- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41
Ya sayayım bak.
Evde 5 oda var. Birinde kıyafet kalmış birinde kedinin oyuncağı. Öyle yani.
Terbiyesizlik yapmayın.Sizde şizofreni de var. Kıyafetler yerde diye nerede yazmışım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sayayım bak.
Evde 5 oda var. Birinde kıyafet kalmış birinde kedinin oyuncağı. Öyle yani.
Terbiyesizlik yapmayın.Sizde şizofreni de var. Kıyafetler yerde diye nerede yazmışım?
Tek sorun benim bunu senin gibi görgüsüzlere haddini bildirmek için yazıyorum orda burda yazmıyorum. Yok dysonmuş, yok robot süpürgem yok 6000e özel yemeklerim. herkes ezik bi sen harika.Bana bunlarl söyleyen insanın özelden eşim Arap ve pilot senin gibi akşama kadar eşşek gibi çalışmak yerine kocamın parasını yiyorum yazması… kendisi 23 yaşında ve hemen çocuk doğurmuş kocası elinden kaçmasın diye. Ha bir de bakıcısı Filipinliymiş.
Ya çoluk çocukla muhatap olduğumu biliyordum ama golddigger aklıma gelmemişti. Valla helal olsun ya. Nasıl bir onur var sizde anlamadım. Bir de bana diyor eşinin neden evlendiği belli diye. E senin de kocanla neden evlendiğin belli o halde.
Ne alakası var golddigger hanım??? Robot süpürge çok mu lüks bir şey ki var süpürgem yazınca görgüsüzlük olsun. Sanki yalı dairesinde yaşıyorum yatım var demişim. Süpürgem var hani her evde olan. Onu da kendi emeğimle aldım kocam almadı. Onurumla kazandım Arap ve pilot olan kocamın parasıyla alışverişte değilTek sorun benim bunu senin gibi görgüsüzlere haddini bildirmek için yazıyorum orda burda yazmıyorum. Yok dysonmuş, yok robot süpürgem yok 6000e özel yemeklerim. herkes ezik bi sen harika.
Kendisi inanılmaz terbiyesiz, arsız bi kadın özelden millete dadanıyor.Terbiyesizlik yapmayın.
Valla ben arap ve pilot kocamın parasıyla kazanmadım gayet köklü güzel bi lise bitirdim aşçılık eğitimi aldım, bunları gelip konu açıp yazmadım senin gibi. Aşırı terbiyesizsin 30 yaşındasın ben 23 yaşındayım senden kat ve kat olgunum. Neler yazdıklarını herkes gördü burda kıskanın vs. Senin neyini kıskanıcaz biz?Ne alakası var golddigger hanım??? Robot süpürge çok mu lüks bir şey ki var süpürgem yazınca görgüsüzlük olsun. Sanki yalı dairesinde yaşıyorum yatım var demişim. Süpürgem var hani her evde olan. Onu da kendi emeğimle aldım kocam almadı. Onurumla kazandım Arap ve pilot olan kocamın parasıyla alışverişte değil
İlk mesajı o mu yazdı size?Kendisi inanılmaz terbiyesiz, arsız bi kadın özelden millete dadanıyor.
Evet.İlk mesajı o mu yazdı size?
Attın havanı hadi dağılabilirsin kıskançlıktan öldük. Demet akalın seniMune bence artık konu kapatılabilir.
İlk sayfalara ve son sayfalara bakınca anlaşılıyor sebebi. Çok doğal bir soru sormuşum gelen cevaplara bakın.
Evin bk götürüyor diyen, kocan seni boşasın diyen vs normal ruhsal yapıda insanlar değilsiniz.
Ev işi yapmıyor olmam evim pis anlamına gelmiyor eşim temizliyor diye defalarca söylememe rağmen pislik içinde oturuyor diye yazılıyor çünkü okumuyorsunuz.
Bana yazanların bir çoğunun profiline baktım cidden aşırı sıkıntılı hayatlarınız var muhtelemen psikolojiniz de o sebeple bozuk. Tedavi olun. Özellikle 3 gün boyunca kendisine cevap vermesem bile yazan bir kadın var onun kafa hepten gitmiş.
Bana bunlarl söyleyen insanın özelden eşim Arap ve pilot senin gibi akşama kadar eşşek gibi çalışmak yerine kocamın parasını yiyorum yazması… kendisi 23 yaşında ve hemen çocuk doğurmuş kocası elinden kaçmasın diye. Ha bir de bakıcısı Filipinliymiş.
Ya çoluk çocukla muhatap olduğumu biliyordum ama golddigger aklıma gelmemişti. Valla helal olsun ya. Nasıl bir onur var sizde anlamadım. Bir de bana diyor eşinin neden evlendiği belli diye. E senin de kocanla neden evlendiğin belli o halde.
Koptum bunaAnneme temizlikçi geliyordu bir dönem. Annen o gelmeden o kadar çok temizlik yapıyordu ki ertesi gün kollarını sarıp gün boyu yatıyordu.
Allah'tan ekonomi çöktü de temizlikçi gelmiyor artık, annem eskisi kadar yorulmuyor
Biri yazdı sonunda:)Hepsini okudum konu sahibinin neden bu kadar üzerine gidildiğini hâlâ anlamış değilim. Çok tuhaf gerçekten tuhaf.
Eşimi yanımda parayla tuttuğumu ima etti ilk olarak farkında değil misiniz? Bu da çirkin değil miydi?Golddiger falan ne kadar çirkinleştiniz.
Eşimi yanımda parayla tuttuğumu ima etti ilk olarak farkında değil misiniz? Bu da çirkin değil miydi?
Hepsini okudum konu sahibinin neden bu kadar üzerine gidildiğini hâlâ anlamış değilim. Çok tuhaf gerçekten tuhaf.
Sus artık ya, yok ben TL kazanmıyorum diyip özelden yazan sen değil misin ilk? Millet de kendinde olanı söyleyince mi sorun oldu.
Ay çok zengin olsam ilk iş aşçı tutarım, Allam duy beniEvet eminim. Maddi imkanı olup evde yemek yapmak aşırı vakit kaybı.
Sırf BEN KADINIM EVİMİN ERKEĞİNE YEMEK PİŞİRİRİM tatmini yaşamak için gerek yok :)