Dün gece annem 12 gibi geldi oda kapıdaymış yukarı çıktı binanın içinde bagırıp çagırmayın girsin içerde neyse derdi anlatsın gitsin kızım diyince annem ben ne kadar istemesemde birde binadakilere rezil olmamak adına kabul etdim.Geldi işte tamam ben onunla görüşüyordum sadece 2 kes cinsel anlamda bişrşeyller yaşadık ben inan çok pişmanım biranda neden öyle bir karar verdim bilmiyorum ama seni çok seviyorum dedi. Bende sen hala utanmadan benim karşımda konuşabiliyormusun ya dedim ha bir kere ha iki kere sonuçta sen beni aldattın.Bundan sonrası yok derdin neyse gider mahkemede anlatırsın dedim.Annem benim kötü oldugumu görünce gönderdi onu sabah 8 gibi oglumu kreşe yolladıktan sonra avukatla bulıştuk bütün işlemleri hallettik hem benim hem onun telefonu dinlemeye alınacakmış bi kaç güne çıkarmış mahkeme kararı mal beyanı istenecek aynı zamanda o kadın hakkındada dava açtım onlar ugraşıp dursun şimdi.
Ooh içimin yağları eridi valla çok iyi yapmışsın arkadaşım oyuncak sanmış seni ve çocuklarını heralde Allah kimseyi şaşırtmasın sana ve çocuklarına da huzurlu mutlu bir hayat nasib etsin inşallah..
Anladığım kadarıyla onun bu erken pişmanlığı ve vicdani rahatsızlığı senin tazminat davası açma konusunda içini rahatlatmış böyle olmadıysa da olsun lütfen donuna kadar neyi var neyi yok al ve kurtul şu ahlak yoksunu dengesiz adamdan böylelerini affetsen tepene çıkar iyice yüzsüzlüğü ele alır senin bu kararlı duruşuna hayran olmamak elde değil.