- 5 Aralık 2022
- 1.165
- 2.596
- 63
kardeş oyun oynamaya çalışmış olsa en azından evin altını üstüne getirirdi hırsız girmiş gibi göstermek için . kötü nüyet aramaya gerek yok bence bu olayda.Kızmışsınız sert gerçekçi konuşanlara da, yani istatiklere göre bu tarz olaylarda genellikle tanıdık ya da evdeki biri çıkıyor.Ben de ilk okuduğumda aklıma gelen buydu. ama yazmakta istemedim açıkçası. Böyle tepki vereceğinizi az çok tahmin ettiğimden. olay da enteresanmış cidden, siz her yere bakmadan mı polis falan çağırıp ortalığı ayağa kaldırdınız. olay yeri inceleme falan gelecek kadar büyümüş mesele. ve kardeşiniz kaybettim demiş, sonra yine dur bir daha bakayım deyip bazanın altından altınları bulmuş. insan altın kesesini nereye koyduğunu nasıl unutur ?gerçekten tuhaf olay.
Gerçekçi konuşanlara kızmadım,senaryo üreterek yargılayan arkadaşa kızdım.Kızmışsınız sert gerçekçi konuşanlara da, yani istatiklere göre bu tarz olaylarda genellikle tanıdık ya da evdeki biri çıkıyor.Ben de ilk okuduğumda aklıma gelen buydu. ama yazmakta istemedim açıkçası. Böyle tepki vereceğinizi az çok tahmin ettiğimden. olay da enteresanmış cidden, siz her yere bakmadan mı polis falan çağırıp ortalığı ayağa kaldırdınız. olay yeri inceleme falan gelecek kadar büyümüş mesele. ve kardeşiniz kaybettim demiş, sonra yine dur bir daha bakayım deyip bazanın altından altınları bulmuş. insan altın kesesini nereye koyduğunu nasıl unutur ?gerçekten tuhaf olay.
Evet maalesef.Teşekkür edermeliyle koymuş gibi nasıl bulacaktı hırsız
bende kapınız zorlanmış ev yağmalanmış sandım
sadece altın yerinde yok diye mi çıkardınız bu olayları
neyse geçmiş olsun çok şükür
Altınları hızlı bir şekilde bankaya koyun
Siz neden yalan söylüyorsunuz hala yöneticiye? Altınları bulduğunuzu söyleseniz daha iyi olur. Sizde zan altında kalırsınız böyle.Gerçekçi konuşanlara kızmadım,senaryo üreterek yargılayan arkadaşa kızdım.
Ortada kötü bir niyet yok,birden böyle bir dırum içinde olmak beni çok üzdü.
Kimseyi suçlamadım,yöneticiye acaba mı dedim.Çünkü çocuğun annesi kendi oğlunu kızlardeşime şikayet etmiş,dert yanmış.
Zaten vicdanen yine de azap içindeyim.Ailemle gerçekler arasında kaldım.
Bu duyulmasın diye beni tembihlediler.
Ben yine de yöneticiyi arayıp olay yernin hiç bir şey bulamadığını,eve hırsız girmiş olamayacağını söyledim.
Kız kardeşimin de nereye koyduğunu umutmuş olabileceğini söyledim.
Özür dileyip konuyu kapattım.
Gerçekçi konuşmak ağza geleni sayıp,olmayan şeyler üzerinden birini suçlamak değil.
Takdir edersiniz ki benim yaşadığımı yaşasanız benim hissettiklermi hissedersiniz.
Yorucu ve zor bir süreç ..
Ve kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum
kesinlikle böyle olmuştur demiyorum, ama konu garip olduğu için insanların da çok yönlü düşünmesi anlaşılır bir şey.kardeş oyun oynamaya çalışmış olsa en azından evin altını üstüne getirirdi hırsız girmiş gibi göstermek için . kötü nüyet aramaya gerek yok bence bu olayda.
sadece merakimdan neden 2 defa kitlemeliyiz ben bazen 1 kere kilitliyorumda yada cogunluklada 3Kapılarımızı bir veya üç değil, iki kez kilitlemeliyiz. Bu konuya dikkat
Kız kardeşin kaç yaşındaGerçekçi konuşanlara kızmadım,senaryo üreterek yargılayan arkadaşa kızdım.
Ortada kötü bir niyet yok,birden böyle bir dırum içinde olmak beni çok üzdü.
