Merhabalar,
Ben evden çalışmak istiyorum fakat avon gibi şeyler değil. Mesela eve iş veren firmalar var. Mandal yapımı, nikah şekeri vs.
Bu işlerden aldınız mı hiç? Bilgi verirseniz sevinirim.
Canım özelden msj atamadım neyseki burayı keşfettim. evimde de net yok ondan ncak gördüm msjını ben izmitteyim nikah şekeri yapıyorum evde büyük bir firma sadece türkiyede değil birçok ülkede bayileri olan bir firma ama şekerlerin hepsinin izmitte imalatı oluor ordan kargo ile bayilere dağıtımı oluyor.... izmitte isen firma ismi verebilirim (hatta şuan ev işçisi alınacak kursları başladı...) 3 gün kurs görüyorsun orda metodlarını öğretiyrlar genel olarak sonra zaten her ürün farklı işlemli oldugundan ordaki yetkili arkadas numune ile birlikte tüm malzemeleri vererek eve yolluyor ve işte 3 gün sonra teslim edeceksin diyerek evde malzmelerini alıp yapıyorsun... çok eğlenceli yorucu ama iyi çalışırsan parası da çok güzel iş
Canım özelden msj atamadım neyseki burayı keşfettim. evimde de net yok ondan ncak gördüm msjını ben izmitteyim nikah şekeri yapıyorum evde büyük bir firma sadece türkiyede değil birçok ülkede bayileri olan bir firma ama şekerlerin hepsinin izmitte imalatı oluor ordan kargo ile bayilere dağıtımı oluyor.... izmitte isen firma ismi verebilirim (hatta şuan ev işçisi alınacak kursları başladı...) 3 gün kurs görüyorsun orda metodlarını öğretiyrlar genel olarak sonra zaten her ürün farklı işlemli oldugundan ordaki yetkili arkadas numune ile birlikte tüm malzemeleri vererek eve yolluyor ve işte 3 gün sonra teslim edeceksin diyerek evde malzmelerini alıp yapıyorsun... çok eğlenceli yorucu ama iyi çalışırsan parası da çok güzel iş
kızlar firma sadece kocaeli/izmit'te imalatı var diğer her yere oradan kargo ile naklediliyor. Firmanın ismi loranikahşekeri.com
canım özelden msj atamadım neyseki burayı keşfettim. Evimde de net yok ondan ncak gördüm msjını ben izmitteyim nikah şekeri yapıyorum evde büyük bir firma sadece türkiyede değil birçok ülkede bayileri olan bir firma ama şekerlerin hepsinin izmitte imalatı oluor ordan kargo ile bayilere dağıtımı oluyor.... Izmitte isen firma ismi verebilirim (hatta şuan ev işçisi alınacak kursları başladı...) 3 gün kurs görüyorsun orda metodlarını öğretiyrlar genel olarak sonra zaten her ürün farklı işlemli oldugundan ordaki yetkili arkadas numune ile birlikte tüm malzemeleri vererek eve yolluyor ve işte 3 gün sonra teslim edeceksin diyerek evde malzmelerini alıp yapıyorsun... çok eğlenceli yorucu ama iyi çalışırsan parası da çok güzel iş
Kızlar firma sadece kocaeli/izmit'te imalatı var diğer her yere oradan kargo ile naklediliyor. firmanın ismi Loranikahşekeri.com
taş dizimi işi var ama bilmem yapabilirmisin ben yapamam diye hiç almadım 10 kuruş 1 tanesi günde 100 tane yaparsan 10 tl eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?