- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 25
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Normalde bizde çağırmıyoruz ama hem yoğun olduğumuz için hemde dip buçak temizlik yapılsın diye çağırmıştık.Ruh sağlığım için eve temizlikçi almıyorum. Yapabildiğimiz kadar yapıyoruz eşimle.
Sildiği yerlerin üstünden geçtiğim halde kir çıktıBazı yerler unutulmuş gibi değil sanki hiç temizlik yapılmamış gibi.
Ruh sağlığım için eve temizlikçi almıyorum. Yapabildiğimiz kadar yapıyoruz eşimle.
Uzun süre oldu çağırmayalı bide taşınınca buraları fazla bilmiyoruz ilk deneyim olduKeşke numarasını da bizimle paylasmasaydin:)))
Eve yardımcı konusunda bilindik ve güvenilir şirketlerle anlaşmak lazım..
Sildiği yerlerin üstünden geçtiğim halde kir çıktı
Ruh sağlığım için eve temizlikçi almıyorum. Yapabildiğimiz kadar yapıyoruz eşimle.
O siteleride araştırıp yazacağım kadının kendisinede bunlar size yorum olarak dönecek yazmıştım zaten. Zaten mantıken temiz eve neden temizlikçi tutayım :)Şikâyet etmek için siteler var oralara yazın mutlaka. Ne demek sizin ev pismiş ne demek en son ne zaman temizlik yaptırmıştınız?
Numarayı hiç fark etmedim resimleri kaldırabılıyor muyuzKeşke numarasını da bizimle paylasmasaydin:)))
Eve yardımcı konusunda bilindik ve güvenilir şirketlerle anlaşmak lazım..
Parça parça temizledim zaten her gün bir oda bir oda. Önce temizlik benim işim izleyip gaza geliyorum, sonra başlıyorumBen de ben de, simdi bi bahar temizligi yapilsa iyi olur diyorum, sonra gozumde buyuyor, kendim yaparim iyi kotu daha az stresli.
Profesyonel temizlikçi diye birşey olmaz zaten gangsta, profesyonel mühendis profesyonel öğretmen olmadığı gibi. Tamamen iş ahlakıyla ilgili, öyleleri de ya şans ya da referansla falan bulunuyor. Baksana çamura yatmış hemen evin pis falan demiş, temiz olsa seni niye çağırayım. Niye çünkü iş ahlakı yok, üzücü valla.Bunlar daha Türkçe konuşamıyor allasen ne profesyonelliği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?