- 2 Eylül 2014
- 421
- 167
- 303
Ben uygulama uzerinden iyi birini bulamadim ama ismini paylasayim, arxxt.com'dan talep etmistim, ben uc kez denedim birinde evdeki sehpalardan birinin camini kirdilar hizli hizli is yapicam diyeHangi uygulama bu acaba?bende arıyorum iyi bir temizlikçi asla bulamıyorum.
Temizlik şirketini aradım 3000 tl istiyor 2 kişi için çok fazla geldi bana 2+1 ev için.
Aslında gıda ile temas olsa haklısınız ama ben tezgaha salatalık keserken düşse bile kullanmayan biriyim hiç bir şekilde gıda ile temas olmuyor. Eşim bazen ekmeği masaya koyuyor hemen uyarıyorum ekmeklik ayrı en kötü peçete üzerine koy diyorum. Bulaşık makinesi içine hiç kullanmam zaten tablet dışında birşeyBen de tam tersi az deterjan kullanın, çamaşır suyunu tuvaletler dışında bir yere kullanmayın lütfen diyorum gelenlere. Deterjanlar heleki çamaşır suyu çok zararlı, kanserojen, zehir. Evde bir de kedi varmış onun sağlığına da zararlı.
Yemek masasında, mutfak tezgahında çamaşır suyu kullanılmaz güzel kardeşim. Vallahi kanser olacaksınız. Elli kez silinse de arınmaz o çamaşır suyu ordan. Direkt bünyenize girer. Yapmayın. Bilinçsiz bir insana da benzemiyorsunuz.
Dün gördüğüm bir tweeti de koyayım şuraya;
Eki Görüntüle 3409758
Farkında değilim açıyorum hemenSize özelden mesaj atmak isterim kısıtlı hesabınız
Evet o problemi ben de yaşadım, tuvalet banyo kesinlikle silinmeli her hafta , yerler silinip supurulur sabit yapılmalı bunlar... cam silme, kapı dolap silme de (eğer her hafta geliyorsa) 3 haftada bir olsa yeterli bir hafta cam siler , bir hafta dolap siler vsBana gelenler de asla duş wc temizlemiyor suyla ıslatıp gidiyorlar doğru düzgün bir cifleme filan yok
Takıntı değilim desem takıntılı olmayanlara büyük haksızlık etmiş olurumBenim gibi takıntılı biriyseniz bence hiç cagirmayin.suan hamileyim son haftamda çağırmam lazım ama nasıl yapicam bilmiyorum.bi yanım kendin yavaş yavaş yap diyor da yapabilir miyim sanmıyorum.
Bir gelen yemek takımımı kırmıştı, başka biri evde kediler var balkon kapısını kapalı tut dememe rağmen dinlemedi... en son banyoyu tuvaleti sil nolur diye yalvardım resmen... eşimle birlikte yapıyoruz artik temizliği, 2 saatimizi alıyor gayet de güzel yapıyoruzÇok talihsiz olmuş halı süpürmeyecekse ne yapacak resmen gününü geçirmiş
Keşke bende takıntılı olmasam,canım ciksada illa ben yapicam.hamileyim ve çalışıyorum da ama hergun illa temizlik yapicam.bunun normal olduğunu hatta temiz olmadığımı düşünüyorumTakıntı değilim desem takıntılı olmayanlara büyük haksızlık etmiş olurumişe dönünce kendim yapmam mümkün değil
Bu bir tek bana mı garip geldi yoksa ben tam bir pislik miyim?Temizlik kovalarini yer cam kapi olarak ayiriyorum soyluyorum bir sonraki gelmede dikkat etmiyorlar.
Ben de pismişim üzülme karşimBu bir tek bana mı garip geldi yoksa ben tam bir pislik miyim?
+1Ben de pismişim üzülme karşim
Cam sildiğin kovayı yıkarsın güzelce, yer de silersin kapı da. Ne alaka yahu kirler plastiğin içine mi işliyor ki? Suyla sabunla temizlenen bir şey sonuçta bu.Ben de pismişim üzülme karşim
Anlatmayın her yerde nazar değmesinben beklentileri yüksek olan biri değilim. yarım güne 600 tl veriliyor yaşadığım bölgede. mesela en son cuma günü geldi kadın (15 günde 1 geliyor veya bazen 10 günde 1) süpürüp sildi, iki odanın perdelerini yıkadı, camini sildi, balkonu yıkadı, mutfak dolapları yüzünü sildi. wc banyo dusakabin içini yaptı. cocuk odası ve balkonunu toparladı. bana gelen kadın oldukça pratik. bu sebeple de çok memnunum. yer sildiği vileda tabi ayrı toz aldığı kova ayrı cami da onla siliyordur. takılmıyorum ben çok. temizlesin yeter modundayim
Güzel yıkamıyorlarmışCam sildiğin kovayı yıkarsın güzelce, yer de silersin kapı da. Ne alaka yahu kirler plastiğin içine mi işliyor ki? Suyla sabunla temizlenen bir şey sonuçta bu.
Tuvaleti sildiği bezle lavaboyu silmesin ok benim içinCam sildiğin kovayı yıkarsın güzelce, yer de silersin kapı da. Ne alaka yahu kirler plastiğin içine mi işliyor ki? Suyla sabunla temizlenen bir şey sonuçta bu.
Ama bu titizlik değil bence, takıntı.Güzel yıkamıyorlarmış
Kova dediğin iki kere çalkalarsan temizlenir bence. Ama konunun en başında yazdığım gibi ben titiz bir insan değilim.
Bence de öyle ama bilemiyorum altanAma bu titizlik değil bence, takıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?