İstanbul'da 60-80 aralığından bahsedilmiş genelde.Bana 100 'e geliyor.-tatlicadiarzu- Başka birini mi bulsam acaba?:uhm:
Bir de onların ki de can.Kendimiz yapsak bir günde ancak cam ve koltuk silebiliriz.Sürekli alınca ev daha temiz oluyor.Taksim ederek her seferinde bir yeri en ince ayrıntısına kadar temizliyor sağ olsun.Elim kolum o benim.Şeniz
100 mü:1ninca:
Bursa da standart fiyat günlük 60 ytl dir..
100 tl.:çok üzgünüm: Tanıdığım kimse olmadığı için sorma imkanım da olmadı.Evin büyüklüğü ,küçüklüğü ile ilgili olabilir mi ki?
benim annemde aylıkçı olrak çalışıo ve 2 .5 milyar alıo aylık
canım sen ciddimisin şakamı yapıyosun:1shok:
bende 70 veriyorum sabah 8 de ğeliyor aksam 6 da gidiyor ama cok temiz ve dürüs bir bayan bir cuval altını bıraksam dönüp bakmaz 7 yıldır birlikeyiz oturup sohbe edip çay kahve içiyoruz paradan da önemlisi dürüs olmak bence
2 haftada bir geliyor, 90 liraya geliyor, camlar kapılar yerler büyük temizlik yapıyor. sabah erkenden gelip akşam 6 - 7 arası gidiyor. (istanbul anadolu yakası)
yazın annemle babam evde yokken ben yalnız kaldım 2 buçuk 3 ay.. o zaman haftada 2 kere geliyordu. çamaşır yıkama - ütü yapma, toz, elektrik süpürgesi, vileda vs küçük işler için. o zaman günlük 35 lira alıyordu.
Ben cam kapıların sildirdim duvarları sildirttim odalar banyolar wc temizlendi her taraf mutfak yani butun ev ki evim büyük bilen bilir , Sahil evleri Ben 2 kadın çağırmştım kişi başı 100 tl verdim ama benimkiler şirkettenn geldiler yol parası yok. sabah 9 da geldiler akşam 5 te gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?