Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vallaha Ben O Gece Eve Gittikten Sonra Biraz Alkol Almayi Düşünüyorum Yada Sakinleştirici Filan Ama Ablam Hayir Dedi Geceni Mahvedersin Saçmalama Dedi Hiçbişey Hatirlamazssin Dedi Ne Yapim Sizce Ya :uhm:

Canım sakinleşmek istiyorsan bence sakinleştirici al çünkü alkol kanı sulandırdığı için kanaman çok gelebilir a.s.

çok sevdim bu konuyu çok güzel bişey şimdi tüm anlatan arkadaşlarımızı onlar anlatırken gözümde canlandırıyorum içim kıpır kıpır oluyor ve hemen bi tebessüm oluyor yüzümde çok güzel anlar güzel anılar inşAllah rabbim hayırlı mutlu yuvalar verir cümlemize arkadaşlar AMİN :)

arabaya bindik eve geldik kapinin önünde bizi bütün mahalle karsiladi arabadan iner inmez basimizdan asagi cerezler döküldü sonra tahta bir kasik verdiler kirmami istediler kiramadim :) sonra annemin evinden tabak calmislar onu kirdim evin kapisindan girmeden önce yaga seker döktüler bende o bali kapiya caldim kuzenler felan eve girdik benim imam nikahim kiyildi nikahtan sonra herkes yavas yavas nas nas oldu :) gerisinide anlatayimmijeyyar

ayy kızlar ne eglenceli olmuş bu topik böyle :)
gerçekten çok hoş anılarınız olmuş
darısı bizlerin başına
belinayım tatlım konun güzel olmuş bitanem
inşallah sende bize anlatırsın en yakın zamanda bu anılarını jeyyar

belinayım süper bi konu bulmuşsun bebem teşekkürler
tecrübelilerden çok şey öğrenebiliriz böylece
bende çok merak ediyorum o gece nasıl olacak çok heyecanlanıcam bu kesinn :)

Zaten gerisini anlatacan cicim topiğin kuralı böyletatlicadiarzu:roflol::roflol::roflol:

ya blackrose saçını ve duvagının bağlanışını cok beğendim.bana özelden yakın bir fotonu yollarmısın..
lütfrn lütfen...beninde haziranda düğünüm...

güzel konu açmisin arkadaşım
okurken çok güldüm
helede pul koleksiyonu konusu :roflol:
bende anlatmak istedim
evet düğünümüz bitti salya sümük ailemden ayrıldım çok hüzünlü ve çok gözyaşı dökülen bir ayrılıktı ve sülale kalabalık olunca çoktda uzun sürdü
neyse orayi geçelim senağlama

salondan çıktık arkadaş ve kuzenler yani gençlerlen birlikte kalacağimiz otele gittik
eşimin arkadaşları otelin roof'unu ayarlamışlar orada eğlenceye devam etmek için
neyse gittik otele otele girerken koskocaman bir alkış koptu çok güzeldi
neyse biz önce bi odamıza çıkmak istedik ben kolumdaki altınları felan çıkarmak istedim
eşimlen biz odaya çıktık
ve otel personeli kapıyı açınca şok oldum aha böyle :1shok:
nedenmi
eşim otel odasını komple kapıdan ıtıbaren tüm köşesine kırmızı güller serdirmiş ve mumlar yanıyordu. Meğersem salondan çikarken haber vermiş 10dk sonra ordayız mumları yakın diye. Ama manzara muhteşemdi gerçekten hayatımda hiçbir zaman unutamam. Sonra eşim beni kucağina aldı içeriye taşıdı
neyse biraz oturduk felan :asigim:
sonra arkadaşlarımızın yanına cıktık bişeyler yedik içtik biraz daha göbek atık sonra onlar hadı artık çok uykumuz var dediler kalktıklar vedalaştık biz odamıza giderken bizi konfetiye boğudular
sonra romantik odamıza geldik eşim beni gene kucakladiği gibi içeriye taşıdı bu sefer yatağın tam ortasında bıraktı tabii
sonrada tokaları çıkarma faslı başladı :dance:
sonrası öyle işte

Princess canım çok güzel bir günmüş gerçekten, inşallah bizim için de böyle güzel ve anlamlı geçer ki biz de yıllar geçse bile böyle güzel ve gülümseyerek hatırlarız o günü...

bizimki nasıl olcak acabaaa??????????????????? CADIARZUCADIARZUCADIARZU

düğün salonundan sonra bizi evimize bıraktılar gelmediler ama çünkü kocam onları kovmuştu.kocişkom kucağına aldı beni öyle eve girdik.o zaman evimiz yoktu.sarıldık.gelinliğimi çıkardım.ayaklarımızı ellerimizi yıkadık.makyajımı sildik .saçlarımdan 112 toka çıktı.sonra bi duş aldık sonra jeyyar

bukadarcikmiii ay siz evcilikmi oynadiniz yahuuuuuu:dance:
hangi erkek ilk gecede sevdigini kollarina alip misil misil uyur acabaaaaaa(bi neden yoksa tabii):uhm:

yok canımmmm kucağına almak istedi hatırlattım yani ben ama sonra kıyamadım ama gene de kucakladı dedim indir fıtık olucan :roflol:

