Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım özelden msj atamadım neyseki burayı keşfettim. evimde de net yok ondan ncak gördüm msjını ben izmitteyim nikah şekeri yapıyorum evde büyük bir firma sadece türkiyede değil birçok ülkede bayileri olan bir firma ama şekerlerin hepsinin izmitte imalatı oluor ordan kargo ile bayilere dağıtımı oluyor.... izmitte isen firma ismi verebilirim (hatta şuan ev işçisi alınacak kursları başladı...) 3 gün kurs görüyorsun orda metodlarını öğretiyrlar genel olarak sonra zaten her ürün farklı işlemli oldugundan ordaki yetkili arkadas numune ile birlikte tüm malzemeleri vererek eve yolluyor ve işte 3 gün sonra teslim edeceksin diyerek evde malzmelerini alıp yapıyorsun... çok eğlenceli yorucu ama iyi çalışırsan parası da çok güzel iş
ben de kocaeli'denim evde iş arayan yengem var beraber yaparız diye düşünüyorum hala devam ediyor mu acaba kurs/ eve iş verme olayları?
canım nerdesin sen bana yadımcı olabilirmisin ben istanbuldayım
Merhaba
benimde ikizlerim var güle güle büyütün :)
internetten reklam izleyerek kazanc saglayabiliyorsunuz ben şimdi bu işe başladım bakalım hayırlısı .
ilgilenenlere firmanın adını paylasabilirim internet sitesine bakabilirsiniz.
benimle de paylasir misiniz lutfen
Evet devam ediyor basvurursaniz olur ins
Merhabalar,
Ben evden çalışmak istiyorum fakat avon gibi şeyler değil. Mesela eve iş veren firmalar var. Mandal yapımı, nikah şekeri vs.
Bu işlerden aldınız mı hiç? Bilgi verirseniz sevinirim.
Canım özelden msj atamadım neyseki burayı keşfettim. evimde de net yok ondan ncak gördüm msjını ben izmitteyim nikah şekeri yapıyorum evde büyük bir firma sadece türkiyede değil birçok ülkede bayileri olan bir firma ama şekerlerin hepsinin izmitte imalatı oluor ordan kargo ile bayilere dağıtımı oluyor.... izmitte isen firma ismi verebilirim (hatta şuan ev işçisi alınacak kursları başladı...) 3 gün kurs görüyorsun orda metodlarını öğretiyrlar genel olarak sonra zaten her ürün farklı işlemli oldugundan ordaki yetkili arkadas numune ile birlikte tüm malzemeleri vererek eve yolluyor ve işte 3 gün sonra teslim edeceksin diyerek evde malzmelerini alıp yapıyorsun... çok eğlenceli yorucu ama iyi çalışırsan parası da çok güzel iş[/ Mereba bende evde yapa bileceğim bir çok iş araştırdım ama bulamadım ben mersinde oturuyorum mersinde varmı böyle bir firma bilgi verirsen çok sevinirim acil ihtiyacım var elim böyle işlere çok yatkındır evlenmeden önce kendi memleketimde yapmıştım ve güzelde para kazanmıştım ama mersinde bulamıyorum burda şubesi varsa bana firmanın linkini ve telefonunu yollarsan çok sevinirim acil ve çok ihtiyacım var