evet aldatılıyormuşum...

Allah annenizi basinizdan eksik etmesin, saglik versin insallah.
Mesleginiz varmis anneniz cocuklara yardim eder sizde kolayca yolunuza devam edersiniz insallah.

Cute kendini aştın. Sokak kadını muamelesi nedir? Hayır bu arkadaş duygusuz olsa bile bunu belirtmendeki amaç ne? Yani üşenmeyip yazsan yazsan ve yazsan sonuçta nereye ulaşacak bu muhabbetin sonu? Hamile bir kadınla konuştuğunu hatırlatma ihtiyacı hissettim. Hem de düşük tehlikesi olan. Sanırım empati yapmakta sıkıntı yaşamazsın.

pinkpin ; insanların duyguları biranda değişmez

Konu sahibi zaten birşeylerden şüpheleniyormuş konunun bi yerlerinde de şaşırmadım demiş kendini hazırlamış yani burada kastedilen bir günde sevgi bitmesi olayı değil ama o insan bir kere gözden düştü mü sevgini hak etmediğini anladın mı üzülsen de kahrolsan da doğru olana tutunursun bu arkadaşın bitirdiği de geleceğe dair umutları hayalleri, o adamdan artık koca ve baba olmayacağını anlamasıyla bitmiş içindekiler işte duygusal değil mantıklı davranmayı seçmiş yaptığının bedelini saniyesinde ödetmeye başlamış daha neyini anlamıyosunuz ben de bunu anlamıyorum anlamak zorunda da değilsiniz ama bari yargılamayın saygı duyun sadece.

Şaka gibi kanım dondu resmen okuyunca Allah belasını versin söyleyecek söz bulamıyorum çokk pişman olacak çok yuva yıkanın yuvası olmaz çok doğru içini ferah tut evladına tutun seni hayata tekrar bağlayacak inşallah çok üzülüdüm çok Allah yardımcınız olsun şerefsiz herif

Sıkıntı yapmayın arkadaşlar boşverin olacak böyle yorumlar neyi ne kadar anlatmaya çalışsanızda anlamayabilirler.Çok takılmayın yinede hepinizden Allahrazı olsun beni anlayanlarla sohbet edip kafamı dagitiyorum.Anlayamıyanlarada bişey diyemiyorum herkesin kişiligi bir olmaz

Katılıyorum

Ben bu yorumu görmemiştim çok pardonda sizin kendinizinde dediginiz gibi paranolarınız var bencede.Kendi üslubunuzu bana yakıştırmaya kalkacak kadar problemli bir insansınz.Ben size hiç bir yorumumda aşşagılayıcı birşeyde söylemedim alayda etmedim.Siz paranoyak oldugunuz için herşeyi farklı algılıyorsunuz.Sokak kadını muamelenide nedir ya bir kere yatmayla hamile kaldın diyebilecek kadar igrenç bir agızla konuşan sizsiniz.Haddinizi bilin ve uslübunuza dikkat edin.Sizin zor çocuk sahibi olmuş olmanız benim problemim yada suçum degil.Bu konuşmalarınızdan evet belli oluyor nasıl yetiştiginiz.

Sen boşver onun icabına bakmışlar sanırım kuyruk acısı var arkadaşın sana destek olacağına iyice çomak sokuyor bu gibi değersiz yorum yapanlara tennezül edip okuma bile

Canım böyle yorumlar tabiki olacak. Ama yorum var yorum var. Bir konuda fikrini belirtmek bir şey. O fikri karşı tarafa kabul ettirene kadar saçmasapan şeyler yazmak başka bir şey. Fake diyenler de oldu. Olacak da. Ama 30 kere yok yok bu fake demedi kimse. Fikrini belirtip geçti. Haydi her şeyden geçtim ısrarla aynı şeyi söylemek istiyor arkadaş ama seviyeyi düşürmenin alemi yok. Kullanılan tabirler o kadar itici ki. Yok bir kere yatmalar yok sokak kadını.

