• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet aldatılıyormuşum...

Kk nin bayanlarinin coguna bakarsak as kes bosa midesizim Ben he Ben Boyle mutluyum huzurluyum bir problemimiz Yok cok sukur. Siz burda millete gaz verirsiniz bosan diye ekrandan gaz vermesi kolay kendi basiniza gelse kaciniz gercekten bosanir acaba size guluyorum ( bana saydiranlara) :)

Kendinize biraz değer verin diye yazıyorum.

Siz eşinizi aldatsanız bırakın affı toplumda kimse yüzünüze bakmazdı.

Siz , toplumda yüzüne bakılmaması gereken biri hayatınızda diye şükrediyorsunuz, tebrikler.

ben anlamadım yahu hamilelik takvimine bakılırsa yeni hamile kalmış sayılırsın sana dokunamıyorum demiş birde uzun süredir başkasına ait yani
nasıl beraber oldu seninle ne iğrenç bi herif bu Allahından bulsun
bize buraya yazmışsında adam açık açık yazmış işte kesin kararlı daha yapacak bişey yok iş bitmiş

Allah böyle şerefsizlere evlat vermesin diye düşünürsem çok mu kötü biri olurum
Gerizekalılar baba olmasın lütfen

ben anlamadım yahu hamilelik takvimine bakılırsa yeni hamile kalmış sayılırsın sana dokunamıyorum demiş birde uzun süredir başkasına ait yani
nasıl beraber oldu seninle ne iğrenç bi herif bu Allahından bulsun
bize buraya yazmışsında adam açık açık yazmış işte kesin kararlı daha yapacak bişey yok iş bitmiş

53 sayfa yorum var. Aradakileri okusaydınız -en azından konu sahibinin yazdıklarını- kocasının pişman olup döndüğünü, yalvardığını, nasıl bizden hemen vazgeçtin diye saçmaladığını, o yetmeyince benden boşanamazsın falan dediğini görürdünüz.

53 sayfa yorum var. Aradakileri okusaydınız -en azından konu sahibinin yazdıklarını- kocasının pişman olup döndüğünü, yalvardığını, nasıl bizden hemen vazgeçtin diye saçmaladığını, o yetmeyince benden boşanamazsın falan dediğini görürdünüz.

valla kusura bakma 53 sayfa okuyamıyacam
hem adamın yazdığı mesaj herşeyi net açıklamış gerisi berisi önemli değil kadınında hamile olduğu tarih belli ne yazdığımıda biliyorum :34:

valla kusura bakma 53 sayfa okuyamıyacam
hem adamın yazdığı mesaj herşeyi net açıklamış gerisi berisi önemli değil kadınında hamile olduğu tarih belli ne yazdığımıda biliyorum :34:

Asla size ne yazdığınızı bilmiyorsunuz demem. Sadece konu hakkındaki bilgileriniz güncel değil diyorum. Bu konunun hem öncesi var hem sonrası. Konu sahibi zaten boşanıcam asla ama asla barışmam söz konusu değil diyor. Buraya yazmasının sebebi fikir almak ya da ne yapayım diye sormak değil. Bir önceki konusunda merak etmiş insanları bilgilendirmek. Biraz da dertleşmek.

Hay ALLAHIM sen büyüksün yarabbim ben özeldn gelen msjları engellemekten bıktım onlar yazmaktan bıkmadı ...
Bu nasıl bir mantık ya ne olmuş senden daha güzelini bulmuş gitmiş gönlünü hoş etmiş gelmiş.Size hiçirşey diyemiyorum kişilikleriniz bu kadar zayıf ve sizler bu kadar gurursuzsunz demekki.
Ha şunuda söylüyeyim ben kendime çok güzelim öyleyim böyleyim demedim.Bu sadece burdaki arkadaşların fikirleriydi ben ukalalık olsun diye güzellik yetmiyor falanda yazmadım.Yazılanları nerenizle okuyorsunuz anlamadım.Hani saygısızlık yapmıyayım kişiligime yakışmaz diyorum ama sabrımı gerçekten çok zorluyorsunuz.Tmm gittigi benden daha güzel olsun daha seksi olsun daha işveli cilveli olsun bunun size yada bana faydası nedir? Benim umrumda bile degil.Ben kendimi geyet iyi biliyorum.

