Eve temizlik için kadın alınca ne kadar ödüyorsunuz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi pandora2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 1 kere aldım pişman oldum. 9 aylık hamile idim doğumdan önce dip köşe temizlik olsun diye. koskoca günde 3 cam birde koltukları sildi geçen sene 60 almıştı. benimde huyum değil şurayıda yap demek. yine bütün evin temizliği bana kalmıştı...

Full temizliği 50ye yaptırıyorum..sadece halı yada sadece koltuk silme gibi işlere 20 alıyor kapıcımızın eşi..tabii Büyükşehirlerde daha fazla ..
annem İstanbulda 75'e yaptırıyor..

benim annemde aylıkçı olrak çalışıo ve 2 .5 milyar alıo aylık

Son düzenleme:
İstanbul'da 60-80 aralığından bahsedilmiş genelde.Bana 100 'e geliyor.-tatlicadiarzu- Başka birini mi bulsam acaba?:uhm:
Bir de onların ki de can.Kendimiz yapsak bir günde ancak cam ve koltuk silebiliriz.Sürekli alınca ev daha temiz oluyor.Taksim ederek her seferinde bir yeri en ince ayrıntısına kadar temizliyor sağ olsun.Elim kolum o benim.Şeniz

100 mü:1ninca:

Bursa da standart fiyat günlük 60 ytl dir..

ben birşey merak ediyorum
apartman için kaç para alıyorlar?
3 katlı apartman var ve kadın tutmak istiyoruz
haftada bir alıcaz :uhm:

100 mü:1ninca:

Bursa da standart fiyat günlük 60 ytl dir..

100 tl.:çok üzgünüm: Tanıdığım kimse olmadığı için sorma imkanım da olmadı.Evin büyüklüğü ,küçüklüğü ile ilgili olabilir mi ki?

100 tl.:çok üzgünüm: Tanıdığım kimse olmadığı için sorma imkanım da olmadı.Evin büyüklüğü ,küçüklüğü ile ilgili olabilir mi ki?

Evin büyüklüğüyle ilgili olduğunu pek sanmıyorum,evim 130 m2 belki dublex yada triplex evlerde daha fazla istiyor olabilirler ama,ayda 2 defa geliyor 70 e,5 tl de yol parası veriyorum,75 oluyor.

ankarada oturuyorum ankarada çok memenun kaldığınız mükemmel diyebileceğiniz bir kadın varsa deneyip gördüğünüz acil önerirmisiniz

canım sanırım memnunsun bende öyle dürüst bir bayan istiyorum . ben avrupa yakasındayım kçekmece. bana tavsiye edebilirmisin birini eğer tabiyki ayı yakadaysak.

kızlar umranıyede cokkk mennun oldugunuz bı kadın varmı..?

izmirde değil ama istanbul için arada bir çağırdığım güzel yapan bir bayan var. isteyenler özel mesaj atsın, numarasını göndereyim fiyatı siz konusursunuz

ben haftanın üç günü alıcam 15 gün sonra pazartesi çarşamba ve cuma gelecek pazartesi yarım gün diğer günler tam gün gelecek çünkü doğum yapıcam inşaallah hem misafirlerimle ilgilenecek hemde evimin temizliğini yapacak zaten evlendiğimden beri bu kadını alıyorum çok memnunum çok seviyorum evimin işlerinide benimsedi herşeyi ben söylemeden yapıyor. haftanın bu üç gününe fiyatı bazılarına yüksek geliyor 500 lira vericem ama bakın iki gün tam ve bir gün yarım olmak üzere yani. gaziantepte oturuyorum ve burda tam gün 80 lira yarım gün 40 lira yani buna göre hesaplarsanız bana çok uyguna geliyor ve en önemlisi yaptığı işi süper yapıyor hemde güvenilir. allahıma şükür memnunum yani nazar değmesin

2 haftada bir geliyor, 90 liraya geliyor, camlar kapılar yerler büyük temizlik yapıyor. sabah erkenden gelip akşam 6 - 7 arası gidiyor. (istanbul anadolu yakası)

yazın annemle babam evde yokken ben yalnız kaldım 2 buçuk 3 ay.. o zaman haftada 2 kere geliyordu. çamaşır yıkama - ütü yapma, toz, elektrik süpürgesi, vileda vs küçük işler için. o zaman günlük 35 lira alıyordu.

Ben cam kapıların sildirdim duvarları sildirttim odalar banyolar wc temizlendi her taraf mutfak yani butun ev ki evim büyük bilen bilir , Sahil evleri Ben 2 kadın çağırmştım kişi başı 100 tl verdim ama benimkiler şirkettenn geldiler yol parası yok. sabah 9 da geldiler akşam 5 te gittiler

Selam tatlım.
Bahsettiğin hanım müsaitse konuşmak isterim, ben de bu konu da dikiş tutturamayanlardanım

Merhaba bayanlar Anadolu yakası - İçerenköy taraflarında bildiğiniz iyi birileri var mı 80-90 civarı ?

saat 9 dan 5 e kadar iyi kalmışlar 2 katı iş yapmışlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…