam öldürür sizi, sanki aldatma çok normalmiş gibi ahkam kesmeyin burda..Gördük sizin eski konularınızda da neler yazdığınızı.. Tamam siz affetmiş olabilirsiniz, o sizin bileceğiniz iş ama arkadaş affetmiyor niye çok anormal birşey yapıyormuş gibi üstüne gidiyorsunuz? Şu zamana kadar hiç kimseye boşan dememiş biri olarak hayatımda ilk kez konu sahibi arkadaşın boşanması taraftarıyım...Hadi aldatmayı bir kenara bıraktım diyelim, "eğer aldırmak istersen yardım ederim imza veririm" demek ne demek yaa? Güya baba olacak bu kişi..Ya konu sahibi o üzüntüyle bebeğini düşürseydi ya da aldırmaya karar verseydi? Erkeklerin uçkur için düştükleri durumu görüyorum da KADIN olduğum için gurur duyuyorum...:51::1:

İnş bebegime birşey olmaz ya korkuyorum dün yine kanamam başladı.Geceden beri hastanedeyiz doktor içerde çok büyük kanama alanı var diyor .Aslında benim bebeklerim ikizdi malum bir tartışma esnasında aldıgım darbeden dolayı kanamayla 10 gün yatmıştım hastanede o zaman düşmüştü bebegim.Belki ondan kalmadır falan diyor ya doktor inş bebegime birşey olmaz die dua etmekten başka birşey yapamıyorum.

Ben yalvarsin yakarsin demedim. Sadece kestirip atmasin hemen tabi gurursuzca gidip salsa sumuk aglayip geri don demesi sacma ama Adam bir gun pisman olup donerse kapisini acik tutsun cocuklari icin dedim. En iyi koca pisman olmus kocadir bende aldatildim benim kocam hatasini anladi pisman olup evine geri donmek istedi Ben affettim ve beni oyle mutlu etti ki oyle degisime hatalari ndan ders Almis bi adam haline geldiki bi sinirle ofkeyle bosanmadigima sukrettim anlatabiliyomuyum

sız ıyımısınız yaaa konuyu en basından okudum konu sahıbı yerden goge kadar apacak haklıyken yasadıkları bukadar kotu ve zor olmasına ragmen dımdık ayakta durup gururlu ve olması gerektıgı gıbı davranırken sızın bu soledıklerınız normalmı???? sız aldatılmıs ve affetmıs olabılırsınız bu kısılıgınızle alakalı bısı ılla herkez sızın gıbımı davranmalı:20::20::20::20:

adam sadece aldatmamıs ayrıca karnındakı bebegı oldurmek ıcın ımza bıle verırım demıs baskasıyla mutluluk dılemıs daha ne olsun konu sahıbının bu kısılıksız adamı def etmesı ıcın !!!

konu sahıbı senı bu gencecık yasında gururlu onurlu davranısından ve dık durusundan oturu canı gonulden tebrık edıyorum. Allah yardımcın olsun canım :54::54::54::54:

İnş bebegime birşey olmaz ya korkuyorum dün yine kanamam başladı.Geceden beri hastanedeyiz doktor içerde çok büyük kanama alanı var diyor .Aslında benim bebeklerim ikizdi malum bir tartışma esnasında aldıgım darbeden dolayı kanamayla 10 gün yatmıştım hastanede o zaman düşmüştü bebegim.Belki ondan kalmadır falan diyor ya doktor inş bebegime birşey olmaz die dua etmekten başka birşey yapamıyorum.

bişey olursa da hakkında hayırlısı öyle olacağı içindir. Üzülme demek yersiz ama kendini sakinleştirecek şeyler yapmaya çalış. Allah yardımcın olsun ailen yanında mı

Sıkıntı stres bastıkça kuran okuyorum dua ediyorum o beni sakinleştiriyor.Annem yanımda küçük oglumla evde onlarda.

Sıkıntı stres bastıkça kuran okuyorum dua ediyorum o beni sakinleştiriyor.Annem yanımda küçük oglumla evde onlarda.

Rabbim sabır versin evlatlarına sağlık versin inşallah canım... Olayı okuduğumdan beri seni düşünüyorum.. inşallah bebeğine de birşey olmaz dikkat et kendine. En güzel yardımcı Yaradan ve ona sığınmak başka birşey gelmez elden.

Rabbim sabır versin evlatlarına sağlık versin inşallah canım... Olayı okuduğumdan beri seni düşünüyorum.. inşallah bebeğine de birşey olmaz dikkat et kendine. En güzel yardımcı Yaradan ve ona sığınmak başka birşey gelmez elden.

Amin İnş canım ya tek temennim o.Verende o alacak olnda hayılısı neyse onu nasip etsin rabbim

Sagol canım güzel dileklerin için :) insanlar soguk kanlı olmayla duygusuz ve umursamaz olmayı birbirine karıştırıyor malesef.Elbetteki bende üzülüyorum ama bu üzüntümden çok öfkem var ve bu yüzünden bu kadar soguk kanlı olabiliyorum.Ben başka kadınlar gibi kendimde suç aramıyorum.Çnkü en başından beri beni sevmeyen bir adamla berabermişim

Şuan eşiniz nerde ? Terk etti galiba evi.. Sizin ihtiyaçlarınız çocuğunuz ihtiyaçları ne oluyor bu durumda hele çocuğunuzun psikolojisi en çok bence şuan o önemli yazıklar olsun ne diyeyim. şuan en çok çocuğunuza üzüldüm en ilgi ve sevgi görmesi gereken zamanda babanın yaptığına bak. ben onun yaşadığı aşkın içine tüküreyim ( kusura bakmayın )

Şuan eşiniz nerde ? Terk etti galiba evi.. Sizin ihtiyaçlarınız çocuğunuz ihtiyaçları ne oluyor bu durumda hele çocuğunuzun psikolojisi en çok bence şuan o önemli yazıklar olsun ne diyeyim. şuan en çok çocuğunuza üzüldüm en ilgi ve sevgi görmesi gereken zamanda babanın yaptığına bak. ben onun yaşadığı aşkın içine tüküreyim ( kusura bakmayın )

Gerçekten sevinin siz söylemiş size. bu yalanla bi ömür yaşamakta var:50:

Back