merhabalar arkadaşım dün gece burada olan yorumları gördüm ama geç bir saate denk geldi benim de yarın işe gitmem gerekiyordu ve cevap verememiştim şimdi vermek istedim
öncelikle yaşadıkların için gerçekten çok üzgünüm
okurken bir tuhaf oldum bunu yapan insanlara söylenecek çok laf var ama banlanabilirim korkusuyla yazamıyorum
ve ikinci olarak senin bu kararlı duruşunu , kendini mahvedip yerden yere atmamanı , oğlun karnında ki bebeğinin ve kendin için güçlü durmaya çalışmanı tebrik ediyorum
umarım hayat sana ve çocuklarına karşı güzellikler getirir.
ayrıca yaptıklarını dün eleştirenler duyarsız ve duygusuza varmaya getiren laflar edip eleştirenler olmuştu anladığım kadarıyla okurken aynen şu durumdaydım
tam tahmin ettiğim gibi biri aldatılma karşısında kendi kabul edip elini taşın altına koyamamış biri bir diğeri ise tam olarak anlayamadım niyetini
öncelikle aldatılmayı böyle böyle biz normalleştiriyoruz kadınlar olarak farkında mıyız acaba
şimdi burda boşanma derler yuvanı yıkma çocukların babası o vs.
ya hangi yuvadan bahsediyoruz şu yukarıda ki mesajı atabilen birinin yuvasından mı
çocukların babası derken istersen aldır diye kendi çocuğuna diyen bir babaya mı üstelik karısının hamile olduğunu biliyor üstelik riskli bir hamilelikte olduğunu da ortada yuva mı var babamı var
söylediklerim sert kaçabilir diyecektim ama duramadım
kendi başına veya ailenin yanında yaşamak çok mu korkunç her gece yanına yattığın adamın acaba yine mi aldatıyor onunla ya da başkasıyla acaba onu düşünüyor mu sürekli huzursuzluk ve şüpheli bir evlilikten e mi kötü o evliliğin bitmesi
ve ya etrafta ki kadınlara sürekli potansiyel tehdit olarak bakmaktan evdeki sürekli huzursuz ve mutsuz bir ortam da çocuk büyütmeye çalışmaktan daha mı kötü çocukların babasız kalması
emin ol eğer sen af etseydin daha sert eleştirilerle gelinecekti sana böyle oldu yine eleştirildin üstelik acımasız laflarla üstelik sen hamile ve duygusal bir durumdayken
ne diyeceğimi bilemiyorum işe bak ki aldatılma karşısında boşanmak olay oluyor af etmek ve kendini avutarak yaşamak ise çok normalleşmiş neyse ben burdan çıkamam yazar yazar giderim
ama sana rabbimin yardımcı olmasını diliyorum son söz olarak