ÜZGÜNÜM BUNU SANA YAŞATMAK İSTEMEZDİM AMA YÜREGİME SÖZ GEÇİREMİYORUM.BUNU SANA DAHA ÖNCE SÖYLEMEYİ PLANLIYORDUM AMA HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENİNCE VAZGEÇTİM.DOGUMDAN SONRA SÖYLEME KARARI ALMIŞTIM.YÜRÜMÜYOR AKLIM BEYNİM BAŞKA BİRİNİN İZLERİNİ TAŞIRKEN SANA DOKUNAMIYORUM.NE OLUR BANA HAKKINI HELAL ET VE BENİ AFFET BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM .PAZARTESİ GÜNÜ BOŞANMA DAVASI AÇICAM NE İHTİYACINIZ OLURSA KARŞILICAM.EGER BU ÇOCUGU DOGURMAK İSTEMEZSENDE ALDIRMAN İÇİN İMZA VERMEYE BİLE RAZIYIM.NE OLUR AFFET BENİ HAKKINI HELAL ET.EŞYALARIMI ALMAYA SONRA GELİCEM NE OLUR ÜZÜLME AMA DAHA FAZLA NE SENİ NE KENDİMİ KANDIRMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM.BENİM YÜREGİM ONA AİT SENDE SENİ HAK EDECEK BİRİYLE KARŞILAŞIRSIN DİLERİM.HOŞÇAKAL...

buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.Ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.Korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için
kıyabilirmiyim cesaret edemiyorum.Kullanılmış olmak ............

merhabalar arkadaşım dün gece burada olan yorumları gördüm ama geç bir saate denk geldi benim de yarın işe gitmem gerekiyordu ve cevap verememiştim şimdi vermek istedim
öncelikle yaşadıkların için gerçekten çok üzgünüm :5::50: okurken bir tuhaf oldum bunu yapan insanlara söylenecek çok laf var ama banlanabilirim korkusuyla yazamıyorum :19:
ve ikinci olarak senin bu kararlı duruşunu , kendini mahvedip yerden yere atmamanı , oğlun karnında ki bebeğinin ve kendin için güçlü durmaya çalışmanı tebrik ediyorum
umarım hayat sana ve çocuklarına karşı güzellikler getirir.
ayrıca yaptıklarını dün eleştirenler duyarsız ve duygusuza varmaya getiren laflar edip eleştirenler olmuştu anladığım kadarıyla okurken aynen şu durumdaydım :53:
tam tahmin ettiğim gibi biri aldatılma karşısında kendi kabul edip elini taşın altına koyamamış biri bir diğeri ise tam olarak anlayamadım niyetini
öncelikle aldatılmayı böyle böyle biz normalleştiriyoruz kadınlar olarak farkında mıyız acaba
şimdi burda boşanma derler yuvanı yıkma çocukların babası o vs.
ya hangi yuvadan bahsediyoruz şu yukarıda ki mesajı atabilen birinin yuvasından mı
çocukların babası derken istersen aldır diye kendi çocuğuna diyen bir babaya mı üstelik karısının hamile olduğunu biliyor üstelik riskli bir hamilelikte olduğunu da ortada yuva mı var babamı var
söylediklerim sert kaçabilir diyecektim ama duramadım
kendi başına veya ailenin yanında yaşamak çok mu korkunç her gece yanına yattığın adamın acaba yine mi aldatıyor onunla ya da başkasıyla acaba onu düşünüyor mu sürekli huzursuzluk ve şüpheli bir evlilikten e mi kötü o evliliğin bitmesi
ve ya etrafta ki kadınlara sürekli potansiyel tehdit olarak bakmaktan evdeki sürekli huzursuz ve mutsuz bir ortam da çocuk büyütmeye çalışmaktan daha mı kötü çocukların babasız kalması
emin ol eğer sen af etseydin daha sert eleştirilerle gelinecekti sana böyle oldu yine eleştirildin üstelik acımasız laflarla üstelik sen hamile ve duygusal bir durumdayken
ne diyeceğimi bilemiyorum işe bak ki aldatılma karşısında boşanmak olay oluyor af etmek ve kendini avutarak yaşamak ise çok normalleşmiş neyse ben burdan çıkamam yazar yazar giderim :ssz:
ama sana rabbimin yardımcı olmasını diliyorum son söz olarak

