GÜLÜMSÜYORUM :) ama bunu sizinle alay etmek amaçlı yapmıyorum yanlış anlamayın lütfen.Ama neden toplumca aldatılan terk edilen kadınların hep aynı tavrı takınmasını bekleriz anlamıyorum.Hep aglamak aylarca evden çıkmamak hayata küsmek zorundamıyız.Hem ayrıca neden daha zayıf oldugumu düşünüyorsunuz anlamış degilim.Hoş herkes benimle aynı şeyi düşünmek zorunda degi.Ama sizde şunu unutmayın herkes yaşanaa benzer olaylara aynı tepkiyi vermez.Benden neden sizin gibi olmamı bekliyorsunuz? Biz sizinle aynı zamanda dogup aynı acıları yaşamadıkki.Kimi insanlar vardır yaşları 40 olur ama zayıf ve acizdirler.Olanların altında ezilir kendilerinde eksik ararlar.Kimi insanlarda vardır yaşları 20 olur ama 60 yaşındaki bir insan oldugunlugunda düşünüp hareket ederler.Acıyla yogrulan bir hayat size sadece dimdik durabilmeyi ögrtir.Benim babam gözümün önünde elin çocuklarıyla parkta orda burda gezerken beni annem aglayıp kendini harab ederken ve gözümün önünde bu kadar net bir örnek varken neden beni hal etmeyen bir adam için oturup yas tutayımki.Nedenini bildigim birşeyi neden sorgulayıp onun kendini daha iyi hissetmesini saglıyayımki.Neden benim acı çektigimi kahroldugumu görüpte o başkasının koynunda s.... sefasını sürsünki.Evet ben bir tek giden 4 seneme üzülüyorum.O 4 senede ona verdiklerime herşeye ama siz benim söylemek istedigimi algılayamamışsınız.Saygım var ama aldatılan her kadın aciz ve mutsuz olmak zorunda degildir.Toplum olarak bu zihniyetten kurtulamasakta her zaman istisnalar olacaktır.Ben gibi benim annem gibi ve burda yorum yazN bir çok arkadaşımın annesi gibi.