- 27 Mart 2020
- 257
- 770
- 18
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Profesyonel temizlikçi diye birşey olmaz zaten gangsta, profesyonel mühendis profesyonel öğretmen olmadığı gibi. Tamamen iş ahlakıyla ilgili, öyleleri de ya şans ya da referansla falan bulunuyor. Baksana çamura yatmış hemen evin pis falan demiş, temiz olsa seni niye çağırayım. Niye çünkü iş ahlakı yok, üzücü valla.
En çokta evin o kadar pis mi demesine sinir oldum zaten.Profesyonel temizlikçi diye birşey olmaz zaten gangsta, profesyonel mühendis profesyonel öğretmen olmadığı gibi. Tamamen iş ahlakıyla ilgili, öyleleri de ya şans ya da referansla falan bulunuyor. Baksana çamura yatmış hemen evin pis falan demiş, temiz olsa seni niye çağırayım. Niye çünkü iş ahlakı yok, üzücü valla.
Başka hangi tür sitelere şikayet edebilirim? bu konuda yeterli bilgim yok malesefProfesyonellik olayı oluyor ya temizleme işinde, mesela bu İngilterede miydi neredeydi var ya bir şirket kurmuş obsesif bir kadın, temizleme takıntısı hastalığını paraya dönüştürmüş, kendi gibi insanlardan oluşan bir takımı var. İşte bu profesyonel bir iş, tamamen temizlik bilgisi, deterjan kullanımı her şeyiyle ve işlerinde yeterince iyi, profesyonel oldukları için tv programları çekiliyordu.
İş ahlakı ayrı, zaten konuşamıyor bile artık muhatap kimse baksana; düzgün klavye kullanımı dahi yok.
İnsan az buçuk kendini belli ediyor, müşterisi karşısında düzgün cümle bile kurmaya erinen biri, evi nasıl temizlesin ki?
Bunların yaptığı şey genel bir beceriksizlik, yetersizlik ve cahillik. Tecrübe yoktur, eğitimi yoktur, eli yatkın alışkın değildir (Temizliğin de bir yolu yordamı eğitimi vardır esasen ve ailede görmeye başlarsın bunu), aman napalım üç beş kadın bir araya gelelim iki bez sallarız paramızı alırız diyorlar, karşılarında insan görmüyorlar.
Tavsiye üzerine dikkatle seçilmesi gereken bir alan.
Şu olayı ben yaşasam ifşa etmedik yer koymazdım.
Buzdolabı arkasının daha pis olacağını tahmin edip orayıda yapmasını rica etmiştim, ama yaparken kontrol etmek hiç aklıma dahi gelmedi ne yazık ki oda benim hatam olduBuzdolabi arkasi konusunda haksizsiniz , dolap konusunda haklisiniz
Hicbir temizlikci buzdolabini cekip arkasini silmez , ha siz buzdolabini one cekip burayi da sil dediyseniz ayri mevzu
Temizlikciyi de referansla cagirin yani ailenize dostunuza gelen birini cagirmaniz her zaman daha iyidir
Başka hangi tür sitelere şikayet edebilirim? bu konuda yeterli bilgim yok malesef
Googleda şirketin adını aratın yorum kısmına (puanı da bir yıldız verin) olayı bire bir yazın.Buzdolabı arkasının daha pis olacağını tahmin edip orayıda yapmasını rica etmiştim, ama yaparken kontrol etmek hiç aklıma dahi gelmedi ne yazık ki oda benim hatam oldu
Haa o dediklerin gibi çalışan insanlar var tabi de buralarda olmaz :)) ben bizim buraların ortalamasını baz alarak söyledim onu, yoksa türkiyede de vardır öyle ciddi çalışan profesyoneller ama bizim gibi orta halli insanların düzenli çağıramayacağı kadar pahalıdır. Öyle kurumsal çalışanlarla böyle sıkıntılar pek yaşanmaz zaten yaşansa da telafi edilir ama bizler vaktimiz veya imkanımız olmadığı için yeri geliyor maaşımızdan artırıp çağırıyoruz, böyle olunca da referanslı iş ahlakına sahip insanlar olması önemli oluyor işte, karşıdakinin vicdanına kalmış yani.Profesyonellik olayı oluyor ya temizleme işinde, mesela bu İngilterede miydi neredeydi var ya bir şirket kurmuş obsesif bir kadın, temizleme takıntısı hastalığını paraya dönüştürmüş, kendi gibi insanlardan oluşan bir takımı var. İşte bu profesyonel bir iş, tamamen temizlik bilgisi, deterjan kullanımı her şeyiyle ve işlerinde yeterince iyi, profesyonel oldukları için tv programları çekiliyordu.
