Eşim 1.5 senedir bar hayatımda onun öncesinde kendim yapıyordum tabi ki. Bazıları gibi kocasız yaşayamayan canlılardan değilim.Adamdan ayrılsa kendi pisliğinin içinde oturacak, gelmiş burda hem çocuk yapıp hem çalışan kadınları aşağılıyor kendince. Kadınlığı mı düşermiş yemek yapmazsa. Bacım sen dua et kocan var valla açlıktan, pislikten ölürdün yoksa. Ama pardon ya sen en kadınsın doğru olmaz sana bişey.
Her şey bu kadar harikaysa neden rahatsızlık hissedip konu açtınız o zaman?Eşim 1.5 senedir bar hayatımda onun öncesinde kendim yapıyordum tabi ki. Bazıları gibi kocasız yaşayamayan canlılardan değilim.
10 senedir tek başıma yaşıyorum bıktım ev işinden de yemekten de. O yüzden hazır eşim yaparken keyfini çıkarıyorum. Bu neden batıyor acaba size.
Konu çok basitti aslında. İlk mesaja bakarsanız anlarsınız. Eşim de yorulduğu için bir yardımcı almak istedik. Ama ben çekindim. Sıkıntı bu.Her şey bu kadar harikaysa neden rahatsızlık hissedip konu açtınız o zaman?
Bu neyin kompleksi, neyin ezikliği bu kadar? Belli ki ciddi sorunların var içine hapsettiğin. Önce onları çöz, sonra pisliğinde mi boğulursun, temizlikçi mi tutarsın ona karar ver. Çok zoruna gitmiş belli ki yazdıklarımBu nasıl bir terbiyesizlik ya. Cidden aile terbiyesi de mi görmediniz mağarada mı büyüdünüz? Kim diyor bkun üstüne oturuyorum diye?? Okuma yazma bilmeyen insan bana laf edecek cüreti buluyor kendinde. Evim gayet temiz hanımefendi. Klozetim de sizin diş fırçanızdan temizdir. Çünkü EŞİM TEMİZLİK YAPIYOR ZATEN. BEN YAPMIYORUM ÇÜNKÜ KEYFİM ÖYLE İSTİYOR.
Hayır yapmıyorum. Ay ay ay kadınlığım mı düştü.
Allah aşkına okuma yazma öğrenin ya. Valla bak günde 2 sayfa okusanız gelişir aslında. Sayfalardır yazıyorum. Evim pis değil. Kesi tüyü oluyor diye mübalağalı söyledim. Yoksa eşim temizlik yaptığı için gayet yaşayabiliyoruz.
Sizin eve saçınızı süpürge etmiş haliniz bile benim kadar sevilmiyorsa bir dönüp düşünün bakalım.
ilkokul 3.snıftan Esra’ya da teşekkürler aşırı komik esprisi için.
hayır garip geldiHayır yapmıyorum. Ay ay ay kadınlığım mı düştü.
eve saçımı süpürge etmek değil ki mesele. konunuz garip geldi. yemek yapmıyorum temizlik enayilik.gözümde cidden mide bulandırıcı bi ortam belirdi ondan şaşırdım. ayrıca yani burda bunu söylemek ve sidik yarıştırmak saçma ama yıllık geliri benden 10 kat fazla bi adamla evliyim. eşim daha fazla gelsin yorma kendini diye sürekli baskı yaptığı halde maks haftada bir temizliğe birini alıyorum. eşim benden hiçbir zaman da yemek beklemedi beklemiyor. ben sağlıklı bulmuyorum sürekli dışardan yemeği ve evimle ilgilenmek sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşamak için çaba göstermek benim için enayilik değil.yani sizi kıskanmam için bi sebep yok. sadece bana garip geldi. hijyen önemli çünkü. ha yasemin özilhansınızdır falan evde sürekli 3-5 hizmetli vardır sallamazsınız da yani etiniz budunuz ne ki bu ülke koşullarında param da param diye pasaklı olmayı savunup bunu garipseyen insanların sizi kıskandığını ima ediyorsunuz anlamadım benSizin eve saçınızı süpürge etmiş haliniz bile benim kadar sevilmiyorsa bir dönüp düşünün bakalım.
Doğru kelime bu işte, pasaklı olmak. Kimse temizlik yapmayi sevmez ama burada pasaklılik var. Yol gostermeye çalışanlara da kiskaniyorsunuz dedi mesele bundan çıktı.hayır garip geldi
eve saçımı süpürge etmek değil ki mesele. konunuz garip geldi. yemek yapmıyorum temizlik enayilik.gözümde cidden mide bulandırıcı bi ortam belirdi ondan şaşırdım. ayrıca yani burda bunu söylemek ve sidik yarıştırmak saçma ama yıllık geliri benden 10 kat fazla bi adamla evliyim. eşim daha fazla gelsin yorma kendini diye sürekli baskı yaptığı halde maks haftada bir temizliğe birini alıyorum. eşim benden hiçbir zaman da yemek beklemedi beklemiyor. ben sağlıklı bulmuyorum sürekli dışardan yemeği ve evimle ilgilenmek sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşamak için çaba göstermek benim için enayilik değil.yani sizi kıskanmam için bi sebep yok. sadece bana garip geldi. hijyen önemli çünkü. ha yasemin özilhansınızdır falan evde sürekli 3-5 hizmetli vardır sallamazsınız da yani etiniz budunuz ne ki bu ülke koşullarında param da param diye pasaklı olmayı savunup bunu garipseyen insanların sizi kıskandığını ima ediyorsunuz anlamadım ben
ben bi de cidden merak ettim ne kadar o her şeye fazla fazla yeten para. param var yemek yapmıyorum param var şunu yapıyorum değişik. pasaklısın arkadaşım yani kabul et. kim seni niye kıskansın. değişikDoğru kelime bu işte, pasaklı olmak. Kimse temizlik yapmayi sevmez ama burada pasaklılik var. Yol gostermeye çalışanlara da kiskaniyorsunuz dedi mesele bundan çıktı.
