• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve temizlik için yardımcı almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne bileyim özellikle mahalle kuaförleri ay bu çok killiydu diye dedikodumu yapacakmış gibi geliyor :işsiz:
Yapıyorlardır bence de. Kuzenim kuaföre gittikten sonra gelip bana anlatıyordu. Yok şöyle biri geldi, ay ne kıllı vs. Kuaförcü kadınla da samimiyeti vardı. Bence oturup çekiştiriyorlardır da.

Ayda 4 dememin sebebi hiç temizlik için uğraşmak istemiyorum. Yani bir süpürge açmayı bile istemiyorum ama kedi olduğu için haftada bir yapılmazsa tüyden birbirimizi görmüyoruz evde 😅
Kedi olan evde haftada bir az zaten en fazla iki gün gider bence.
Hele dönemsel daha çok tüy döküyorlar.
Yani haftada bir yardımcı alsanız da yine tüy olacak her yer.
Robot süpürge,şarjlı süpürge falan işinizi baya kolaylaştırır.

Yeni evliyim 2 aylık. Ve evime ayda üç dört kez temizlik için yardımcı almak istiyorum. Çalışan bir insanım maddi durumum da var. Sorun ne derseniz utanıyorum :)

Annem bizim eve kadın alınca öncesinde üstünkörü bir temizlik yapardı. Banyoya filan bir su dökerdi. Ortalığı toparlardı. Sonra kadına sadece dolap silme ve cam silme işleri kalırdı.

Şimdi benim evim ikimiz de çalıştığımız için dağınık oluyor ve pis oluyor. Banyo kötü oluyor. Sanki temizlemeye gelen kadın beni kınayacak filan biraz çekiniyorum. Kedi var bir de evde her yer tüy. Birisi görse “bu tüy içinde nasıl yaşıyorsunuz iğrenç” filan der :) Siz nasıl yapıyorsunuz? Pis evinizi başkası görünce utanmıyor musunuz?
Yoo utanmıyorum kadının işi o :D

Herkes söylemiş zaten robot süpürge almalısınız. Bizde de kedi var , günde iki kez sabah akşam robotu açınca gayet güzel temizleniyor, ben de ev süpürmekten nefret ediyorum o yüzden sadece robot ve sünger mop kullanıyorum. Hiç evime yardımcı almadım ama alsaydım hiçbir yeri temizlemezdim herhalde 🤷🏻‍♀️

Yazdıklarınıza göre ev bayağı pis.
Tamam temizlik yapsınlar diye yardımcı alıyoruz ama saç toplamak haricinde silinmeyen banyo içimi bir hoş etti açıkçası 🙄
Lavabo, klozet içinde durum aynıysa gelecek olan kişiye kolaylıklar diliyorum. 😙

Kedili evde haftada bir süpürge de az. Robot süpürge alırsanız büyük kolaylık olur.

Son düzenleme:
Haftada 1 az mı aa ben pismişim baya :(

Yardımcıyı temizlik yapsın diye alıyoruz zaten ama nasılsa başkası temizliyor diye de bir insanın yaşam alanını o kadar kirli bırakması bana çok garip geliyor. Hele ki kedi tüyü olan bir evde süpürgeyi takmak istememek çok ilginç, hiç rahatsız olmuyor musunuz gerçekten? Robot süpürge alın bence, büyük kolaylık olur

Yardımcının görevi bu. Bir şekilde yapılabilse çağırılmazdı zaten evin iyi durumda olmaması normal . Hiç takılmayın eğer profesyonel biriyse zaten yapması gerekeni yapar Sizi yargılama hakkı yok .
Ben hastayım kaç yerimden . Malum gücüm yok .
Günlük yapabildiğim hergün WC temizliyorum Hergün İki oda süpürürüm . kendi odamı hergün süpürüyorum bir de odalardan birini seçerim öyle. Dikey şarjlı süpürge ile süpürürüm ( robot süpürgem var . Ama eski model . Pek akıllı değil 😂 yeni gelişmiş modellerden bir Servet verip alacağım 🥲 . )
Bulaşık makinesini dolduruyorum Mutfak tezgahını temizliyorum .
Banyonu duştan önce ( evet önce 😂 herkes sonradan temizler ) şöyle üstünkörü temizlerim .
Çamaşır yıkarım . Yatak toplarım . Düzenli Nevresim değiştiririm . Çiçekleri sularım .
Bu kadar Kolum kalkmıyor başka Genel temizlik mop şu bu cam kapı kaldıracak durumum yok . Düzenli yardımcı benim için çok önemli . Sağolsun yardımcım olmasa işim zor
Hiç vakit kaybetmeyin siz de anlaşın çağırın birini

Temizlikci gelmeden oetaligi toplamaniz gerekir .zaten uapqcahi supur silme hee devamli alacaksaniz haftada 2 gun falan ozaman toparlamayada girer belki .