şişmanım ben senağlama kucak mucak olmaz bana:teytey:

ama sarılıp uyuma konusu hakketen süper ya böle koklaya koklaya :asigim:

nişanlı, sözlü evlenmeye ramak kalan arkadaşlar Allah hepinizin yuvasını mutlu huzurlu kılsın..

en önemlisi o gece neyi, ne kadar güzel yaşamanız değil her gecenizi ilk gün ki gibi yaşamayı bilmeniz..

hepinize kocaman sevgiler:1hug:

KIZAR HEPİNİZ BİRBİRİNİZDEN HARİKASINIZZ TEŞEKKÜR EDİYORUM KONUMA İLGİ GÖSTERİP BENİMLE DÜŞÜNCELERİNİZİ YAŞADIKLARINZI PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN.. BEN HAFTASONU AŞKIMLA UFUĞUMLA BİRLİKTEYDİM ONUNLADA KONUŞTUM BU KONUYU AŞKIM BİZİLK GECE NE YAPCAZ BEN KORKARIM ÇEKİNİRİM SENİ NEKADARDA 3 SENEDİR TANISAMDA ÇEKİNİRİM SENDEN DEDİM ÖNCE GÜLDÜ YAPMA BE AŞKIM BENİM NEYİMDEN ÇEKİNİCEKSİN BEN SENİ SEVERKEN SENİN ELİNİ BİLE TUTARKEN SANA SARILIRKEN BİLE Bİ YERİNİ İNCİTİCEM DİYE KORKARKEN BEN SANA HİÇ İSTEMEDİĞİN BİŞİ YAPARMIYIM HEM AKLINA GELEN ŞEYİ BİLİYORUM ŞUNU SAKIN UNUTMA İLK GECE O AKLINA GELEN ŞEY OLUCAK DİYE BİR KURAL YOK SAKIN KENDİNİ BÖYLE ŞARTLANDIRMA DAHA ÇOOK GECELERİMİZ OLUCAK KENDİNİ SAKIN ŞARTLANDIRMA VE KASMA AT O DÜŞÜNCEYİ KAFANDAN AŞKIM OLUMSUZ BİR HAREKETLE KARŞILAZMASSIN BEN SANA HER YÖNDEN DESTEK VERİRİM HER YÖNDEN ANLAYIŞLA KARŞILARIM SENİ DEDİ VE ŞUNU EKLEDİ SENİN ABLAN ENİŞTEN BENİMDE ABLALARIM ENİŞTELERİM Bİ KAÇTA KUZEN GETİRİR BİZİ KAPIMIZA KADAR EĞER SEN ABLANLA YADA KUZENLERİNLE BİŞEY KONUŞMAK İSTERSEN YADA HEYECANINI BASTIRMAK İSTERSEN İÇERİ DAVET EDERİZ BİRAZ OTURURLAR DEDİ SONRA KOVARIZ DEDİ :)) AMA EĞERKİ DÜĞÜNDEN ÖNCE HOCA NİKAHIMIZ KIYILMAZSA EVİMİZDE HOCA VE BÜYÜKLERDEN BİRİLERİ OLUR HOCA NİKAHIMIZ KIYILIR DEDİ.. SONRA ABDEST ALIP İKİMİZDE İKİ REKAAT NAMAZIMIZI KILAR DUAMIZI EDERİZ BENİ DUAM ŞU OLUCAK DEDİ (RABBİM BENİ MERVEME KAVUŞTURDUN BİR YUVA KURMAMA VESİLE OLDUN BU YUVANIN MUTLU VE HUZURLU OLMASINI NASİP EYLE BENİ MERVEMDEN AYIRMA) DİCEM DEDİ... BEN BU ADAMI SEVMİMDE NAPİM YAAA KURBAN OLURUM BEN BU ADAMA YAAAAA

blackrose23 ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BİTANEMMM ÇOK SAĞOLASIN FAKAT ŞÖYLE BİŞİ VAR BEN HENÜZ NİŞANLI DEĞİLİM DEMEKKİ ALLAH SÖYLETTİ AĞZIN BAL YESİN BİTANEMM İNŞALLAH O GÜNLERİDE GÖRÜRÜM TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUMM İNŞALLAH BENDE SENİN KADAR GÜZEL BİR GELİN OLURUM CANIM BENİM

Mervecimmmm Hadesx canımcım ben nickimi değiştirdimm :)) Bak bak haftasonu yine gezmiş bizim kız hem de neler konuşuşlar len Mervem maşallah Ufuk enişteyle sana Allah nazarlardan, kötü gözlerden korusun

OYYYYYY AŞKIMMMMM BENDE SENİ ARIYORUM YAAAAAAAAAA AŞK OSLUN İNSAN MESAJ ATAR NİKİMİ DEĞİŞTİRDİM DİYEEE ÖZEL YOLDAN :)) OHH BULDUM SENİİİİİ :))

TATLIM GEZDİM VALLAAA YAKALANDIM SANA YİNE :)) YAA CİDDEN BEN ÇOK SEVİYORUM UFUĞUMUUU RABBİM BENİ ONDAN AYIRMASINN O BENİM YAŞAM DESTEK ÜNİTEMMM....

anladımmm tatlımmmmmmmm benimmm artık burdasın yaaa oa şükür :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…