• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve sipariş verdirmeyen eşim

Kendinisevenbirii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
5.597
23.747
268
Selam güzel hanimlar,hayırlı mübarek cumalar olsun inşallah
Şimdiye kadar evime hiç internetten sipariş veremedim:olamaz: bı elbise, bı tabak çanak,hatta eve yemek siparişi falan hiç vermeyiz
Çık avm'lere git,dışardan yap alışverişini,çıkalım dışarda yiyelim yemeğimizi,yada ben sana evde yapiyim istediğin yemeği ama sipariş verelim deme biseyleri diyor.Esim kapıya yabancı insanların gelmesini istemiyor, görevlimiz falan elzem bı durum olmadığı sürece kapıyı çalmaz,yada eşimle irtibata geçer mesela
Öyle aşırı kıskanç bir adam değil eşim ama neler görüyoruz,neler duyuyoruz,güvenemiyorum insanlara diyor,kapıyı kilitleme mi istiyor.

Kapıya kargocu gelemezmis,hep kardeşim yada arkadaşım var samimi olduğum,onlara rica ediyorum,tamam derlerse onların adrese veriyorum siparisi,görüştüğümüz de alıyorum onlardan.hic hayır demediler şimdiye kadar sağolsunlar ama niye evime sipariş veremiyorum yaa:kızgın:

Sinirlendim sabah eşime,
Çanta alicaktim, internetten sipariş edicem bak beğendim bı tane dedim,sen izindesin akşama kadar evdesin nasıl olsa dedim
hayır verme ben istemiyorum, biliyorsun huyluyum bu konu da,kardeşinden rica et yada git mağazalardan bak al falan dedi,tartıştık tabi
Mecbur mu insanlar dedim ya,tek başına yaşayan kadınlar var onlari falan düşünsene,onların canı yok mu kimsenin kapısına kargo gelmiyor mu dedim
ya mecburiyet olsa neyse tabi ki verilir falan ama çik dışardan yap alışverişini illa niye sipariş veriyosun eve, mecburiyetin yok disardan alma imkanına da var dedi,kapat konuyu dedi çıktı gitti

Evet zaten gidip yapıyorum istediğim zaman istediğim yerden alışverişimi ama,internette daha çok buluyorum beğendiğim şeyleri,çeşitli şeyleri,arada internetten de getirtmek istiyorum ne var bunda?

Kiramiyorum inadını,benim eşim anormal mi yoksa sizler de de böyle durumlar var mı?nasıl değiştirebilirim bu düşüncesini, teşekkür ederim okuyan herkese ❤

Anormal bence,herkes aman da sipariş versinler de kapısında tüneyeyim diye beklemiyordur tabiki. İnternetten çok alışveriş yaparım,hafta da 2 muhakkak eve kargo gelir. Ben olsam dinlemez verirdim :KK70: ama her kişinin yapısı her ilişkinin dinamiği farklıdır. Bence uçuk anormal.

Kimseyle uğraşmak istemiyorsanız direk evinize işinize yakın kargo şubesine verin. Ben gündüzleri evde olmadığım için öyle yapıyorum geldikten sonra 3 gün alma süreniz oluyor.

Ama eşinizin yaklaşımı konusunda bişey diyemeyeceğim. İnsan gerçekten tedirgin oluyor mesrla ben de evde yalnızken tanımadığım biri gelice kapıya ya zincirini takıp yarım açıyorum yada açmıyorum... tabi eve girmek isteyen illaki girer ama..

Bence normal değil biraz abartmış .... ama geçenlerde birisi konu açmıştı,sipariş sonrası adam gitmeyim kapıyı gözetlemiş falan bunları görünce de insan bir tırsmıyor değil... siz yine de çabalayın inadını kırmayı,çünkü gerçekten internet alışverişi hem rahat hemde çeşit fazla

Anormal bence,herkes aman da sipariş versinler de kapısında tüneyeyim diye beklemiyordur tabiki. İnternetten çok alışveriş yaparım,hafta da 2 muhakkak eve kargo gelir. Ben olsam dinlemez verirdim :KK70: ama her kişinin yapısı her ilişkinin dinamiği farklıdır. Bence uçuk anormal.
Bak dimi anormal yani sinir ediyor bu huyu beni,ne güzel valla sizin haftada iki siparis :KK45:

Bu konu çok teferruatlı benim eşimde eve yemek siparişi vermez madem dışardan yiyecez gidelim yerinde yiyelim der lakin eve kargo gelmesinin ne sakıncası var acaba kargo ücreti fln mı sorun yada istediğiniz ürün de bi sıkıntı olur problem yaşarız fln mı diye düşünüyor anlamadım kapıya kimse gelmezse doğalgaz elektrik su banka ekstralarını da getiren biri var oda sıkıntı demektir...ben bazen eşimin hoşuna gitmeyen bişey alırsam yada ona hediye fln şubeden alırım eve teslimat yapmayın diyorum çok beğendiğiniz bişey olursa size en yakın şubeden de teslim alabilirsiniz buda bi çözüm olabilir

Ben herseyi magazada bulamiyorum. İstedigim urun gittigim avmdeki magazanin o şubesinde olmayabiliyor.

