Eve temizlik için kadın alınca ne kadar ödüyorsunuz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi pandora2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saat 9 dan 5 e kadar iyi kalmışlar 2 katı iş yapmışlardır.
Evet biraz zor oldu her tarafı 2 kere sildirttimama birde 5 gtmediler 7de gittiler yanlış yazmışım ya ben çok sordum onalr benim diğer evede geldiler nekadar sityorusunuz diye size kalmış dedi önceki ev bu evin yarısıydım 80 er tl evrdim gene 2 kişi geldiler 4 saate gitler Ee şimdide 100 tl yeter diye düşündüm ama çağırmam birdaha banyoyu felan sallamışlar yoruldular ya parasıyla değilmi sonuçta meslek buda özene yapılamsı gerek

bende temizliğe gidiyorum ankaradyım eğer hala düşünürseniz telim var linkte görüşebiliriz eğer düşünürseniz ben fatma tecrubeliyim temiz titizim.. iş konusunda memnun kalırsınız güvemilir insanlarla calışmak isterim

Yaşadıgım şehirde tüm gün 70 ile 80 tl yarım gün 35 tl ile 40 tl arasında ama genelde tüm gün için 70 tl veriyorlar.

merhabalar,

Konyada yarım gün ve tam gün temizlik ne kadar? ayda 2 kere yarım gün alıyorum. birinde camlar dahil, diğerinde kanepeleri siliyor. yemek ütü yok. 3,5-4 saat sürüyor, 2+1 evim.

acil cevaba ihtiyacım var.

şimdiden teşekkürler

Arkdaşlar yeni taşındım şimdi camlar,yerler ve mutfak-banyo-tuvalet temizliği yapılacak.Bu ev temizliği için 2 kadın temizlikçi çağırmayı düşünüyorum.Ne kadar versem haklarını ödemiş olurum.Ücretler ne durumdadır.İstanbul'dayım cevap yazarsanız çok sevinirim

Merhaba,

Ev Temizlik işleri yapıyorum,ihtiyaçtan dolayı.
salı günleri 8,30-13 e kadar,
cuma günleri tam gün-09,00-15:00
cumartesi sabah 08,30-13:00 e kadar.

bu saatlerde günlerde ihtiyacı olanlar özelden yazabilirler.sürekli olduğu sürece fiyat konuşulur.
Teşekkür ederim.

Yeni üye olduğum için özelden mesaj yazamıyorum.telefon yda mail yazarsanızda dönüş yaparım.

Son düzenleme:
Mrb umraniyede atakentte oturuyorum aylikci kadin ariyorum calismiyorum evdeyim bi kizim var ve ikincisi subat ayinda gelecek insallah.70metrekare evde oturuyorum evin her turlu isiyle ilgilenecek ve cocuk bakiminda bana yardimci olabilecek isini iyi yapan birini ariyorum ariyorum.

aylık 80 lira.bütün a'dan z'ye akla gelebilecek her şeyi yapıyorlar.sadece mutfak dolaplarını kendim yapıyorum içim daha rahat ediyor.ama onu bile yapma biz yaparız diyorlar.mutfak full fayans.hepsi marclanıyo.annemede başkaları aynı şekilde 100'e geliyorlar.izmirde yaşıyoruz.

Bana 6 aydan beri bir temizlikçi bayan geliyor. haftada 3 güne 30 lira veriyorum. banyo,tuvalet,mutfak,salon gibi yerleri temizliyor. şuanda çok memnunum. sonuçta dürüst biri. önemli olanıda zaten iyi bir insan olması. biraz yaşlı biri olsada ben hiç tereddüt etmeden aldım evime. gerçektende çok iyi bir kadın. gayette güzel temizliyor evimi. gençlere taş çıkartır valla ben bile onun kadar güzel tamizliyemem. ev hanımı olsamda 2 çocukla evi idare etmek gerçektende zor. şimdi artık çocuklarımla yeterince ilgilenebiliyorum

Bana ulaşabilirmisin?

Merhaba İstanbul'da günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz,titiz,özenli çalışırım. Güvenilir biriyimdir, yaptığım işte memnun etmeye çalışırım:İhtiyacınız olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Benimde ihtiyacim var avrupa yakasinda oturuyorum iletisime gecebilir misiniz benimle :)

Alibeyköyde bende temizlik için yardımcı bayan arıyorum.İlk etapta 2 haftada bir çocugum doğduğunda da haftada 1 almayı düşünüyorum.

ben bursa yildirimda oturuyorum. ev temizligi cocuk bakiciligi icin bayan arayanlar bana ozelden ulassinlar bu ise cok ihtiyacim var 4 yas.1 kizim var onu anaokuluna gonderip kendimde calismak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…