Ben de en başta yıllarca eski sevgilisini unutamama ve de senden sadece 1 yıl önce ayrılmış olma cümlelerine takılmıştım. Bana çelişki gelmişti. Ama bunu belirtmedim. Belirtsem de kibarca sorardım. Sonrasında da ısrar etmezdim. Çünkü ne sana ne bana ne millete bir faydası var. Onu da sonra açıkladın zaten.

Sen boşver onun icabına bakmışlar sanırım kuyruk acısı var arkadaşın sana destek olacağına iyice çomak sokuyor bu gibi değersiz yorum yapanlara tennezül edip okuma bile

Ya tamam aynı şeyi düşünmeye bilir ama böyle hadsizcede konuşması gerekmiyor.

Arkadaşın kişiligi buymuş demekki.Diyecek başka birşey yok.Hani ben dedigim gibi dünkü stresten bütün olanları şüphelerimin ne zaman başladıgını vs yazamadım zaten o öfkeyle insanın aklına gelmiyor bunlar.Hani herkes istedigi yorumu yazabilir saygı çerçevesinde sonuçta ben iyi veya kötü bütün yorumlara cevap vermeye çalıştım ve hiç birine saygısızlık edip kırıp üzecek şeyler yazmadım.Fake diyenlerin bir çogu zaten konuyu tamamiyle yazınca özürlerini dileyip çekildiler.Ben onun ne yapmaya çalıştıgını anlıyamadımki ben hayatla ilgili birşey söylüyorum o sen bana aciz dedin benimle alay etdin diyor.Tuaf insanlar her zaman olucak haytın koşulu bu

İcinizde firtinalar koptuguna eminim, sert,güclü, karali olmaniz icinizi disa vurmamaniz sizin duygusuz oldugunuzu görtermez ki zaten... Kimi insan direk tepki gösterir,kimileri bi zaman sonra algilar yikilir, kimi icinde yasar, kimi disa vurur...kimi durumla bas edemez aylarca yillarca, kimi cabuk toparlanir vs... Keske her aldatilan kadin sizin gibi kararli ve güclü olsa, eminim ozaman erkekler bukadar kolay aldatamaz... Kimi Arkadaslari anlamiyorum gercekten, gücsüz olsan aglayip sizlasan degermi güclü ol derler, güclü olsan altinda bisey ararlar... Biz Kadinlar tuafiz vallah

23 yaşındaki kızı bırakıp 3 çocuklu dul hatuna gitmiş adamdaki gerizekalılığa bakkkkcanım Allah yardımcın olsun sakın olaki bebeğine kıyma sonra onun her gülüşü senin yaralarını saracak o güldükçe sen yeniden doğacaksın:))

Ayy içim şişti valla. Dün akşamdan beri takip ediyorum. Konu sahibi arkadaşım bırak daha da cevap verme inanmayan inanmaz gül geç. Arkadaşın hala atlatamadığı şeyler var belli ki. Herkes acıyı istediği gibi yaşar. Bazı insanlar acıdan beslenirler. İnsana en büyük iyiliği ve kötülüğü kendisi yapar. Seni kandıran aptal yerime koyan biri için kaç gün üzülüp ağlanır?

Ben de duygularımı belli edemeyen biriyim mesela. Soğukkanlıyımdır ama Allah göstermesin böyle bir olay yaşasam kimbilir ne tepki veririm.

Size yıllarca o kadınla ilgili empoze edilmiş birşeyler varmış zaten. Eski eşinizin ablasına da pesss ne güzel işlemiş alttan alttan. En büyük pay eski eşinde olsa da el birliğiyle bir yuva dağıtılmış. Hepsinin görecekleri var merak etme. Allah soracak bunu hesabını.
Allah yardımcın olsun annenle ve çocuklarınla huzurunuz bozulmasın.