Dyson bile yeterli gelmiyor ya :) biraz da ben üşengecim ve iş yapmayı sevmiyorum o yüzden. Zaten akşamdan akşama eve geliyorum onda da uğraşmak istemiyorum. Robot süpürge de koltukları süpürmediği için bir anlamı yok.

Herkes söylemiş zaten robot süpürge almalısınız. Bizde de kedi var , günde iki kez sabah akşam robotu açınca gayet güzel temizleniyor, ben de ev süpürmekten nefret ediyorum o yüzden sadece robot ve sünger mop kullanıyorum. Hiç evime yardımcı almadım ama alsaydım hiçbir yeri temizlemezdim herhalde 🤷🏻‍♀️

Tamam temizlik yapsınlar diye yardımcı alıyoruz ama saç toplamak haricinde silinmeyen banyo içimi bir hoş etti açıkçası 🙄
Lavabo, klozet içinde durum aynıysa gelecek olan kişiye kolaylıklar diliyorum. 😙

Kedili evde haftada bir süpürge de az. Robot süpürge alırsanız büyük kolaylık olur.

Yardımcıyı temizlik yapsın diye alıyoruz zaten ama nasılsa başkası temizliyor diye de bir insanın yaşam alanını o kadar kirli bırakması bana çok garip geliyor. Hele ki kedi tüyü olan bir evde süpürgeyi takmak istememek çok ilginç, hiç rahatsız olmuyor musunuz gerçekten? Robot süpürge alın bence, büyük kolaylık olur

Robot süpürge koltukların üstünü süpürmüyor. O sebeple yetersiz. Dyson şarjlı süpürge var o da zor geliyor yapmak çünkü yoğun çalışıyorum. Akşam dinlenme vaktim :)

Yeni evliyim 2 aylık. Ve evime ayda üç dört kez temizlik için yardımcı almak istiyorum. Çalışan bir insanım maddi durumum da var. Sorun ne derseniz utanıyorum :)

Annem bizim eve kadın alınca öncesinde üstünkörü bir temizlik yapardı. Banyoya filan bir su dökerdi. Ortalığı toparlardı. Sonra kadına sadece dolap silme ve cam silme işleri kalırdı.

Şimdi benim evim ikimiz de çalıştığımız için dağınık oluyor ve pis oluyor. Banyo kötü oluyor. Sanki temizlemeye gelen kadın beni kınayacak filan biraz çekiniyorum. Kedi var bir de evde her yer tüy. Birisi görse “bu tüy içinde nasıl yaşıyorsunuz iğrenç” filan der :) Siz nasıl yapıyorsunuz? Pis evinizi başkası görünce utanmıyor musunuz?
Ahahahhahahahahah son cümle ajahahhahaha aşkım sen bizim evimizi ne biliyorsun

Siz nasıl yapıyorsunuz ki? Cidden merak ettiğim için soruyorum. Mesela sabah 7de kalktın işe gideceksin duş aldın sonra gidip banyo temizleyiciyi alıp temizliğe mi girişiyorsunuz? İşe nasıl yetişiyorsunuz ki :)
Ben mi nazlıyım bilmiyorum ama her duştan sonra temizlik yapsam kovulurum işten.

Siz nasıl yapıyorsunuz ki? Cidden merak ettiğim için soruyorum. Mesela sabah 7de kalktın işe gideceksin duş aldın sonra gidip banyo temizleyiciyi alıp temizliğe mi girişiyorsunuz? İşe nasıl yetişiyorsunuz ki :)
Ben mi nazlıyım bilmiyorum ama her duştan sonra temizlik yapsam kovulurum işten.
Günde kaç saat çalışıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back