Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben eve öle akraba falan gelmesini istemiyorum yaa
hatta bırakmayada kimse gelmesin aşkım kullansın arabayı
soraaadaa direkk..allah ne verdiyse :roflol::roflol:

okudum mervecim :asigim:Allah mutlu mesut etsin inşallah bi an önce evlenin ya :asigim: Ama doğru olanı söylüyo senin ufukunyerimsenibenEvlendikten sonra zaten onunsun.ilk gece diye şartlandırmamalısın kendini Şeniz Bitanem.özlemişim ben seni :)

NEHİR KIZ PEK ZİLLİ GÖRDÜM SENİİİ MAŞŞALAH MAŞŞALLAH :):)

ßihter CANIM YAAA EVET EVLENELİM ARTIK YAAA ( DAHA VAR AMA BEBĞİM UMUDUMUZ KPSS :):) BU ARADA ŞAKA Bİ YANA ÇOK ÖZLEMİŞİM BENDE FISTIĞIMMM

Merve valla bende öyle diyo-dum :) Seninde evlenmene az bi zaman kalsın o zaman daha çok yakınlaşıyosunmu desemm..bişeyler oluyo işte :) O zaman böle tek çıkarıcam diye laga luga yapmazsın:mymeka: naniknanik

ben eve öle akraba falan gelmesini istemiyorum yaa
hatta bırakmayada kimse gelmesin aşkım kullansın arabayı
soraaadaa direkk..allah ne verdiyse :roflol::roflol:

Kıs çatlak azgun garuuuu:roflol::roflol::roflol:

bihter sen nişanlıydın dimi sanırsam nişan resmlerine bakmıştım

H i S HAKİKATEN TATLIYMIŞ ENİŞTE BEYCİĞİM :):)

Tatlıdır tabii benim bitanem. 4 yıldır birlikteyiz bir dönem 8 ay boyunca da aynı evi paylaştık sadece sarılır yatar sıpam benim, kıvırcık saçlarımla oynamadan uyuyamaz çünkü... Bak 4 yıl olmuş gıkını bilem çıkarmadı bitanesinin gülü Şeniz

OYY NEHİR SANA DEĞİLDEE ENİŞTEYE ACIDIM BİRDEN BEEE :)))

HİS BUARADA HELAL OLSUN ENİŞTECİĞİME GIKINI BİLEM ÇIKARMAMIŞŞ HELAAALLL DİYORUM ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM BACIM :)))

kız seninkinde peygamber sabrı varmış aynı evde duruptasırnaşık şey

EN TAZE GELİNİMİİZ BİHTER KIZ SENDEN ÖĞRENCEĞİMİZ ÇOK ŞEY VAR EVLEN 1 HAFTA SONRA GEL BURAYA BAŞLA DÖKTÜRMEYE :))

OYY NEHİR SANA DEĞİLDEE ENİŞTEYE ACIDIM BİRDEN BEEE :)))

HİS BUARADA HELAL OLSUN ENİŞTECİĞİME GIKINI BİLEM ÇIKARMAMIŞŞ HELAAALLL DİYORUM ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM BACIM :)))

He he ne tesadüf ben de enişteye acıdım en çok:roflol::roflol::roflol:

Yavri benim evlendikten sonra pc yle ne işim olurjeyyar O yüzden değilde evimizde pc olmayacak yani..ben istemiyorum,aşkımda istemiyo ne merak ediyosan sor sen yinede engin tecrübelerimle bilgilendireyim senitatlicadiarzu

HİS BACIM İŞTE BU YÜZDEN EN Bİ ÇOK EN Bİ ÇOK SENİ SEVERİM (AYNI ŞEYLERİ AYNI ANDA DÜŞÜNYOZ BACIM )

Yavri benim evlendikten sonra pc yle ne işim olurjeyyar O yüzden değilde evimizde pc olmayacak yani..ben istemiyorum,aşkımda istemiyo ne merak ediyosan sor sen yinede engin tecrübelerimle bilgilendireyim senitatlicadiarzu

OVVVV YAVRİİİİİİİ SEN NEDİYON ENGİN TECRÜBEMİİ :uhm: VAY VAY VAY KIZIMIZA BAK HEELEE :)) ŞAKA Bİ YANA BU ARADA BENDE EVLENİNCE PC ALMİCAM EVE :teytey:

Nehircim bulabilirsen bak sitede bi ara temizleme yapılmıştı ya ondan sonra yok benim nişan konum senağlama O kadar boş konu varken benimkini silmişler :dilcikar:

[/B]
He he ne tesadüf ben de enişteye acıdım en çok:roflol::roflol::roflol:

yaa kızlar noluya yaaa nie böle diosunuz tatlicadiarzu
napim ama çookkk seviyorummmm
ah gelsede bi an önce evlensek zten haziranda gelcek temmuzda nişanlancaz inşallah eylül ekim gibide dügün a.s
takatimiz kalmadı:roflol:tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…