- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.760
- 248
Ne bileyim özellikle mahalle kuaförleri ay bu çok killiydu diye dedikodumu yapacakmış gibi geliyorYapmayın öyle şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bileyim özellikle mahalle kuaförleri ay bu çok killiydu diye dedikodumu yapacakmış gibi geliyorYapmayın öyle şeyler
Yapıyorlardır bence de. Kuzenim kuaföre gittikten sonra gelip bana anlatıyordu. Yok şöyle biri geldi, ay ne kıllı vs. Kuaförcü kadınla da samimiyeti vardı. Bence oturup çekiştiriyorlardır da.Ne bileyim özellikle mahalle kuaförleri ay bu çok killiydu diye dedikodumu yapacakmış gibi geliyor
Kedi olan evde haftada bir az zaten en fazla iki gün gider bence.Ayda 4 dememin sebebi hiç temizlik için uğraşmak istemiyorum. Yani bir süpürge açmayı bile istemiyorum ama kedi olduğu için haftada bir yapılmazsa tüyden birbirimizi görmüyoruz evde
Yoo utanmıyorum kadının işi oYeni evliyim 2 aylık. Ve evime ayda üç dört kez temizlik için yardımcı almak istiyorum. Çalışan bir insanım maddi durumum da var. Sorun ne derseniz utanıyorum :)
Annem bizim eve kadın alınca öncesinde üstünkörü bir temizlik yapardı. Banyoya filan bir su dökerdi. Ortalığı toparlardı. Sonra kadına sadece dolap silme ve cam silme işleri kalırdı.
Şimdi benim evim ikimiz de çalıştığımız için dağınık oluyor ve pis oluyor. Banyo kötü oluyor. Sanki temizlemeye gelen kadın beni kınayacak filan biraz çekiniyorum. Kedi var bir de evde her yer tüy. Birisi görse “bu tüy içinde nasıl yaşıyorsunuz iğrenç” filan der :) Siz nasıl yapıyorsunuz? Pis evinizi başkası görünce utanmıyor musunuz?
Haftada 1 az mı aa ben pismişim bayaKedi olan evde haftada bir az zaten en fazla iki gün gider bence.
Hele dönemsel daha çok tüy döküyorlar.
Yani haftada bir yardımcı alsanız da yine tüy olacak her yer.
Robot süpürge,şarjlı süpürge falan işinizi baya kolaylaştırır.
Kedi olan evde az dedim ya:)Haftada 1 az mı aa ben pismişim baya
Kedi olan evde haftada bir az zaten en fazla iki gün gider bence.
Hele dönemsel daha çok tüy döküyorlar.
Yani haftada bir yardımcı alsanız da yine tüy olacak her yer.
Robot süpürge,şarjlı süpürge falan işinizi baya kolaylaştırır.
Herkes söylemiş zaten robot süpürge almalısınız. Bizde de kedi var , günde iki kez sabah akşam robotu açınca gayet güzel temizleniyor, ben de ev süpürmekten nefret ediyorum o yüzden sadece robot ve sünger mop kullanıyorum. Hiç evime yardımcı almadım ama alsaydım hiçbir yeri temizlemezdim herhalde
Yazdıklarınıza göre ev bayağı pis.
Tamam temizlik yapsınlar diye yardımcı alıyoruz ama saç toplamak haricinde silinmeyen banyo içimi bir hoş etti açıkçası
Lavabo, klozet içinde durum aynıysa gelecek olan kişiye kolaylıklar diliyorum.
Kedili evde haftada bir süpürge de az. Robot süpürge alırsanız büyük kolaylık olur.
Yardımcıyı temizlik yapsın diye alıyoruz zaten ama nasılsa başkası temizliyor diye de bir insanın yaşam alanını o kadar kirli bırakması bana çok garip geliyor. Hele ki kedi tüyü olan bir evde süpürgeyi takmak istememek çok ilginç, hiç rahatsız olmuyor musunuz gerçekten? Robot süpürge alın bence, büyük kolaylık olur
Ahahahhahahahahah son cümle ajahahhahaha aşkım sen bizim evimizi ne biliyorsunYeni evliyim 2 aylık. Ve evime ayda üç dört kez temizlik için yardımcı almak istiyorum. Çalışan bir insanım maddi durumum da var. Sorun ne derseniz utanıyorum :)
Annem bizim eve kadın alınca öncesinde üstünkörü bir temizlik yapardı. Banyoya filan bir su dökerdi. Ortalığı toparlardı. Sonra kadına sadece dolap silme ve cam silme işleri kalırdı.
Şimdi benim evim ikimiz de çalıştığımız için dağınık oluyor ve pis oluyor. Banyo kötü oluyor. Sanki temizlemeye gelen kadın beni kınayacak filan biraz çekiniyorum. Kedi var bir de evde her yer tüy. Birisi görse “bu tüy içinde nasıl yaşıyorsunuz iğrenç” filan der :) Siz nasıl yapıyorsunuz? Pis evinizi başkası görünce utanmıyor musunuz?
Siz nasıl yapıyorsunuz ki? Cidden merak ettiğim için soruyorum. Mesela sabah 7de kalktın işe gideceksin duş aldın sonra gidip banyo temizleyiciyi alıp temizliğe mi girişiyorsunuz? İşe nasıl yetişiyorsunuz ki :)Yazdıklarınıza göre ev bayağı pis.
Tamam temizlik yapsınlar diye yardımcı alıyoruz ama saç toplamak haricinde silinmeyen banyo içimi bir hoş etti açıkçası
Lavabo, klozet içinde durum aynıysa gelecek olan kişiye kolaylıklar diliyorum.
Kedili evde haftada bir süpürge de az. Robot süpürge alırsanız büyük kolaylık olur.
Günde kaç saat çalışıyorsunuz?Siz nasıl yapıyorsunuz ki? Cidden merak ettiğim için soruyorum. Mesela sabah 7de kalktın işe gideceksin duş aldın sonra gidip banyo temizleyiciyi alıp temizliğe mi girişiyorsunuz? İşe nasıl yetişiyorsunuz ki :)
Ben mi nazlıyım bilmiyorum ama her duştan sonra temizlik yapsam kovulurum işten.
Yok bende de kedi var da öyle haftada 2 kere süpürmüyorum. Rencide edildim durduk yereKedi olan evde az dedim ya:)
Yoksa iki kişi ve hafta içi tüm gün boş olan evde haftada bir olabilir.
Ee eviniz pis değilse niye temizliğe kadın alıyorsunuz:) ben yardımcı alanlara demiştim :)Ahahahhahahahahah son cümle ajahahhahaha aşkım sen bizim evimizi ne biliyorsun
9-6 çalışıyorum yani Akşam 7de evde oluyorum :)Günde kaç saat çalışıyorsunuz?