- Konu Sahibi EU2
unutdum ekleyım gelınlıgımı tekrar gıydım esımın cıkarması ıcın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa nasıl yaniii :1ninca::1ninca::1ninca:
bence rezalat değil. cünkü bizde uyumustuk :roflol: o kadar yorgundum ki ( palavra atıyorum tabi korkuyordum :roflol:) :roflol: :roflol: :roflol:
Kıdemli abla olarak bende bişiler diyeyim sana.Geldiniz eve ,elayak çekildi.Yemeğinizi yediniz ,günün kritiğini yaptınız.Üstbaş ,saç baş namaz faslı da tamamlandı.Eeee.....Ufuk'çuğun sana dicek ki:: Hadi canım sana odamızda pul koleksiyonumu göstereyim.:dance:
Neyse...vakit bi hayli geç olmuş olacak çok yorgunsunuz yayerimseniben uyku bastıracak mışıl mışıl uykuya dalıp,sabah sevdiğin bir ömür geçireceğin kocacığının kollarında uyanacaksın:teytey:
Acep Kaynanam Gelirmiki Antepeeeeeeeeeee Aboooooooooooooo
bizimkisi nikahtı..nikahtan sonra kayınvalidemin evine gittik..arkadaşlarımızla...benim ailem salonda kaldı hepsine el salldım bi garip bişi bu da bu arada senağlama
sonra kayınvalide evini ziyaret bitti.... arkadaşlarımız kayınvalidemin elleriyle yaptığı boşnak böreklerine yumuldu :teytey: hepbirlikte ordan kalktık eğlence düzenlediğimiz resturanta gittik ...çoştuk çoştuk tabi millet alkollü...fisfisfis asıl olan gelin damadı eve götürmektir..
ama ben kimseyi istemedim mesafemiz bi 20-25 dakikaydı evimize ama ne olur ne olmaz diye herkesi postaladık..bindik arabamıza geldik evimize..girdik içeri ben aşkıma baktım o bana baktı güldük sarıldık sonraaa uyuduk tatlicadiarzu:icecream:
seni hiç yalnız bırakır mı şekerim puhahahahah :roflol:
gelmezler dimi ya :uhm: