Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ediyorum bitanemmmm a.s.

Ayyyy Süpermişşşş Unutulmaz Bir Gece Olmuş Cidden :)))

desdomona rica ederim tatlımmm ben teşekkür ederim fıstığım

aaayyyyhhh bu kadar güzel bi ilk gece duymamıştım yaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Allah hiç birimizin mutluluğunu bozması, hep arttırsın inşallah

herkes böyle söylüyor ve bu da benim evlilikten korkmama sebep oluyor :1no2: :1no2: :1no2:

teşekkür ederizzz tatlımmmmmmmmmm

neler konuşmuşunuz kıs :))
bende merak ediyom hatta msjları okurken hayal ettim:1rolleyes: tuhaf oldum
:bbo:

güllüşen gel bacım gel sende aramızaaa bak bizde öğreniyoruz bide hayale diyoruz en özel gecemizi en özel anımızı kızar sayesinde...

nikahtan sonra adetleri böyle olduğu için,
büyük abinin evinde yemek yendi.sonra kaynanam ,eltim
ve kardeşimle eve geldik.5 -10 dak.oturduk.
sonra eltim kulağıma sormak istediğin bişey varmı dedi..
bende sağol yok dedim.gittiler.
sonrası maluuummmm

Sormak Istediğin Bişi Varmimi?? Hey Allahim Yaa Hee Sen Cahilsin Yaa Detay öğreniceksin Hey Allahim Yaaa Nekadar Gicik Olmuştursun Gicikliği Birak Utanir Insan Tatlim

ben de yaziim bari:dance:

henüz 34 günlük evli olaraktan:hooray:

nikah vs bittii biz nikahtan sonra ailelerle öpüştük koklaştık ayrıldık sonra arabada eşimin arkadaşı vardı sadece arabayı kullanıyo. bir tur attık istanbul caddelerinde:) sonraa akşam eve bıraktı bizi arabadan indikk ben dedim gelin arabasının çiçeğini isiyorum:)) lila renkleriyle falan çok güzel bi çiçek yapmışlardı onu aldım evde bi köşede duruyo . neysee onu aldık bi kaç eşyayı arkadaşı yukarı taşıdı sonra vedalaştık gitti çocuk. asansöre bindik kapıyı açtıı kucaana aldıı dua ettiii Allah ım bizi ebediyyen ayırma ömür boyu mutlu olalım dedii
bende amin dedimmmmmmmmmmm

oturduk salonda baktık birbirimize şaşkın şaşkın "evlendik mi yani hayal mi bu" :))

gelinliğimi çıkardım cicilerimi giydimm duş aldık bişeyler yedik

böle işte yeter gaarisengözlerimebaksanab

tüüüm nişanlılara huzur dolu bir başlangıç dilerima.s.

aha ah kızlar beni eski günlere götürdünüz ben evlemeli tam 13 sene oldu yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi içim bir tuhaf oldu ne güzeldir o nişanlılık günleri o ilk gece evkliliğin ilk yılları arkadaşlar o ilk geceden öncee şuanınızı doya doya yaşayın sonra çooook ararsınız çoooooooooook
neyse merak ettiğiniz yere geleyim bizim nikahımız kıyıldı biz öğlen evlendiğimiz için nikahtan sonra kayınvalideme geldik yemek hazırlamıştı ama annemler yoktu çünkü onlarda kendi akrabalarına evde yemek verdi akşama kadar orada gelinliklerle oturmuştum akşam olduğu zaman eğlencemizin olduğu yere gitttik bu arada ben nikahta hep ağlamıştım aşık olduğum kişiyle evleniyordum ama nedene çok ağlamıştım ama eğlencemiz çok güzel olmuştu o gece eşim hiç dans etmediği kadar oynadı tabiki bende yemekten sonra arabamızıı kullanan arkadaş ve eşimin akrabalarının olduğu bir arabayla yola çıktık eve geldik arabadan iner inmez eşimin sırtına vurmaya başladılar yukarı cıkana kadar vurdular kapıda eşim beni kucağına aldı tabi onlar eşime vuruyor içeri gidik onlar kapıda kaldı ve gittiler yani kimse içeri girmedi ama kocamın sırtı mahfoldu bu duruda
neyse içeri girice birbirimize baktık biz şimdi evlimiyiz dedik sarıldık öpüştük tabi o an masumane
ama benim gelinliğimin sırtında ta 26 tane ufacık düğme vardı tabi ben çıkaramıyacağım için eşim tek tek onları çözdü tabi o çözerken ben çok utanıyordum hala söyler tıpki bir kuş gibi titredin der üzerimi değiştirdim saçlarımı çözdük bu arada sabahın 5 oldu yorgunluktan mahfolmuş durumdaydık tek istediğim bir duş almaktı duşumuzu aldık ve sabaha kadar onun kollarında yattım işte en güzeli oydu
ama hiç unutamadığım sey sabah ben uyurken kalkmış ailemi aramış biz iyiyiz demiş merak etmeyin demiş onu hiç unutamam çok uzun yazdım önemli olan o ilk gece yorgunken o işi yapmak değil bence eğer erkeğiniz sizi seviyorsa sizin korkunuz bitene kadar size saygı duyması önemlidir nasılsa evlilik boyunca o iş yapılacak ama o ilk günün mutlu geçmesi bence onların elinde
sonra vajimuz kadınları okuyoruz korkan ve zorla yapan erkeklerin sorumluluğunu yine kadınlar çekiyor

Ne geceymiş beeeew:1shok:tatlicadiarzu

ben bu konuya bayıldım :asigim:
Kızlar hepiniz çok tatlsınız ya karnım ağrıdı yazdıklarınıza gülmekten :roflol:
Allahım herkesin evliliğini çok mutlu kılsın biz bekarlara da hayırlı evlililkler nasip etsin :asigim: çok da var daha o günlere ama napalım elbet gelecek şimdi sevgililiğin tadını çıkaralım

Vallaha Ben O Gece Eve Gittikten Sonra Biraz Alkol Almayi Düşünüyorum Yada Sakinleştirici Filan Ama Ablam Hayir Dedi Geceni Mahvedersin Saçmalama Dedi Hiçbişey Hatirlamazssin Dedi Ne Yapim Sizce Ya :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…