İş ahlakı ayrı, zaten konuşamıyor bile artık muhatap kimse baksana; düzgün klavye kullanımı dahi yok.
İnsan az buçuk kendini belli ediyor, müşterisi karşısında düzgün cümle bile kurmaya erinen biri, evi nasıl temizlesin ki?
Bunların yaptığı şey genel bir beceriksizlik, yetersizlik ve cahillik. Tecrübe yoktur, eğitimi yoktur, eli yatkın alışkın değildir (Temizliğin de bir yolu yordamı eğitimi vardır esasen ve ailede görmeye başlarsın bunu), aman napalım üç beş kadın bir araya gelelim iki bez sallarız paramızı alırız diyorlar, karşılarında insan görmüyorlar.
Tavsiye üzerine dikkatle seçilmesi gereken bir alan.
Şu olayı ben yaşasam ifşa etmedik yer koymazdım.
+1Şu dönemde eve temizlikçi almak da iyi cesaret. Ben virüs başladığından beri evinde oturan bana yıllardır gelen yardimcimi bile çagiramıyorum siZ firmadan hangi evlere gittiği belli olmayan dışarıyla ful temas halinde birini aliyorsunuz
Şuan ben temizliyorum evi işim bitsin zaten hiç üşenmeden bol bol şikayet yazacağımyazım tarzlarından bile ne kadar profesyonel olmadıkları belli. valla temizlikçilerin de temiz eve gitme mantığını anlamıyorum. insan tabiki kirli eve çağırır. zaten 2 hafta evde yokmuşsunuz. gayet normal evin kirlenmesi.
böylelerini bol bol ifşa edip işlerine çomak sokmak lazım.
Rahat battı temiz eve temizlikçi alıyorum zatenŞu evin pis meselesini bir kaç yerde duymuştum da. Yahu temiz eve niye temizlikçi çağırılsın, pis ki çağırıyor. Temiz olsa zaten çağırmaz böyle tiplerle de muhatap olunmaz
Öyle oldu ciddenVerdiğiniz ücret ile rezil oluyorsunuz kısacası.
Sinir bozulmaktan ise yorulmak daha mantıklı geliyor bunlar sayesindeBen bu yüzden cagirmiyorum canım çünkü temizlemiyorlar. Bir kaç kez aldım akşama kadar peşinde dolaşmaktan zaten yoruluyorum aynı temizlik suyuyla beziyle her yere değiyorlar hiç gerek yok benim için. Çalışıyorum bir çok bayan gibi bende 2 ay da bi cam kapı banyo temizlensin hiç yorulmayayim ama yok adam gibi yapan yok.Bizde eşimle yılda bir kac kez cam kapı mutfak dolaplari perdeler vs heryer dip kose yaoiyoruz .Hafta sonu da zaten sil supur koltukların altı halıların altı vs yapıyoruz yetiyor .Yoruluyoruz ama sinirlerimiz bozulmamış oluyor .
Haa o dediklerin gibi çalışan insanlar var tabi de buralarda olmaz :)) ben bizim buraların ortalamasını baz alarak söyledim onu, yoksa türkiyede de vardır öyle ciddi çalışan profesyoneller ama bizim gibi orta halli insanların düzenli çağıramayacağı kadar pahalıdır. Öyle kurumsal çalışanlarla böyle sıkıntılar pek yaşanmaz zaten yaşansa da telafi edilir ama bizler vaktimiz veya imkanımız olmadığı için yeri geliyor maaşımızdan artırıp çağırıyoruz, böyle olunca da referanslı iş ahlakına sahip insanlar olması önemli oluyor işte, karşıdakinin vicdanına kalmış yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?