- 6 Ağustos 2016
- 638
- 317
- Konu Sahibi disardayagmurvar
Bırakmış şuan yapmıyor sahneO zaman sahnesini izlemeye davet etseydi gitar çalmasını görmenizi istiyorsa. Evde üstsüz çalmak istedi herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakmış şuan yapmıyor sahneO zaman sahnesini izlemeye davet etseydi gitar çalmasını görmenizi istiyorsa. Evde üstsüz çalmak istedi herhalde
Böyle tiplerin ağzından güven kelimesi hiç eksik olmaz zaten. En iyi manipülasyon yöntemidir.Öyleyse yallah yani. Bi de güvenden falan bahsediyor sürekli.
Bence de.Erkekler artık çıtayı düşürmüş. Eskiden çaba gösterirlerdi ya da niyetlerini hemen belli etmezlerdi ama şimdi ilk buluşmada hemen ev muhabbeti çok itici
Elleri mızrap olur bedenin saz (sertep sesiyle hayal ediniz)Evet evet, size gitar çalmak için eve çağırıyor sizi, kesinlikle...
Ayy kesinlikle böyle ya. Kesinlikleeee. Bir de ben izmirliyim o antepli evet insan ayırmak istemem ama izmirlilere farklı gözle bakıyorlar bence ya burdakilerSürekli evde buluşma pazarlığı yapıyor farkındaysanız.Seni güzel bir restorana yemeğe çıkarayım şu tiyatroya şu filme götüreyim yok.Ev muhabbeti gelişmesi için güven lazım yaşanmışlık olması lazım.Adam hedefe odaklı
yok tabi evde olmaz evlere dagılmak en iyisi ilkteRakı balık olur. Ama yeriz içeriz dağılırız ilk buluşmada. Bence öyle olmalı. Bi de sosyal medyadan tanışıyoruz. Normal bi tanıdığım arkadaşım vs değil yani.
Ya ne masum erkekAslında eve çağırmasının bi sebebi var. Gitar çalmak istiyor bana. Şarkı falan söylüyor. Ama ben de yine gelirim başka zaman da gelirim falan dedim. Bi görüşelim yani önce
Çünkü ben hayır dediğimde hemen haklısın daha sonra yapabiliriz falan diye düzeltiyor. Ben de heyecan yapıyor diye düşünüyorum. Abartmayayım diyorum.Ilk buluşmada evde rakı içme muhabbeti yapan birine neden laf anlatmaya calisiyorsunuz? Ben buluşmayi filan iptal ederdim amacim iki gun takilmak degil demişsiniz, değilse bu adamla işiniz yok demektir. Niye uzatiyorsunuz ki Bu adam hizlica cinsellik yaşamak isteyen biri size uymuyor yani.
bok gelir affedersiniz, iyi dedim amaDestur deseydin.. Eve gelsin, sevişince bir daha aramaz..
O kadar yalnızım işteSanaldan biriyle mekanda bile buluşmam sanki, değil ev. Bu konularda geri kafalıyım net.
Iıııy leşş deniyor işte sınırlarını ona göre yol gelmeye değer mi değmez mi diye bakıyor salla gitsin bu ccuğuBi görelim dimi birbirimizi. Bi de görüntülü konuşurken ben gülüyorum falan bazen şuan seni ısırmak istedim öpmek istedim falan diyo. Yok öpmek istersem izin verir misin bilmem ne. Salak salak sorular.
Bir diğer manipülasyon da "sen çok kasıyorsun" lafı.Böyle tiplerin ağzından güven kelimesi hiç eksik olmaz zaten. En iyi manipülasyon yöntemidir.
O gelmeyecek ki ben gitçektim üff yaa iyice soğudumIıııy leşş deniyor işte sınırlarını ona göre yol gelmeye değer mi değmez mi diye bakıyor salla gitsin bu ccuğu
Kesinlikle. Ulan salak bi dur tanıyalım birbirimizi dimi? Yok bana yemek getirecekmiş kahve içip gidecekmiş dışarda içmekle evde içmek arasında ne fark varmış. Ev çok abartılıyormuş. Yani sonuçta mahremim dedim ben de. Demek ki sen her tanıştığın insanın hemen evine gidiyorsun. Yok mok dalga geçiyorum falan diyoBir diğer manipülasyon da "sen çok kasıyorsun" lafı.
Ahshshshahshah zaten ben üşümem hiç tenim hep sıcacık dedi hahahahahhashBeybi adam gelde seviselim diyemeyecegi icin tabi ki sana gitar calicam dicek Gitar caldiktan sonra bi oggggffff cok sicak azicik uzerimdekileri cikarayim kusura bakma olur mu dicek