Son düzenleme:
Hay ALLAHIM sen büyüksün yarabbim ben özeldn gelen msjları engellemekten bıktım onlar yazmaktan bıkmadı ...
Bu nasıl bir mantık ya ne olmuş senden daha güzelini bulmuş gitmiş gönlünü hoş etmiş gelmiş.Size hiçirşey diyemiyorum kişilikleriniz bu kadar zayıf ve sizler bu kadar gurursuzsunz demekki.
Ha şunuda söylüyeyim ben kendime çok güzelim öyleyim böyleyim demedim.Bu sadece burdaki arkadaşların fikirleriydi ben ukalalık olsun diye güzellik yetmiyor falanda yazmadım.Yazılanları nerenizle okuyorsunuz anlamadım.Hani saygısızlık yapmıyayım kişiligime yakışmaz diyorum ama sabrımı gerçekten çok zorluyorsunuz.Tmm gittigi benden daha güzel olsun daha seksi olsun daha işveli cilveli olsun bunun size yada bana faydası nedir? Benim umrumda bile degil.Ben kendimi geyet iyi biliyorum.

Okuma...görme... :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar arkadaşım dün gece burada olan yorumları gördüm ama geç bir saate denk geldi benim de yarın işe gitmem gerekiyordu ve cevap verememiştim şimdi vermek istedim
öncelikle yaşadıkların için gerçekten çok üzgünüm :5::50: okurken bir tuhaf oldum bunu yapan insanlara söylenecek çok laf var ama banlanabilirim korkusuyla yazamıyorum :19:
ve ikinci olarak senin bu kararlı duruşunu , kendini mahvedip yerden yere atmamanı , oğlun karnında ki bebeğinin ve kendin için güçlü durmaya çalışmanı tebrik ediyorum
umarım hayat sana ve çocuklarına karşı güzellikler getirir.
ayrıca yaptıklarını dün eleştirenler duyarsız ve duygusuza varmaya getiren laflar edip eleştirenler olmuştu anladığım kadarıyla okurken aynen şu durumdaydım :53:
tam tahmin ettiğim gibi biri aldatılma karşısında kendi kabul edip elini taşın altına koyamamış biri bir diğeri ise tam olarak anlayamadım niyetini
öncelikle aldatılmayı böyle böyle biz normalleştiriyoruz kadınlar olarak farkında mıyız acaba
şimdi burda boşanma derler yuvanı yıkma çocukların babası o vs.
ya hangi yuvadan bahsediyoruz şu yukarıda ki mesajı atabilen birinin yuvasından mı
çocukların babası derken istersen aldır diye kendi çocuğuna diyen bir babaya mı üstelik karısının hamile olduğunu biliyor üstelik riskli bir hamilelikte olduğunu da ortada yuva mı var babamı var
söylediklerim sert kaçabilir diyecektim ama duramadım
kendi başına veya ailenin yanında yaşamak çok mu korkunç her gece yanına yattığın adamın acaba yine mi aldatıyor onunla ya da başkasıyla acaba onu düşünüyor mu sürekli huzursuzluk ve şüpheli bir evlilikten e mi kötü o evliliğin bitmesi
ve ya etrafta ki kadınlara sürekli potansiyel tehdit olarak bakmaktan evdeki sürekli huzursuz ve mutsuz bir ortam da çocuk büyütmeye çalışmaktan daha mı kötü çocukların babasız kalması
emin ol eğer sen af etseydin daha sert eleştirilerle gelinecekti sana böyle oldu yine eleştirildin üstelik acımasız laflarla üstelik sen hamile ve duygusal bir durumdayken
ne diyeceğimi bilemiyorum işe bak ki aldatılma karşısında boşanmak olay oluyor af etmek ve kendini avutarak yaşamak ise çok normalleşmiş neyse ben burdan çıkamam yazar yazar giderim :ssz:
ama sana rabbimin yardımcı olmasını diliyorum son söz olarak

Kendi yapamadıklarını bir başkasının yapmasını kaldıramıyorlar sanırım.İlla aldatılan her kadın onlar gibi davranmak zorunda çünkü onlara göre dogru olan kabullenip susup oturmak.Bu olması gereken benim yaptıgımsa saçmalık duygusuzluk umursamazlık.DOGRUDUR.bİRŞEY demiyorum onlara.
Sanada çok teşekür ederim canım zaman ayırmış düşüncelerini yazmışsın allah razı olsun destek olandanda köstek olandanda.

