Eve gelen yardımcı...

Sigortanız vardır ama hem de garanti sayılacak bir işiniz. Bazı işler sadece parayla karşılaştırılamaz ki. Kadın ayıp etmiş orda haklisiniz ama yarim güne iki iş fazla geldi.
Çok haklısınız emek sonuçta sigortası olmalı o da çalıştığı için vergisini vermeli. Ama denme süresini bile tamamlayamıyor bazıları. Bebeğim için bakıcı arıyordum birkaç kişiyle görüşme şansım oldu sigorta yapmak istediğimi söyledim biz istemeyiz parasını ver dediler. Ha başka sebeplerden olmadı. Burada okumuştum başına sonradan dert olmuştu bakıcısı.

Kısacası tanıdıktan uzak durun. Referanslı biri olsun..

Tanıdıkla alışveriş de yapılmaz, iş de yapılmaz..

Evet bazıları da sigorta istemiyor eşten dolayı olduğu için olabilir. Bakıcı her gün geliyor ona istemese de yapmak lazım. Gerçekten sonradan başına iş açabilir yapılmazsa.

Bir gün ev ayakta üstelik ben de uğraşıyorum.
Birkaç tecrübeden sonra vazgeçtim artık.
Gücümün yettiği kadar yapıyorum.
Camlar çok o konuda sıkıntı oluyor.
15 gün silmezsem ilk yağmurda çamur oluyor.
15 günde bir mi siliyorum tabiki hayır.
Dışarıyı görmeyene kadar duruyor.
Canımdan kıymetli de değil ne yapayim.
Belim boynum error veriyor çünkü sildiğimde.
Çoğu kolayca yapıp parasını tam alma derdinde.

yardımcı almıyorum onun basında durmak pesınde durmak kontrol etmek yemesını ıcmesını ayarlamak benı daha cok yoruyor ve daha cok zamanımı alıyor
her bos vaktımde her musaıt zamanımda temızlık yapıyorum evı hıc dagıtmıyoruz ve gereksız fazla esyamız yok o yuzden temızlık cabuk bıtıyor ve esımden yardım alıyorum mutfak dolaplarını bosaltır ben sılerım esım verır tek tek yerlestırırım o yuzden hemen bıter muzık de acarız sohbet ede ede haftasonu 2 saatde cogu ısı tamamlarız ancak boyle ıcıme sınıyor

Ben 2 kisi çağıriyorum. Abla kardeş gelip yarim gün çalısıyorlar. Tam ücreti paylasiyorlar aralarinda. Çok tatli bayanlar. Artik birbirimize alıştık. Sabah 09.00 da geliyorlar.ben onlar gelmeden çay koyarim birlikte kahvalti yapariz onlarda simit poğaca getiriyorlar balkonda kahvaltı ediyoruz. Öğlenede dışardan söylerim. En son isleri bittiğindede birer türk kahvesi yaparım balkonda keyif kahvesi içeriz. 4+1 evin yarim günde tüm işini yapıyorlar ve tertemiz oluyor

Ne mutlu size.İçinize sinen iş yapan birileri var.Daim olsun.

Ben yapabildigim kadar kendim yapiyorum, insanlara hem guvenilmiyor hem de buyurgan bir tavrim olmadigi icin suistimal edilirim kesin.

Aynı şeyi gecen hafta yaşadım. Tam gun almıştım. Kapı,cam ve duvarlar icin anlaşmıştık. Sadece camları sildi o da bitmeden saati doldu gitti zaten. Ben ilk defa birini almıştım temizlik için bir tanıdık vasıtasıyla. O da ilk defa temizliğe geliyormuş. 2 gun daha biz uğraştık yapacak bir şey yok. Ben tekrar birini almayı düşünmüyorum. Basında durup müdahale edecek bir yapim da yok maalesef.

Üzerine sinir stres oluyosun bir de.

Ay bizim
Insanimiz genel
Olarak boyle, sadece temizlik degil iyi niyeti cok guzel suistimal ederiz ne yazik…acima acinacak hale gelirsin demisler, cok dogru demisler

resimlerde tam çıkmamış bazı yerlere dokunmamış bile.

Eklentiler

• IMG20211103181206.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG20211103181154.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG20211103181045.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG20211103181024.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 145
Bende
Buzdolabının tutulan yerine bakarim eger silinmisse
Bulasik makinesinin kapagini acinca disaridan alt kismi gozukuyor ya orasi
Eger buralar temizse temizdir o kisi
Tabi tercihler farkli olabiliyor
Bizim burda bir abla var sabah 8 de gelir aksam 5 e kadar herseyi temizler

Ayy kabus gibiymiş.

Konu sahibi bende bu konuyu çözemedim.
Ev herkese açılmıyor, güvendiğin iyi temizlik yapar dediğin birini bulmak çok çok zor
Bizde temizlik bakıcılık gibi işlere profesyonel iş gibi bakılmadığından olabildiğince yalap şap yapıp kaçmaya çalışıyorlar.

bir üstte birkaç resim attım net çıkmamış kirli yerler.
Hakikaten herkes e ev temizletilmez.

Buzdolabı neyse de 56 yıllık yardımcı bayan da olsam aklıma gelmez bulaşık makinesi açıp iç kısmı silmek

Kontrol edilmeli ve bi iş yapılıyorsa önem gösterilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…