Eve iş veren yerler

• Konu Sahibi Konu Sahibi merfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merfe

Miiiiv
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
197
9
296
38
İstanbul
Merhabalar,
Ben evden çalışmak istiyorum fakat avon gibi şeyler değil. Mesela eve iş veren firmalar var. Mandal yapımı, nikah şekeri vs.
Bu işlerden aldınız mı hiç? Bilgi verirseniz sevinirim.

bende birkaç gündür böle işler araştıryorum ama pek bişey bulamadım yapan bilen varsa bılgı verırse sevınırım...

taş dizimi işi var ama bilmem yapabilirmisin ben yapamam diye hiç almadım 10 kuruş 1 tanesi günde 100 tane yaparsan 10 tl eder

Merhabalar,
Ben evden çalışmak istiyorum fakat avon gibi şeyler değil. Mesela eve iş veren firmalar var. Mandal yapımı, nikah şekeri vs.
Bu işlerden aldınız mı hiç? Bilgi verirseniz sevinirim.

Canım özelden msj atamadım neyseki burayı keşfettim. evimde de net yok ondan ncak gördüm msjını ben izmitteyim nikah şekeri yapıyorum evde büyük bir firma sadece türkiyede değil birçok ülkede bayileri olan bir firma ama şekerlerin hepsinin izmitte imalatı oluor ordan kargo ile bayilere dağıtımı oluyor.... izmitte isen firma ismi verebilirim (hatta şuan ev işçisi alınacak kursları başladı...) 3 gün kurs görüyorsun orda metodlarını öğretiyrlar genel olarak sonra zaten her ürün farklı işlemli oldugundan ordaki yetkili arkadas numune ile birlikte tüm malzemeleri vererek eve yolluyor ve işte 3 gün sonra teslim edeceksin diyerek evde malzmelerini alıp yapıyorsun... çok eğlenceli yorucu ama iyi çalışırsan parası da çok güzel iş

Bende isterim çalışmak.Ankara'da yapılıyor mu ?

cnm bende düsnüyorummm istanbbuldaayımm daha acık bilgi veririmisin

tatlım anlattığın kadarıyla benim aklıma yattı. ben İst.da oturuyorum. firmanın linkini paylaşabilirsen eminim benim gibi bir çok arkadaşımıza da yardımcı olmuş olursun :)

Arkadaşlar İstanbul'da evlere iş veren firmalar biliyormusunuz? çok araştırdım fakat bulmadım nette bir şey bir bilginiz varsa paylaşırmısınız lütfen :)

Kızlar firma sadece kocaeli/izmit'te imalatı var diğer her yere oradan kargo ile naklediliyor. firmanın ismi Loranikahşekeri.com

kızlar firma sadece kocaeli/izmit'te imalatı var diğer her yere oradan kargo ile naklediliyor. Firmanın ismi loranikahşekeri.com

merhabalar canı m benimde ikizlerim var normal bi işte çalışamıyorum ama evden bişeyler yapıp en azından kiraya destek olmak istiyorum istanbuldayım yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

merhabalar canı m benimde ikizlerim var normal bi işte çalışamıyorum ama evden bişeyler yapıp en azından kiraya destek olmak istiyorum istanbuldayım yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba ben izmitteyim bu işi yapmak istiyorum lorayıda görüyordum yardımcı olabilirmisin acaba?

arkadaşlar lora nikah şekeri firmasıyla nasıl istibta geçeceğiz. ben de istanbuldayım ve evden çalışmk istiyorum.

Arkadaslar konyada boyle bir calisma imkani varsa yardimci olur musunuz ogrenciyim ve giderlerimi kendim karsilamak zorundayim yardimci olursaniz cok sevinirim

Kızlar lora nikah şekeri firması sadece kocaeli/izmitte imalatı var yani evlerde yapılabiliyor başka şehirlerde imalatı yok. ulaşım da yerel gazetede de ilanları oluyor. birde sitesinden bakıp tel edin ordan tam adres alıp gidip başvuruyorsun. 3 gün kurs görüyorsun sabah 9dan akşam 5e kadar eğer yapabiliyorsan 3. günün sonunda hemen eve iş veriyorlar. ipine varana kadar herşeyi veriyorlar sende evde yapıp getirip teslim ediyorsn... ücrette belli seviyenin (100tl) üstüne çıktıkça istediğinde birkaç gün içinde veriyorlar....şu sıra ev kursiyerleri alıyorlar acele ederseniz iyi olur.... evmde netim yok sürekli cvp veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…