Şuan eşiniz nerde ? Terk etti galiba evi.. Sizin ihtiyaçlarınız çocuğunuz ihtiyaçları ne oluyor bu durumda hele çocuğunuzun psikolojisi en çok bence şuan o önemli yazıklar olsun ne diyeyim. şuan en çok çocuğunuza üzüldüm en ilgi ve sevgi görmesi gereken zamanda babanın yaptığına bak. ben onun yaşadığı aşkın içine tüküreyim ( kusura bakmayın )

Kendi ihtiyaçlaarımızı karşılayacak kadar azda olsa bir birikimim var.Onun bunu en az zararla atlatması için elimden gelen herşeyi fazlasıyla yapmaya çalışacagım

yuh diorum baskada bişi demiyorum sizi bu halinizde üzenleri allaha havale ediyorumm kadının düşmanı yine kadınnn

Canim lutfen guclu ol. Sen bir annesin. Ve karninda da masum bir melege can veriyorsun. Sen de diyorsun rabbin verdigi cana kiymam diye. Kadinlar her zaman guclu olmalilar. Sen sakin pes etme. Yasim 19 ama inan boyle seyler duydugumda cok etkileniyorum. Kisaca kesinlikle guclu ol. Bir gun pisman olupta gelirse. Iki cocuguna saril. Onlardan guc al. Ve arkana donup bakma bile. Lutfen uzme kendini...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında hiç boşanma taraftarı değilim ama eşini haklı çıkaracağım hiçbi tRaf yok sana Desem bu adamla nasıl evlendin ee. Kavun değilki rabbim o iki minik mucizene uzuun ömürler sana dahada kuvvet versin

Ençok sen peşine düşmeyince aramasına güldüm boşnmaktan vazgeçmesine
Bilmiyorum seviyormusun hala ama bu o kadarcık bi adam iyi diyemem kötü diyemem. Yazık nası kıvırıcanı bilememiş seni denedim demiş :) çırpındıkça batmış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zekice bi aldatma değil sinsilik yok
Cem yılmazın dediği gibi dikine gitmiş başı belaya girmiş
belki kötü bi insan değil ama yaptığı hele bebek konusu çook yanlış şuan pişmanlıktan napıcanı şaşırmış çırpındıkça batıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya inanmıyorum böyle şeyler söyleyenlere.. nasıl mideleri kaldırabiliyor:20: Allah akıl fikir versin onlara... çok sinir oldum ya... hatta sinirim oğluma da yansıdı sanırım vurup duruyor karnımda... adam gitsin gününü gün etsin bide gelip iki kez cinsi münasebetinin olduğunu söylemiş utanmadan kusura bakma ama hayvan herifin ta kendisiymiş üstüne sana dokunmuş çocuk yapmış... Ben şunu da derdim diye düşünüyorum bana dokunurken aklında o kadın varsa her zerrem haram olsun ona diye...
kadının düşmanı kadın demiş arkadaş aynen katılıyorum ona da..

Kendi ihtiyaçlaarımızı karşılayacak kadar azda olsa bir birikimim var.Onun bunu en az zararla atlatması için elimden gelen herşeyi fazlasıyla yapmaya çalışacagım

nasılsın canım son durum nedir eşin arıyomu ve sen nasılsın en öenmlisi

Şikayet et bence. Reelde yapamadıkları şeyleri klavye delikanlısı olarak yapabilirler ancak.

kardeş bunlar hayatın acı gerçekleri ne yazık ki. kabul edip yolumuza devam etmek zorundayız, çünkü hayat çok kısa. acıları sığdıramayacağımız kadar kısa, en azından yanınızda oğlunuz, yavrunuz var. onu büyütün. ona sahip çıkın. ona dayanın. onunla mutlu olun. şu günümüzde kadın ve erkek birlikteliği çok kolay oluyor. internette, iş yerlerinde vs....bu durum boşanmaları artıyor. e kadın hamilelik ve doğum dönemlerinde hormonlar gereği cinsellikten uzaklaşınca erkek milleti başka partnerlere yöneliyor. Bunlar artık çok sık yaşanıyor. inanın tek siz değilsiniz. etrafta böyle durum yaşayanlar çok sık görülüyor artık. yalnız 4 yıl boyunca ben kullanılmışım gibi bir düşünceye sürekli saplanmak sizi çok daha fazla üzer. bence "kaderim buymuş diyip olayı kabullenmeye bakın" bu şekilde psikolojik olarak daha az etkilenirsiniz. ayrıca canınız sıkıldıkça forma yazın, her konuda içinizi dökün.

Back