• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve iş veren yerler

• Konu Sahibi Konu Sahibi merfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba...arkadaşlar nette iş yok hepsi sitelerinden para kazanma amacında çok eski ilanları sürekli yayınlıyorlar..evlere iş veren yer veya firma bilenler varsa rica etsek paylaşırlarsa mutlu oluruz...

Bende Ankara Mamak da oturuyorum 1.sınıfa giden bir kızım var daha önce çalışıyordum ama kızımı bırakacak kimsem yok bende evde bişeyler yapabilirmiyim diye baktım hamur işleri kek börek poğaça kısır dolma vs gibi şeyler yada nikah şekeri gibi takı tasarımı vs gibi şeyler böyle şeylere elim çok yatkındır bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa lütfen yazsıınn çok ihtiyacım var işe ......

Canım özelden msj atamadım neyseki burayı keşfettim. evimde de net yok ondan ncak gördüm msjını ben izmitteyim nikah şekeri yapıyorum evde büyük bir firma sadece türkiyede değil birçok ülkede bayileri olan bir firma ama şekerlerin hepsinin izmitte imalatı oluor ordan kargo ile bayilere dağıtımı oluyor.... izmitte isen firma ismi verebilirim (hatta şuan ev işçisi alınacak kursları başladı...) 3 gün kurs görüyorsun orda metodlarını öğretiyrlar genel olarak sonra zaten her ürün farklı işlemli oldugundan ordaki yetkili arkadas numune ile birlikte tüm malzemeleri vererek eve yolluyor ve işte 3 gün sonra teslim edeceksin diyerek evde malzmelerini alıp yapıyorsun... çok eğlenceli yorucu ama iyi çalışırsan parası da çok güzel iş

ben de kocaeli'denim evde iş arayan yengem var beraber yaparız diye düşünüyorum hala devam ediyor mu acaba kurs/ eve iş verme olayları?

ay ben bır kere gazeteden evde ek iş imkanı dıye bır ılanı arayayımda evde para kazanayım dedim böyle boncuk nıkah sekerı bekliyorum.adam açtı telefonu gayette ciddi buyrun dedi dedim ilanınızı gördüm evde ek iş nikah sekeri işi filanmı dedim iş hakkında biraz bilgi verirmisiniz dedim adam ciddi ciddi internetiniz yoksa sizinle çalışamayız dedi var dedim anket işimi onun gibi bişey müşteriye cevap veriyosunuz dedi çağrı merkezimi dedim.ınternet sıtemız var oraya üye oluyosunuz dedi sonra sizi müşteriler ekliyo dedi satış işimi dedim.evet dedi ama bizim satış biraz farklı eğlenceli dedi bende saf saf dinliyorum nasıl yani dedim.yüzünüzü göstermeden cinsellik üzerine görüntülü tahrik ediyosunuz demezmi ayy ne sinir oldum.direk adamın yüzüne kapadım teli sonra aradı numarayı hat kesildi sanırım dedi.hayır ben kapadım ben böyle iş istemiyorum sakın beni bi daha aramayın dedim ama yüzünüz görünmücek ne kaybetceksınız dıyo hala.polise şikayette bulunurum ararsanız sakın aramayın dedim kapadım bi daha arayan olmadı.böyle bir konu iyi olmuş açıkçası en azından dalga amaçlı değil ciddi anlamda evde iş amaçlı fikir alışverişi olur.

Merhaba
benimde ikizlerim var güle güle büyütün :)
internetten reklam izleyerek kazanc saglayabiliyorsunuz ben şimdi bu işe başladım bakalım hayırlısı .
ilgilenenlere firmanın adını paylasabilirim internet sitesine bakabilirsiniz.

canım nerdesin sen bana yadımcı olabilirmisin ben istanbuldayım

Kızlar ben de ıstanbul anadolu yakasında oturuyorum, cok ve cok ihtiyacim var lutfen evde yapilabilecek is adresi bilen varsa yardimci olur musunuz:(
:26:

MERHABA ,
Benden evden yapılabilecek iş arıyorum.Ama internette bilgiler çok sağlıksız tamamen kandırmaca.Sizlerin bildiği var mı ?:43:

Abiye elbiselere titiz işleme yapabilen , tecrübeli , İstanbul-Kağıthane semtlerinde ikamet eden bayanlar arıyorum.İlgilenenler lütfen mesaj atsın.Ödemeler 15 günde bir yapılır.

İletişim :

Son düzenleyen: Moderatör:
Abiye elbiselere titiz işleme yapabilen , tecrübeli , İstanbul-Kağıthane semtlerinde ikamet eden bayanlar arıyorum.İlgilenenler lütfen mesaj atsın.Ödemeler 15 günde bir yapılır.

İletişim :

Son düzenleyen: Moderatör:
antalyadayım evde nıkah sekerı vb ısler yapmak ıstıyorum
Suan tam zamanlı bır ıste calısıyorum ama sıkıstım bıraz aksamları da ek gelır elde ederım dıyorum
Antalyadan yardımcı olabılecek bırı var mı acaba

Canım özelden msj atamadım neyseki burayı keşfettim. evimde de net yok ondan ncak gördüm msjını ben izmitteyim nikah şekeri yapıyorum evde büyük bir firma sadece türkiyede değil birçok ülkede bayileri olan bir firma ama şekerlerin hepsinin izmitte imalatı oluor ordan kargo ile bayilere dağıtımı oluyor.... izmitte isen firma ismi verebilirim (hatta şuan ev işçisi alınacak kursları başladı...) 3 gün kurs görüyorsun orda metodlarını öğretiyrlar genel olarak sonra zaten her ürün farklı işlemli oldugundan ordaki yetkili arkadas numune ile birlikte tüm malzemeleri vererek eve yolluyor ve işte 3 gün sonra teslim edeceksin diyerek evde malzmelerini alıp yapıyorsun... çok eğlenceli yorucu ama iyi çalışırsan parası da çok güzel iş[/ Mereba bende evde yapa bileceğim bir çok iş araştırdım ama bulamadım ben mersinde oturuyorum mersinde varmı böyle bir firma bilgi verirsen çok sevinirim acil ihtiyacım var elim böyle işlere çok yatkındır evlenmeden önce kendi memleketimde yapmıştım ve güzelde para kazanmıştım ama mersinde bulamıyorum burda şubesi varsa bana firmanın linkini ve telefonunu yollarsan çok sevinirim acil ve çok ihtiyacım var :(

Back