- 2 Aralık 2023
- 1.260
- 1.446
- 53
benim de alt dolap kapaklarının dışını siliyor kapağın içini silmiyordu. Söyleyince ancak yapmaya başladı. Bazıları da deniyor galiba biz söylemeden kendine iş çıkarmıyım diyor. Ben evi süpürürken yüksek modda süpürürüm temizliğe gelen düşük modda kullanıyor ben söyleyince düzeltiyorYa ben de acaba ben mi fazla rahat davrandım diyorum da böyle oldu bı geldiğinde ebeveyn banyosunu tam beğenmedim kirecler duruyordu hamile olduğum için de kireç çöz kullanmıyorum çok, diğer banyoyu temizlerken abla şu kireç çözücüyü kullan istersen öteki güzel yapmiyor dedim, banyoya epeyi uğraştım ama çıkmamış mi falan dedi bugün söylediğimi kullanmış sıkıntı yoktu banyoyu güzel yapmış. Ev zaten temizlendiği için geçtiğimiz hafta ben de tüm hafta dikkat ettim çok pis değildi genel bir sil şupur olacak artı bir de mutfak dolaplarını istedim. Evden çalışıyorum yanında da durmuyorum rahat rahat yapsın diye. Mutfak dolaplarının alt dolaplarını yapmış üst dolaplarını ellememis alttan bir iki dolabı bırakmış benim peşinden koşmam gerekiyor diyince de ikiletmiyor yapıyor ama ben demeden yap mesela, kapının önündeki mermeri falan surtmus bunu beklemiyordum tertemiz olmuş orası. Brklemedigim şeyleri yapıyor beklediklerimi yapmıyor mesela mutfak dolaplarının neden bir kısmı iner de bir kısmı inmez