Evet ya çok günahına girdim yönetici ve tayfasının,işim günaha girmek zaten bunun için özel çaba harcarım.Canım sıkıldı polise haber verdim millet i ayağa kaldırdım durduk yere..Bana da aksiyon oldu.Hah rahatladınız mıValla siz bayağı günahına gitmissiniz milletin yönetici ve tayfası diyip durmussunuz .Ayrıca olay yeri polisi o eve hırsız girip girmediğini zaten ilk bakışta anlamıştır bu yüzden prosedür gereği gerekli incelemeyi yapmıştır
neyse bulunmuş sonra gördüm gecmiş olsunöncelikle geçmiş olsun ve insanların sahibi olmaz.
apartmandansa yapan bulunabilir. parmak izi yada dna örneği bulunursa olay yerinde, apartmandakilerle karşılaştırırlar giren çıkan olmadıysa. paranızı zor geri alırsınız ama. senelerce uzayan davalar oluyor, bizim yazlığa çok girerdi bi ara, babam gitmezdi bile davaya falan. hiç de geri alamadık bişe, birinde hırsız bulundu, yetiştirme yurdundan bi cocuk. oyle kaldı canını mı alıcaktık?
parmak izi ne zaman cıkarmış onu sorsaydınız, yada dediler mi? tek done o ilk etapta çünkü. parmak izi yoksa gitti gider tamamen yada dna örneği. parmak izi yoktur muhtemelen eldivenlidir ama dna genelde kalıyo, kıl, tüy, ter gibi. ama hırsızlıkta o kadar derin araştırma yapıyalar mı bilmiyorum. sonra tüm apartmandan dna alıcaklar falan. uğraşmayabilirler. sordunuz mu araştırma kapsamı ne olcak diye?
Merhabalar,bulundu.Kızlardeşim olay yeri gittikten sonra bir daha mı baksam şuralara dedi ve buldu.Ve ben bulduğuna sevinemedm,keşke hırsız girmiş olsaydı.öncelikle geçmiş olsun ve insanların sahibi olmaz.
apartmandansa yapan bulunabilir. parmak izi yada dna örneği bulunursa olay yerinde, apartmandakilerle karşılaştırırlar giren çıkan olmadıysa. paranızı zor geri alırsınız ama. senelerce uzayan davalar oluyor, bizim yazlığa çok girerdi bi ara, babam gitmezdi bile davaya falan. hiç de geri alamadık bişe, birinde hırsız bulundu, yetiştirme yurdundan bi cocuk. oyle kaldı canını mı alıcaktık?
parmak izi ne zaman cıkarmış onu sorsaydınız, yada dediler mi? tek done o ilk etapta çünkü. parmak izi yoksa gitti gider tamamen yada dna örneği. parmak izi yoktur muhtemelen eldivenlidir ama dna genelde kalıyo, kıl, tüy, ter gibi. ama hırsızlıkta o kadar derin araştırma yapıyalar mı bilmiyorum. sonra tüm apartmandan dna alıcaklar falan. uğraşmayabilirler. sordunuz mu araştırma kapsamı ne olcak diye?
Milletin bagimli cocugununda gunahini aldinizyani bence bankaya falan götürüm evde tutulur mu o kadar altın. böyle olaylara gebe olabiliyo
Milletin bagimli cocugununda gunahini aldiniz
Öyle maalesef,dün gece sabaha kadar kapıyı açın diye bağırdı.Annesi kapıyı açmadı.ben de sese uyandım.O genç gerçekten bağımlı mı acaba; yoksa milletin dedikodusu mu ?
Bir de annemin tanıdığı dürüst bir bayanın eşi durumları iyi olmasına tağmen adam gizli madde kullanıcısıymış,lüks sitede kapıcının evine girmişti.Kadın aylarca mişletin yüzüne bakamadı.O genç gerçekten bağımlı mı acaba; yoksa milletin dedikodusu mu ?