Kimseyi suçlamadım,yöneticiye acaba mı dedim.Çünkü çocuğun annesi kendi oğlunu kızlardeşime şikayet etmiş,dert yanmış.
Zaten vicdanen yine de azap içindeyim.Ailemle gerçekler arasında kaldım.
Bu duyulmasın diye beni tembihlediler.
Ben yine de yöneticiyi arayıp olay yernin hiç bir şey bulamadığını,eve hırsız girmiş olamayacağını söyledim.
Kız kardeşimin de nereye koyduğunu umutmuş olabileceğini söyledim.
Özür dileyip konuyu kapattım.
Gerçekçi konuşmak ağza geleni sayıp,olmayan şeyler üzerinden birini suçlamak değil.
Takdir edersiniz ki benim yaşadığımı yaşasanız benim hissettiklermi hissedersiniz.
Yorucu ve zor bir süreç ..
Ve kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum
1 ve 3 kere kilitlemek aynı ayarda oluyormuş. Bi taraf fazla diğer taraf az olduğu için. 2 kilitlemede tam ortada oluyor.sadece merakimdan neden 2 defa kitlemeliyiz ben bazen 1 kere kilitliyorumda yada cogunluklada 3
tesekkür ederim cevapladigin icin1 ve 3 kere kilitlemek aynı ayarda oluyormuş. Bi taraf fazla diğer taraf az olduğu için. 2 kilitlemede tam ortada oluyor.
30Kız kardeşin kaç yaşında
Kız kardeşin kaç yaşında
Ailem sıkıştırıyor,arada kaldım.Onlar daha çok irtibat halinde onlarla.Napcam bilmiyorum.Siz neden yalan söylüyorsunuz hala yöneticiye? Altınları bulduğunuzu söyleseniz daha iyi olur. Sizde zan altında kalırsınız böyle.
Yalnış yapıyorsunuz. Hem insanlar kendini kötü hisseder. Hem de sizden şüphelenmeleri yüksek olasılık. O zaman evlerinden biri çaldı şimdi bize böyle diyorlar derler.Ailem sıkıştırıyor,arada kaldım.Onlar daha çok irtibat halinde onlarla.Napcam bilmiyorum.
Ee ev dagilmadıysa nasıl bulsun hırsız eliyle koymuş gibi altını?Arkadaşlar,altınları bulduk eve hırsız girmemiş,benim saf kardeşim bazanın altına koymuş.Kapı da aşınmış,zorlanmamış.Çok utanıyorum.Tekrar ifadeye gidiyorum
Altın çok kolaydaydı Kızlardeşime göre.Çekmece içiEe ev dagilmadıysa nasıl bulsun hırsız eliyle koymuş gibi altını?
Sadece kapı zorlandıysa nasıl emin oldunuz eve hırsız girdiğine?
Cok fevri hareket etmişsiniz. Keşke iyice sağa sola bakıp o şekilde katıp karıştırsaydınız ortalıgı. Kendinizce suçlu bile belirlemişsiniz. Adamlar da ısrarla bizde öyle şeyler olmaz demişler. Tam yer yarılsa da icine girsem demelik durum bu.
Kardeşin yetişkin. Kayıp olan onun parası niye sen uğraşıyorsun o uğraşsın biraz.
Nedeni var mı? Ben genelde 3 defa kilitlerimKapılarımızı bir veya üç değil, iki kez kilitlemeliyiz. Bu konuya dikkat
Nedeni var mı? Ben genelde 3 defa kilitlerim
Merak ettim
1 ve 3 kere kilitlemek aynı ayarda oluyormuş. Bi taraf fazla diğer taraf az olduğu için. 2 kilitlemede tam ortada oluyor.
Valla sonuçta bir hata var.O çocuk için hayır dağıtacağım.Kimseye de bir şey diyemem başka.Dilerim sağlığına kavuşur.Zaten binadann bırı veya tanıdıklarından biri bu sitedeyse öğrencekler nıye bu kadar ayrıntı verıyorsun. Bende geçen gün cok emındım dolarım vardı kenarda montumda sanıyorum ceplernde ara ara yok. Basımdan kaynar sular döküldü. Meğer bi cantamın fermuarlı gözüne koymusum. Yani insan unutabılır. Ama sonucta kapı zorlanmıs hırsız zorladıgı gerçeğini değiştirmez. Bencede kısmeye söylemeyin susun devam edın. O cocuk bela olur sonra bısey olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?