Eve gitsem mi?

Bekar miymiş ki? Evlendim diyor ama.
Adam evlenmiş mi oluyor o zaman...yarın git güle güle haydi eyvallah dese ne gibi bir bağlayıcılığı var ki bir de "kocam da kocam" demiş konu sahibi.
Bu durumda haklar açısından da adam sadece çocuklarına karşı sorumlu.
Evlendiler sandim ilk okuyunca. Düğünle ne alakası var? Belediyede 5dk.lik bir işlem. Sonra yine yap düğün ne zaman uygunsa.
Adam baglayicilik istemiyor gayet basit. Bu imam nikahı işi tamamen bu amaçla yapılıyor. Konu sahibi biraz sesini fazla cikarirsa "kocasi" mi değil mi görür bence.

Adam ayrılmak için Ofiste yatıp kalkıyor... Kocanız değil sevgiliniz ve malesef sevgiliniz sizi hayatında istemiyor artık.. Ayrılman senin için daha hayırlı olur adam dengesiz...

Merhaba, malesef kocamla tanıştığımızda üç senedir fiilen ayrı ülkelerde yaşasalarda eski eşiyle resmi nikahlıydı. Sonrasında boşandı.
Biz dinen nikahlandık. Düğünü corona sebebiyle erteledik. Kocam eski eşi veya çocuklarıyla ilgili bir konuşma olduğunda geriliyor. Küsüyor.
Konuşmuyor. Eve mecbur kalmadıkça gelmiyor. Geceyi ofiste geçiriyor. Bu durumda nasıl davranacağımı bilmiyorum. Defalarca konuşsakta
durum değişmiyor. Son olayda çok kırıldım. Bana çocuklarıyla onu düşman etmek istediğim iftirasını attı. İki çocuğu da 18 yaş üzeri.
Çocuklar boşanma davası esnasında cepten bloke ettiler. Ortalama altı aydır konuşmuyorlar. Babaları onlardan haber almak için dayıları ile irtibatta kalıyor. Eski karısI cep telefonu numarasını değiştirdi ve hiç konuşmuyor. Kocam onlardan haber alabilmek için tanıkdık araya koymak yerine dayılarıyla sürekli irtibatta kalmayı tercih ediyor. Bunun yerine başka bir çözüm olsa daha iyi olmaz mı? diye sorduğum için bana sanki benmişim gibi sebep çocuklarına onu düşman etmek isteğiyle suçladı. Duyduklarıma inanamayıp: Allah seni bildiği gibi yapsın. dedim. İki gündür konuşmuyor. Dün geceyi ofiste geçirdi. Benim de bu akşam eve gidesim yok. Sizce onun gibi davranmam nasıl olur? Genelde anlayışlı ve uyumlu biriyim, ama artık yoruldum. Asıl böyle bir laftan sonra küsüp konuşmaması gereken ben olmalıydım diyorum. Eve gitmek istemememin sebebi bu değil. Yalnızca, eve gelecek mi, konuşacak mı, selam verecek mi, sen nasıl davranacaksın, gelmediyse şuan ne yapıyor? Düşüncelerinden kurtulmak. İlk evliliğim güzel geçmedi. O günlere dönmek. Bunları düşünmek istemiyorum. Eve gitmessem daha az düşünürüm diyorum. Siz ne dersiniz?
Dayılarından daha yakın kimden haber alcak adam ben orasını anlamadım.
Cocukların dayısı sonucta bahsettiğiniz dimi?
Komsulardan mı alsın?

Esiniz ile olan birlikteliginiz tamamen risk ve o apayri bir konu ... Orada sizi dogru bulmadigim pek cok sebep var fakat anlattiginiz kadariyla zaten esiniz bir evde aile ile yasamaya alisik degil , bu kulturu bilmiyor. yani konu bugun cocuklari olmus ama yarin herkesin bireysel hayati da olmali , arkadaslarimdan beni uzak tutmaya calisiyorsun a donecek. Ayrica esinizin kim uzerinden irtibat kurmayi uygun gordugu konusu ise zaten olaylar cok karisikken biraz gereksiz gibi geldi. Bence kendisinin cocuklari ve eski esiyle gorusme zorunlulugu gibi konulara zorunluluk hali oldugunu dusunerek pek karismayin. Bosanma surecleri gergin ve zordur. Esiniz bir de size kafa yormak zorunda kalirsa iyice cekilecektir sizden. Ayrica zaten kusme diye bir konu acmissiniz bunu neden actiniz ki?

Eksik bir şeyler var sanki? Neden dayılarıyla gorusmesini istemiyorsunuz. Bir de "başka yolu yok mu" diyince size bu denli hakaretler edip saydiran bir adami neden boşanmadan iyice tanımadan kabul ettiniz?
Dayisi derken cocuklarin dayisi, yani eski eşinin kardeşi. Boşandiktan sonra tümden iletişimi kesmeleri onun üzerinden baski kurmak amaçlı gibi geliyor.

Merhaba, malesef kocamla tanıştığımızda üç senedir fiilen ayrı ülkelerde yaşasalarda eski eşiyle resmi nikahlıydı. Sonrasında boşandı.
Biz dinen nikahlandık. Düğünü corona sebebiyle erteledik. Kocam eski eşi veya çocuklarıyla ilgili bir konuşma olduğunda geriliyor. Küsüyor.
Konuşmuyor. Eve mecbur kalmadıkça gelmiyor. Geceyi ofiste geçiriyor. Bu durumda nasıl davranacağımı bilmiyorum. Defalarca konuşsakta
durum değişmiyor. Son olayda çok kırıldım. Bana çocuklarıyla onu düşman etmek istediğim iftirasını attı. İki çocuğu da 18 yaş üzeri.
Çocuklar boşanma davası esnasında cepten bloke ettiler. Ortalama altı aydır konuşmuyorlar. Babaları onlardan haber almak için dayıları ile irtibatta kalıyor. Eski karısI cep telefonu numarasını değiştirdi ve hiç konuşmuyor. Kocam onlardan haber alabilmek için tanıkdık araya koymak yerine dayılarıyla sürekli irtibatta kalmayı tercih ediyor. Bunun yerine başka bir çözüm olsa daha iyi olmaz mı? diye sorduğum için bana sanki benmişim gibi sebep çocuklarına onu düşman etmek isteğiyle suçladı. Duyduklarıma inanamayıp: Allah seni bildiği gibi yapsın. dedim. İki gündür konuşmuyor. Dün geceyi ofiste geçirdi. Benim de bu akşam eve gidesim yok. Sizce onun gibi davranmam nasıl olur? Genelde anlayışlı ve uyumlu biriyim, ama artık yoruldum. Asıl böyle bir laftan sonra küsüp konuşmaması gereken ben olmalıydım diyorum. Eve gitmek istemememin sebebi bu değil. Yalnızca, eve gelecek mi, konuşacak mı, selam verecek mi, sen nasıl davranacaksın, gelmediyse şuan ne yapıyor? Düşüncelerinden kurtulmak. İlk evliliğim güzel geçmedi. O günlere dönmek. Bunları düşünmek istemiyorum. Eve gitmessem daha az düşünürüm diyorum. Siz ne dersiniz?
Gerçek isim soy isim mi🤔

X