elbette öyle sonuçta aldatıldım oyun degil evliligim bitiyor ama herşey içimde oldugu gibi yıkılıp gitti.Dedem hep derdiki güçlü insan zayıf insanların aynasıdır.Ben dilerimki bütün kadınlar kadın oldukları için ezilmesin kendi ayakları üzerinde durabilsinler.Erkek egemen bir dünyada yaşıyorken buna baş kaldırmak zor gibi görünsede imkansız degil.Neden sırf kadın oldugumuz için erkeklerin gölgesinde kalıyoruzki

yahu konu sahibesi boşver senin sıkıntın sana yeter zaten.
şu kadının kadına ettiği eziyeti erkek erkeğe yapmaz yahu.
herkesin karakteri farklıdır, olaylara vereceği tepki farklıdır.
ben sevdiğim birini kaybederim feryat figan ağlarım, diğeri donup kalır, beriki sessiz sesszi ağlar, bir diğeri hıç umursamaz.
bu böyleyse böyledir kesin diye bir şey yok ki

nasıl insanlar var yarabbim kadıncağızın verdiği tepkiyi beğenmiyorlar.
bizler seviyoruz demek ki ezik kişileri. ezilsin ezilsin ki biz kendimizi iyi hissedelim akıl filan verelim aman sakın ha güçlü olmasın.
başka bir hıncın tepkisi size yansıyor sanırım konu sahibesi gülün geçin.

23 yaşındaki kızı bırakıp 3 çocuklu dul hatuna gitmiş adamdaki gerizekalılığa bakkkk
canım Allah yardımcın olsun sakın olaki bebeğine kıyma sonra onun her gülüşü senin yaralarını saracak o güldükçe sen yeniden doğacaksın:))

ey allahım hepte kadınları aşağılarız """" 3 çocuklu dul """ olmak aşağılık bi durummu oda insan nihayetinde

Mutlu olacagini zannediyo, o dogmamis bebegin ve senin ahin ölunceye dek ( burda geberince demem daha iyi olur) boynunda olacak adinin... mutsuzluk huzursuzluk ve pismanlikla dolacak hayati.. sen de ayaklarinin uzerinde duracaksinbebeginle birlikte ..hic ardina bakma, cok zor gunler gecireceksin belki bu aralar ama dua et kardesim bol bol dua et.. Allah yardmcin olsun..

İnsnları anlamak zordur genç ve güzel karısı olan bütün adamlar aldatmaya yönelir.Neden peki? Çünkü o karısı elinin altında istedigi zaman gelir istemedigi zaman gider.Bu hakkı nerden buluyorlar (biz kadınlar degilmiyiz bunun sebebi) evet ben daha 23 yaşındayım gittİGi kadın 30 ama insan aldatacak olduktan sonra karısı manken olsa ne fark eder.
Evet kabul duygusuz bir insan gibi duruyorum benki bu dünyada en çok sevdigim adam olan dedemi( benim gözümde babadan farksızdı) bile kaybettigimde aglıyamadım.Herkes aglayıp feryat ederken ben onları teselli etmeye çalıştım.O zamanlardada çogu insan ne kadar duygusuzsun dedi oysa bana göre duygu aglamaktan ibaret degil onların gözleri agladı benim yüregim onların dilleri isyan etti benim yüregim duaya yöneldi.Onlar ah vah edip yaptıklarına üzülürken ben içten içten böbürlendim böyle bir adam tarafından büyütülür sahiplenildigim için.Herkes unutuyor ama asıl acı sukunetlerde saklıdır.

yani bi an eşimin böyle bi mektup mesaj yazdığını hayal ettim.bizimde çocuğumuz olmuyor mesela tüp bebek deniyoruz 2.keredir.hem hamilesin hem evli olan sensin.bunu hangi vicdanla hangi akılla yapıyorki anlayamadım.aileleri biraraya toplayıp bu mesajı onlara okuyun ve iki tarafta size bir yol çizsin.inşallah kolay atlatırsınız.çocuğu bence aldırmayın o günaha girmeyin.çok zor biliyorum ama rabbim dertlerine derman olacak bir yol çıkarır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…