en heyecanlı yerde kesmişsin :icecream: :tomato: :roflol:
belinaycim
bak canim
ogunu tadini cikarmaya bak
sonra coook ararsin o gunleri
her saniyesini guzel ve anlamli bir sekilde degerlendir esine simsiki saril nasil baslarsaniz oyle gider
yani hic bir anini kacirma
daha ne diyim ayoolll
ayyy bak yaa
bende nasil ozledim o gunlerrrriiiiiiii
bende kısca yazayım dügün oldu bitti evimize sadece ikimiz geldik yanımızda kimse yoktu eşim namazını kıldı dua etti ben yatak odasında bekledim gece 1 30 falandı bende yıllardır tanıdıgım kocamdan o kadar çok korkuyodum ki karnım acıktı dedim neyse oturduk bizim için hazırlanan tavuk börek ve baklavadan yedik kocam öyle saç çözmeyi falan beklemedi zaten çok yorgun ve uykusuzduk ben bi geri adım attım eşim bana dogru geldi tekrar geri attım eşim tekrar üstüme geldi bi kaç kez tekrarlandı ve kafam gardırobumuza çarptı hala acısını unutamıyorum kocamda kaç bakalım nereye kadar kaçacaksın dedi geriside malum işte:1rolleyes:
ayy ne kadar heyecanlısınızdır şimdi kızlarbende gecen sene bu zamanlar böle bi heyecan içindeydim. bu günlerin tadını bilin bir daha geri gelmiyo evlendikten sonra gecim kavgası derken heyecanı unutuyorsun. ben hep nişanlı kalmak isterdim. ama maaleseff. :sm_confused:
bende kısca yazayım dügün oldu bitti evimize sadece ikimiz geldik yanımızda kimse yoktu eşim namazını kıldı dua etti ben yatak odasında bekledim gece 1 30 falandı bende yıllardır tanıdıgım kocamdan o kadar çok korkuyodum ki karnım acıktı dedim neyse oturduk bizim için hazırlanan tavuk börek ve baklavadan yedik kocam öyle saç çözmeyi falan beklemedi zaten çok yorgun ve uykusuzduk ben bi geri adım attım eşim bana dogru geldi tekrar geri attım eşim tekrar üstüme geldi bi kaç kez tekrarlandı ve kafam gardırobumuza çarptı hala acısını unutamıyorum kocamda kaç bakalım nereye kadar kaçacaksın dedi geriside malum işte:1rolleyes:
Ne geceymiş beeeew:1shok:tatlicadiarzu
canım sende eşinde alkol almasın bence cünkü ilk gece eve gelinince namaz kılınır. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?