- 12 Mayıs 2021
- 514
- 367
- 53
Taşınırken bir hanfendi tutmuştu 2000 liraydı az almaya dışarı çıktım geldiğimde evde sigara içiyordu Tüller falan takılmıştı salonun ortasında oturup keyif yapıyordu çok şaşırmıştım bir şey söylemedim dahada çağırmadım temizliğindende memnun kalmadım silip süpürüp kaçmak istiyorlar. Silip süpürmeyi bizde yapıyoruz detay için tutmuştum ama arkasından ben detaylı temizlik yaptım artık böyleler bence yada bana hep öyld denk geldiEve gelen temizlik icin yardimcilari cok sık degistirme taraftari degilim hem eve alismasi acisindan hem güvendiğim kisiler oluyor ben evde yokken de temizler giderlerdi, 5 senede belki toplam 2 3 kisi degistirdim ama her gelen cok nazli. Degistirme sebeplerim de kendileri saglik sebepleri ile artik temizlik isi yapmayacaklarini soyleyip ayrildi.
Nazli derken mesela haftalik 3+1 eve 1500 tlye hem tam gun gelip hem camlara girmeyi istememek ya da dikkat ettigim seyleri söyleyince imalarda bulunmak”evet takintilisiniz biliyorum gibi” asiri sinirimi bozuyor.
Temizlik kovalarini yer cam kapi olarak ayiriyorum soyluyorum bir sonraki gelmede dikkat etmiyorlar. Ev terliklerini defalarca ayakkabiliga koyma diyorum yine gidip disarda giyilen ayakkabilarin ustune koyuyorlar gibi artik basedemiyorum kendim yapmaya gucum ve zamanim yetmez. Herkes mi boyle isini duzgun yapan yok mu? Sizce fiyat mi düşük kaliyor?Tadilata girdi evim 3 gun ust uste cagirdim yine yetistiremedi ustelik ben de yardim ettim.Yine de çok kötü bırakılan yerler vardı. Guvenecek biri de zor bulundugu icin gecistirmeye calısıyorum bazi seyleri ama kendimi enayi gibi hissetmeye başladım. Çalışıyorum ama gebelik sebebi ile izindeyim ise donunce napcam bilmiyorum. Temizliğe gelenlerde yeni moda mı başladı bir kere gelip baştan savma yapıp gününü bitirip para kazanmak sonra bir daha ister çağır ister çağırma modunda olmak gibi?