Böyle bir arkadaşım var, çok iyi kız ama o kadar pasaklı ve dağınık ki evinde oturamiyorum, yemek yiyemiyorum, o da herşeyi parasıyla yaptirmanin peşinde, çocuğun ödevlerini, çocuğa doktor evde yapması gereken fizik tedavi verdi onu bile parasıyla yaptirmanin derdinde. Bildiğin tembel yani. Temizliğe kadın almak çok başka birşey, koca kadının evin ortasına kiyefetlerini atmasi başka.ben bi de cidden merak ettim ne kadar o her şeye fazla fazla yeten para. param var yemek yapmıyorum param var şunu yapıyorum değişik. pasaklısın arkadaşım yani kabul et. kim seni niye kıskansın. değişik
Böyle bir arkadaşım var, çok iyi kız ama o kadar pasaklı ve dağınık ki evinde oturamiyorum, yemek yiyemiyorum, o da herşeyi parasıyla yaptirmanin peşinde, çocuğun ödevlerini, çocuğa doktor evde yapması gereken fizik tedavi verdi onu bile parasıyla yaptirmanin derdinde. Bildiğin tembel yani. Temizliğe kadın almak çok başka birşey, koca kadının evin ortasına kiyefetlerini atmasi başka.
Burda birçok kişi kendini olduğundan fazla göstermenin peşinde olduğundan tarzı beni pek şaşırtmadı, aşinayız yani.ben bi de cidden merak ettim ne kadar o her şeye fazla fazla yeten para. param var yemek yapmıyorum param var şunu yapıyorum değişik. pasaklısın arkadaşım yani kabul et. kim seni niye kıskansın. değişik
ya hu aynı ülkede yaşıyoruz. her şeyin fiyatını nasıl bir hayatın ne karara mal olacağını az çok tahmin edebiliyoruz yani. ne olabilir evine aylık maksimum 40 bin girsin. nedir yani. şu anın 40 bini 1 yıl öncenin 10 bini bile değil. velhasıl övündüğün o para o para değil arkadaşımBurda birçok kişi kendini olduğundan fazla göstermenin peşinde olduğundan tarzı beni pek şaşırtmadı, aşinayız yani.
Sizde şizofreni de var. Kıyafetler yerde diye nerede yazmışım?Böyle bir arkadaşım var, çok iyi kız ama o kadar pasaklı ve dağınık ki evinde oturamiyorum, yemek yiyemiyorum, o da herşeyi parasıyla yaptirmanin peşinde, çocuğun ödevlerini, çocuğa doktor evde yapması gereken fizik tedavi verdi onu bile parasıyla yaptirmanin derdinde. Bildiğin tembel yani. Temizliğe kadın almak çok başka birşey, koca kadının evin ortasına kiyefetlerini atmasi başka.
ya hu aynı ülkede yaşıyoruz. her şeyin fiyatını nasıl bir hayatın ne karara mal olacağını az çok tahmin edebiliyoruz yani. ne olabilir evine aylık maksimum 40 bin girsin. nedir yani. şu anın 40 bini 1 yıl öncenin 10 bini bile değil. velhasıl övündüğün o para o para değil arkadaşım
ben kıskandım tamam. pes ediyorumHerkes sizin gibi TL kazanmıyor. Açıktan yazmak istemiyorum özelden yazdım.
Eşinin seninle neden evlendiği, bütün bu temizlik yüküne rağmen sustuğu belli olduHerkes sizin gibi TL kazanmıyor. Açıktan yazmak istemiyorum özelden yazdım.
Çok üzüleceksin ama eşim evlenme teklif ettiğinde onun yarısı kadar kazanıyordum.Eşinin seninle neden evlendiği, bütün bu temizlik yüküne rağmen sustuğu belli oldu
Yoo neden üzüliyim, kıskanıcağım son insan olabilirsin aşırı görgüsüzsün. Adam öngörülüymüş diyelimÇok üzüleceksin ama eşim evlenme teklif ettiğinde onun yarısı kadar kazanıyordum.
Yoo neden üzüliyim, kıskanıcağım son insan olabilirsin aşırı görgüsüzsün. Adam öngörülüymüş diyelim
Bana bunlarl söyleyen insanın özelden eşim Arap ve pilot senin gibi akşama kadar eşşek gibi çalışmak yerine kocamın parasını yiyorum yazması… kendisi 23 yaşında ve hemen çocuk doğurmuş kocası elinden kaçmasın diye. Ha bir de bakıcısı Filipinliymiş.Eşinin seninle neden evlendiği, bütün bu temizlik yüküne rağmen sustuğu belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?