Eve temizlik için kadın alınca ne kadar ödüyorsunuz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi pandora2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 45 ytl veriyorum
her işi yapıyor ütü hariç

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde haftada bir aldığım yardımcım var.bunun yanında evimde misafir ağırlayacaksam orta hizmetinede alıyorum.fiyat elli.yarın temizlik günü.
oda oda öce süpürüyor,siliyor, toz alıyor,düzenliyor,balkonları yıkıyor,en son ıslak mekanları temizleyip bitiriyor.
yalnız istanbul ve ankarada çok pahalı olduğunu duydum.orada sürekli alan yakınlarıkm gürcistan ve yakın ülkelerden yatılı yardımcı alıyorlar.türkiyeye göre bi hayli ucuz olduğunu söylüyorlar.

niye ev hanimlari temizlikci alamazmi??bende 11 senedir ev hanimiyim ama bazen oyle bi ihtiyac duyuyorum ki ,elim ayagim kalkmiyo...hani soyle biri olsa piril piril yapsa evi,...ama hic yapmadim bu gune kadar..sunu merak ettim ,yeni oldugu zaman nasi oluyo yani her odaya onla beraber sizdemi giriyosunuz ne olur ne olmaz diye....:uhm:

burda yani bizde
tüm gün sabah 8 akşam 7 ye kadar 50 ytl ii walla kadın da hak edioo allah var

Ben yeni kadın almaya başladım. 3 çocuktan sonra artık evle başedemez oldum. ,burdakileri okuyunca kadına haksızlık ettiğimi düşünmeye başladım ama kendi öyle istedi napıyım. ,benim teklif ettiğim parayı kabul etmedi daha az istedi hergün işe gelir gibi geliyor ne yapacağım diyor canın ne isterse onu yap diyorum kolay gelsin diyip işe gidiyorum. Üç haftadır gönül rahatlığıyla bu akşam bize gelin deyip misafir alıyorum. Hafta sonları çamaşırımı makineye atıp gezmeye gidiyorum. Allah razı olsun ondan.

istanbuldakı bayanlar beylıkduzu cıwarında bıldıgınız guwenılır temızlıkcı war mı?? ben bulamıyorum da..

80 lira + yol parası=86 ya gelmiş oluyor:dilcikar: ama ben konuşucam a.sbu krizde indirim yapmasını isteyeceğim, şakkıdısonuçta heray muntazam geliyor dolayısıyle evde kirlenmiyor... Bu yüzden en azından yol dahil 80 e anlaşacağım

sanırım semtine göre degişiyor ben de 70 veriyorum ama yol parası falan vermiyorum zaten yakınımda uzak olsa belki ister

70 ytl ödüyorum kızlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

60 ytl ye geliyor bizim burası genel heğ aynı
ütü hariç her işi yapıor vala ayda bi kere alıyorum
ben fisfisfis

yaşadığınız yere göre değişecektir bu miktar 50-60 ytl arsı veriliyor çevremde...herşeyini yaptıranda var ama bence fazla yüklenmek çok yanlış...

Selam Arkadaslar,
Ankara da temizlige gelebilecek bildiğiniz tanıdıgınız temiz dürüst birisi var mı?

Ben 50 veriyorum ayda 1 geliyo..halılar,camlar,koltuklar siliniyo..dip köşe temizlik yapıyo..perdeleri de yıkayıp asıyo..memnunum..gayet titiz çalışıyo..

okuyunca yine anladımki ankara her konuda olduğu gibi bu konuda da en pahalı sehir olma durumununda birinciliği onde goturuyo...burda aklınıza gelen hersey daha pahalı evden kiraya,düğünden meyveye,taksi dolmus parasından vs.. hersey

ben ilerde alırmıyım bilmiyorum çünkü benden baska kimsenin yaptığı temizliğe guvenmiyorum.çok detaylı yapıyorum tabii bu arada mahfoluyorum.bi de hızlı yapma gibi bi huyum var hem detaylı hem hızlı olunca resmen helak oluyorum ama sanırım günlük temizliğimi kendim yapıp ayda 1 büyük işler için alınabilir.

4 yıllık evliyim ve hiç almadım kadın.hipersıpa bir oğlum olmasına rağmen almadım.:1hug:geçen bayram bi niyetleneyim dedim ama kısmet olmadı.kadına ulaşamadım.arada almak iyi olur tabiki.burda 50 ye geliyorlardı şim di 70 miş yapmış hatunlar:mymeka:

haklısın burada gerçekten her şey çok pahalı.ama kiralar ist göre burda daha ucuz.ben istanbulluyum aslen.taksi ve dolmuşlar,sebze ve meyveler hakketten çok pahalı.kadın bile 70 ytl ye geliyor baksana:1hug:

70-80 arası degısıyor.. ama memnun kalmadım ya.. ben daha cok yoruluyorum..

ustelık eşim aksam dondugunde sen eve kadın almamısmıydın dıye soruyor..:1shok:

sanırım ben calıstırmasını bılmıorum..

en son gelen tansıyonum var.. ben senı tutayım camları sen sil dedi..klava:

:1shok::1shok::1shok: manymış o karı ayol.camları ben sileceksem ne diye sana okadar para veriyorum.madem tansiyonun var bu işi yapma ayy ne ukala hee.sinir oldum şimdi.umarım sende silmemişsindir.bana öyle deseydi karıyı dediğine demediğine pişman ederdim herhalde.:teselli:

Ben son 1 senedir kadın almıyorum, o zaman 50 TL'ydi şimdi 70'e geliyomuş duyduğuma göre. Şanssızım bu konuda zaten tam olarak temizliğini beğendiğim biri çıkmadı. Üstelikde ben gelen kadından daha çok yoruluyorum. Bir gün önceden halıları süpürüp kaldırıyorum, örtüleri yıkayıp ütülüyorum, geldiği gün perdeleri yıkayıp yine ben ütülüyorum. O cam silerken ben dolabın üstünü siliyorum. Sonra ona yemek hazırlıyorum. Arada yanlışlıkla bişey sorsam yarım saat konuşmasını çekiyorum. O bir odadayken ben diğer odada durmadan bişeyler yapıyorum. En son giderkende banyoda saçını açıp taramış sanırım arkasından orayıda temizlemek zorunda kalıncaaaa bu eve artık kadın almamaya karar verdim. :a015:

Annemin sürekli aldığı bir yardımcı var günlük 75 alıyor.Arada pasta-börek yapmayada geliyor ama diğer şehirleri okuyunca sanki Ankaralılar olarak kazıklanıyomuşuz gibi geldi-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…