Öğrenci evimizdeyken anahtarı elli kere içerde unutup kapıyı kapattık. Ellisinde de aynı çilingiri çağırdığımız için adam muhtemelen hem küçük iş için gelmeye üşendi hem de halimize acıyıp öğretti
Ay şu yöntemleri vizede söyleyin valla ,bizde unutuyoruz çıkıyoruz,Çilingirler sağolsun min 500 den aşağıya gelmiyor,kimisi kilit degiscek vs diye ayak yapıp 2-3 katına çıkarıyor özelden yazın arkadaşlar pleaseKapilarinizi kilitlemeden cikmayin ben bir yontem biliyorum iki uc defa anahtarim icerde kalmisti karsi komsunun oglu acmisti gozumun onunde cocuk zaten tam firlama ondan ogrendim.diyecegim o ki kapilarinizi iki defa kitleyin. Cok basit yontemle aciliuor buraya yazarimda millet ogrenir
E kapi zorlanmis ama degil mi? Belki girdi bulamadi bir sey? Kapi neden zorlanmis?Merhabalar,bulundu.Kızlardeşim olay yeri gittikten sonra bir daha mı baksam şuralara dedi ve buldu.Ve ben bulduğuna sevinemedm,keşke hırsız girmiş olsaydı.
Kiz onu ben de biliyorum. O kadar cok kapida kaliyodum ki hatta bizim komsular bile aciyodu. Bizim katta herkes ogrenmisti arrik. Tabii kapiyi kitlememek lazjm. O zaman sansin yok.Biz bikac kez anahtari evde unutup ciktik. Alt komsumuzun oglu celik kapiyi kilide zarar vermeden çat diye açıyordu. Esas mesleklerinin tamiratlq falan alakası bile yok ama bi sekilde ogrenmisler. Yani diyecegim o ki kimin nasıl bir yeteneginin oldugunu bilemezsiniz. Apartmandaki herkesten suphependiginizi polise soyleyin
Niye alıntı yaptınız anlamadım ama zeki olduğum için kimseden özür dileyecek değilim :)Evet o düşğnce hala var.Sadece bu konu içim değil,genel anlamda hayatım için.Daha önce yaşadığım bir durumdu .Bir anda anılarım yenilendi.Bırda açsam konuyu sayfalar sürer.O yüzden siz boşverin.Anlamsız takılmalarınıza devam edin
Geçmiş olsun şu saatten sonra herkes evde altininiz olduğunu biliyor. Hemen kasaya koyun veya bankaya altın hesabına yatırınBenim değil zaten de napcam bilmiyorum.Kardeşimin arkasını ben toplamaya çalıştım.
Kişi kendinden bilir işi.Niye alıntı yaptınız anlamadım ama zeki olduğum için kimseden özür dileyecek değilim :)
Az çok ara ara baktım bulundu diyince yok kardeş baza altına koymuşta kapı zorlanmamış aşınmış da falan fa filan senaryo kardeşiniz resmen yazmış oynamış dekor bile hazırlamış hazır üstüne suç atılacak biri de var apartmanda sonra bakmış iş ciddiye biniyor aaaa hatırlamış şimdi diyeceksiniz ki e kendi altını neden kendi malını çalsın , tabii ki aileden özellikle siz illaki çalınanı telafi etmeye yardımcı olacaktınız havadan köşede dururdu onlarda
Zorlanmamış,olay yeri inceleme aşımmış dediE kapi zorlanmis ama degil mi? Belki girdi bulamadi bir sey? Kapi neden zorlanmis?
eliyle koymuş gibi nasıl bulacaktı hırsızArkadaşlar,altınları bulduk eve hırsız girmemiş,benim saf kardeşim bazanın altına koymuş.Kapı da aşınmış,zorlanmamış.Çok utanıyorum.Tekrar ifadeye gidiyorum
konunuzu güncelleyinÇok kızgınım ona zaten.Çok zor durumda kaldım onum yüzünden,o da mahçup ne yapıcam bilmiyorum.Kardeşimin her şeyi ortada.O kadar rahat ki.Hırsıza davetiye çılarır yani.Kendini bildiği için kesin girmiştir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?