Yillardir kedi mamalari, kiyafet, elektronik, yemek gibi seyleri sipariş veriyoruz, veriyorum. Esim evde olmadigi icin buyuk kismini hep ben aldim kargolarin.
Boyle paranoyak insan da cidden cekilmiyor. Kapiyi acmak sorunsa parayi internet uzerinden odeyin, gelen siparisi kapiya veya gorevli varsa ona birakip gitsinler.

Anladın sen :halay:

tenor.gif

Market alışverişini bile sanal marketler üzerinden yapan bir kadın olarak eşim yapma dese hade len ordan o zaman git sen al gel istediklerimi derim. Marketin kuryesiyle, kargonun kuryesiyle kanka olmuş durumdayım, evde olmayacaksam arıyorum şu saatte gelin ya da şuraya bırakın diye. Teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım.

Kimseyle uğraşmak istemiyorsanız direk evinize işinize yakın kargo şubesine verin. Ben gündüzleri evde olmadığım için öyle yapıyorum geldikten sonra 3 gün alma süreniz oluyor.

Ama eşinizin yaklaşımı konusunda bişey diyemeyeceğim. İnsan gerçekten tedirgin oluyor mesrla ben de evde yalnızken tanımadığım biri gelice kapıya ya zincirini takıp yarım açıyorum yada açmıyorum... tabi eve girmek isteyen illaki girer ama..
Evet iste eşim tedirgin oluyormuş,bide bı haber izlemiş sanırım bi kargocu kadına mi saldırmış ne galiba,ondan sonra daha çok huylanmis bilmem ne fln işte diyor biseyler böyle ama ben ikna olmuyorum iste

Bu çok uç bir zihniyet bence - Yani kapıya kargocu gelse ne olur? Bu nasıl bir fantezidir? Eşinizin bu konularda fantezileri var demekki yoksa neden bu kadar abartsın?!?!
Sizi kısıtlıyor düpedüz - Sonuçta size yılışmak isteyen herkes her yerde yılışabilir. Kargocular da günde zilyon eve uğruyor - onlar da işlerini yapıyorlar. Ben yemek de alış veriş de yapıyorum internetten eve ve bir kez bile saygısızlık ve ya ters bir şey yaşamadım. Bir de diyelim ki tersi bir şey oldu - hemen şikayet edersiniz ve o kişi işten çıkarılır. Arabistan mı burası yahu???

Bence normal değil biraz abartmış .... ama geçenlerde birisi konu açmıştı,sipariş sonrası adam gitmeyim kapıyı gözetlemiş falan bunları görünce de insan bir tırsmıyor değil... siz yine de çabalayın inadını kırmayı,çünkü gerçekten internet alışverişi hem rahat hemde çeşit fazla
Evet hatırlıyorum o konuyu ama herkes mi öyle yani herkes sapik katil falan mı diyorum eşime ama işte ısrar etme diyor kestiriyor

Evet iste eşim tedirgin oluyormuş,bide bı haber izlemiş sanırım bi kargocu kadına mi saldırmış ne galiba,ondan sonra daha çok huylanmis bilmem ne fln işte diyor biseyler böyle ama ben ikna olmuyorum iste
Oldu yani, haberlerde neler neler duyuyoruz. O zaman yalnız dışarıya da çıkmayın, dışarda hiç bir erkekle göz teması kurmayın vs vs. bu işlerin sonu yok.

Benim eşim de dışarı çıkalım alalım demez hiç illa internetten alacak ortası yok mu ay 🙄🙄 disardan yemek siparişi, İnternet siparişini çok yaparız. Çok büyük kolaylık. İlk eşinizin iş yerine sipariş vermekle başlayın siz çalışmıyorsaniz. Sonra yavaş yavaş devam eder. Bu arada illa ki yabancı insanlarla muhatap oluyoruz yani. Paranoyaya gerek yok öyle olsa sokağa çıkamayız. Başımıza ne gelecegi belli mi?

Oldu yani, haberlerde neler neler duyuyoruz. O zaman yalnız dışarıya da çıkmayın, dışarda hiç bir erkekle göz teması kurmayın vs vs. bu işlerin sonu yok.
Aynen öyle haklisiniz,erkeklerin kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum iste

Back